« Върни се назад Публикувано на 21.09.2023 / 22:15

СРЕЩУ БОГ ТРЪГНАХМЕ. И ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧИМ, ПО НАЙ-ЖЕСТОКИЯ НАЧИН. ЗА ДА СЕ НАУЧИМ ДА БЪДЕМ НАРОД. В БЛИЗКИТЕ 7-8 МЕСЕЦА ПРЕДСТОЯТ СМАЗВАЩИ ПРОЦЕСИ С МНОГО ТЕЖКИ ПОСЛЕДИЦИ!

Мария Захарова пред ТАСС:

„На 21 септември свещениците от Руския храм в София са били привикани в българската имиграционна служба, откъдето са получили заповед в срок от 24 часа да напуснат територията на тази балканска държава като лица, предполагаемо представлящи заплаха за националната ѝ сигурност. Става дума за предстоятеля на Подворието на Руската православна църква в София архимандрит Васиан, секретаря на Подворието протойерей Евгений и служител на храма.

Този изключително неприятелски акт не подлежи на никакво логично обяснение. Възмутени и шокирани сме от случилото се.

Хората, посветили живота си на служение на Бога в името на единството на руския и българския народ на основата на обща религия и християнски ценности, подобно на престъпници в специални коли с решетки на прозорците, бяха върнати обратно в храма от Българска имиграционна служба, за да си приберат нещата и ще бъдат изгонени като нарушители. Те просто ще бъдат отведени до границата със Сърбия, където ще бъдат изоставени на произвола на съдбата. Особено богохулство е, че тази стъпка е предприета на празника Рождество на Пресвета Богородица – свещен и чист ден за енориашите на Руската православна църква.

Това за пореден път показва, че сегашното ръководство на България окончателно е поело по пътя на разрушаване не само на политическите контакти между държавите, но и на културно-хуманитарните връзки между нашите народи. Сега целта е да се скъсат отношенията между сестринските Руска и Българска православна църква, братските връзки между руския и българския народ.

Отговорността за бързата деградация на двустранните връзки между Русия и България е изцяло на българската страна.

…….

АФЕРА неведнъж е писала, че се води не война елементарно свеждана война срещу Украйна, война на Русия срещу Украйна, война на САЩ срещу Русия, а се води във Вселенски мащаб свирепа война между Доброто и Злото, между Сатаните и Християнството, война изцяло водена от злокобни сатанински сили срещу Християнството, респективно срещу Бог.

Всички знаем в чии одежди са облечени сатаните и чии държави представляват.

АФЕРА неведнъж е подчертавала, че за това, което се случва в България единствената вина носи ЕДИНСТВЕНО народа! Този народ с дебилното си овчедушие, с келепирджилъка си, с вледенената си чувствителност, с безверието и бездуховността си, с липсата на какъвто и характер, чест и достойнство, да стовари гнева и юмрука си върху ВСИЧКИТЕ ПРОДАЖНИЦИ И ПРЕДАТЕЛИ, които управляват държавата, и които я доведоха до кочината на долнопробна васална държава – колония на мракобесни чужди сили – носи вина и трупа неподозирана от него смазваща карма.

АФЕРА ви го казва в прав текст, а откъде знаем не е важно! – В близките 7-8 месеца предстоят изключително тежки процеси и събития за този народ. Смазващи, с много тежки последици! И Божията промисъл ще ги допусне с единствената цел – чрез тях този народ да стигне до такова положение, че НАЙ-ПОСЛЕ да се събуди.

Да не кажете после, че не сте предупредени.

Срещу Бог тръгнахме. И ще си го получим, по най-жестокия начин. За да се научим да бъдем Народ.

Толкова.

Веселина Томова

«