« Върни се назад Публикувано на 22.01.2024 / 20:50

СРЕЩУ 100 000 ДОЛАРА ПЛАТЕНИ ОТ „ПП“ УГОВОРЕНИ 3 МИНУТИ ЗА СНИМКА НА ДЕНКОВ С БАЙДЪН ПРЕД КАМИНАТА НА 8/9 ФЕВРУАРИ! УПРАВНИЦИТЕ НИ – ПЛАТЕНИ КУРВИ!

На 05.01.2024 единствена АФЕРА публикува:

САМО В „АФЕРА“! EТО Я ИСТИНСКАТА ЦЕЛ НА ЛОБИРАНЕТО НА „ПП“ В САЩ: УРЕЖДАНЕ НА ПРИЕМ НА ДЕНКОВ ПРИ БАЙДЪН И ПРЕЦАКВАНЕ НА РОТАЦИЯТА!

Още тогава АФЕРА информира, че лобирането за 100 000 долара от страна на ПП, договор за което е подписал Асен Василев, е с цел преди ротацията да бъде уредена среща на Николай Денков с президента на САЩ Байдън в Овалния кабинет.

Що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Чрез лобирането със 100 000 долара вече е уговорена среща на 8-9 февруари на Николай Денков с президента на САЩ. Среща ли казахме? О, неее! ТРИ МИНУТИ за снимка на Денков с Байдън пред камината. Това е ПОЗОРНОТО БЪЛГАРСКОТО ПОЛОЖЕНИЕ.

„Простоидиотите“ платиха 100 000 долара за три минути с Байдън за снимка.

На официално ниво това вече е договорено, а Денков още се чуди кои трима министри да вземе със себе си в САЩ, че да изглежда пътуването му уж „делово посещение“.

Такива жалки плазмодии никога не са управлявали България.

Да наемеш лобисти, да им платиш 100 000 долара, за да си купиш … три минути с незнаещия къде се намира Байдън, за да се снимаш с него, и да имитираш „делово посещение“, проглушавайки държавата с напомпани медийни лакардии впоследствие, за да се покажеш в очите на слепите колко си значим.

На това му се вика платени курви.

КУРВИ!

Afera.bg

«