« Върни се назад Публикувано на 27.10.2023 / 13:13

СРАМ, ЧЕ ДОПУСНАХМЕ ПОДОБНИ МАЛОУМНИЦИ ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ. УПРАВЛЕНИЕТО СИ ЗАСЛУЖИ ТИТЛАТА „ПРОСТОКИРО“. НИКОГА БЪЛГАРИЯ НЕ Е ИМАЛА ПО-ПРОСТО И НАГЛО УПРАВЛЕНИЕ ОТ ТОВА НА ПП/ДБ!

Не е проблем да си нагъл, проблем е когато си нагъл и прост!

След Освобождението на България през 1878 г. през родната политическа сцена дефилира цялата възможна фауна от психопати и олигофрени, но никога, дебело подчертавам, абсолютно никога, България не е имала по-просто и нагло управление от настоящото!

Излишно е да казвам, че Кирил Петков е първият български премиер, който само за няколко месеца в държавното управление категорично си заслужи титлата „ПростоКиро“. Щото, извинете, то, бива да си прост, ама тъпотията на Кирил Петков има вселенски измерения!

Аз твърдо считам, че Киро трябва да бъде награден на официална церемония в Лос Анджелис, за най-нагло и тъпо копеле на десетилетието. В случай, че той е зает с неотложни държавнически дела или продажба на хранителни добавки, то, не виждам никакъв проблем, наградата му да бъде приета от леля му Асена или от псевдосексуалното чудо Лена Бориславова.

Или с една дума – срам! Срам за всички нас, че допуснахме подобни малоумници да управляват България.

Васил Петев

На снимката: Заместник министърът на ПП Михаил Стойнов, който снимал кодовете на машините, турнал си ги на флашка и си ги прибрал в джоба, че го записали и на видео.

«