« Върни се назад Публикувано на 02.04.2014 / 20:21

СРЕТЕН ЙОСИЧ ИДЕ, ЩО Е РЕКЛА АФЕРА ВСЕ Е ВЯРНО!

 

АФЕРА не пише никога нищо случайно. За Сретен Йосич пък още по-малко. ПЪРВА И ЕДИНСТВЕНА АФЕРА още през лятото на миналата година написа, че Сретен Йосич предстои да бъде освободен, но процедурата се бавеше. Сретен излежава присъдата си при олекотен режим, нещо като нашите ТПО в българските затвори. Още тогава пред брилянтен източник на АФЕРА Сретен Йосич каза, че едно от първите неща, които ще направи, когато излезе на свобода е да посети България. Както първа и единствена писа АФЕРА, Сретен Йосич общува единствено с трима души в България, въпреки че има тук много приятели и познати.

Днес идва и новината, че съдът е оправдал Сретен Йосич по обвинението, че е подготвил бомбен атентат, отнел живота на известния хърватски журналист Иво Пуканич през октомври 2008 г. в Загреб, предава Франс прес.

АФЕРА написа и че Сретен Йосич има холандски паспорт, съпругата му живее в Гърция със сина му и за него няма никакви пречки да пътува след като излезе на свобода. В момента Йосич излежава присъдата си по дело за убийство на сръбски полицай. Според източниците на АФЕРА скоро Сретен Йосич ще излезе на свобода.

Afera.bg

«