« Върни се назад Публикувано на 15.06.2021 / 11:53

СРАМ. САМО ЕДНО НЕ ЗАБРАВЯЙ, РАДЕВ – ОТ ТЕБ ЗАВИСЕШЕ ИСТИНАТА! ВЪЗМЕЗДИЕТО ЩЕ ПОЧУКА СКОРО И НА ТВОЯТА ВРАТА

По заповед на евроатлантическите ни „съюзници“, натовеца Радев прекрати операцията по издирване на черната кутия на катастрофиралия МИГ-29. Както ви предупредих още в деня на инцидента, черната кутия не се намери, защото не искат да разкрият цялата истина. Не вярвах, че и Радев ще предаде своя колега, загинал заради грешките на други лица, които трябва да останат в тайна и заради евроатлантическата ни любов. Срам.

Нито единно специализирано средство за издирване на съюзниците ни от НАТО не участва в издирването на българския пилот, макар, че същите тези откриват с лекота черни кутии на други самолети паднали в средата на океаните. А Черно море не е океан, нали? – Но не искат да търсят, защото истината е, че този наш пилот беше убит от престъпна безотговорност, нямаща нищо общо със самолета или пилота, а с лица от логистиката – американските ни партньори. И тях крият! И ще продължат да неглижират и омаловажават случая, докато бъде напълно забравен по системата „всяко чудо за три дни“.

Само едно не забравяй, Радев – от теб зависеше истината!

Възмездието ще почука скоро и на твоята врата. И именно то е съдът за предателите, били те и национални предатели с пагони. Историята българска помни тези същества.

Николай Марков

«