« Върни се назад Публикувано на 28.01.2014 / 9:33

СРАМ ЗА ВСЕКИ ПРОДАЛ СЕ НА БАТ ВИ БОЙКО СИКАДЖИЯТА!

 

Не знам защо се събудих рано и си пуснах НОВА .Гледам новата Мира Радева как обяснява, че Първанов като се е отцепил от БСП с него са тръгнали младите и интелигентните, а тъпите и старите останали в БСП . Хъм, бе госпожо, (извинявам се, че не знам как се казвате ) та нали ако някой човек е поне малко умен, ама наистина поне съвсем малко умен, ще види, че отцепването на Първанов има една основна цел по две основни причини . Целта е събаряне на Станишев и БСП от власт , причините са егоцентризма и алчността за власт на бившия президент, бил такъв заради подкрепата именно на тази партия, и егоцентризма и алчността за власт на бившия тиоталитарен диктатор и основен враг на Станишев и БСП СИКаджията Бойко, наричан още от неговия електорат със звучното Бате Бойко, нещо като титла за супер герой от улицата, където винаги е бил портиер на истинските бандити.

Естествено и неговите огромни капитали, с които както виждаме може да си купи дори и бивши президенти.
Сега да обясня на рисъч мруисърч хорицата едно нещо. Аз съм на 41 години, бизнес ориентиран човек , демократ в мозъка на костите , въпреки образът ми на тъпак , който поддържам. Смея да твърдя, че съм човек с огромна обща култура и пффф, ще си призная, чета много хаха ( май току що си съсипах рап кариерата, хаха ) , баща съм на 2 деца , живея в голям град , обиколил съм света, живял съм в най-голямата демокрация в света Америка, посещавал съм и най-голямата комунистическа страна в света Китай, до преди 4 години мразех по дефолт БСП и митичните злодеи „комунистите „, а до преди 2 години не съм мислил въобще, че ще стана съмишленник на Сергей Станишев (може би поради това че е бил премиер, а аз по принцип третирах политиците като зло) .
Та, госпожо, аз мисля, че съм човек със сравнително правилна преценка ( ако не бях такъв никой от медиите нямаше да ме цитира ежедневно какво пиша от дома си или от телефона си във Фейса ).

 ОЧЕВАДНО е, че Първанов играе единствено и изцяло в полза на връщането на СИКаджията Бат ви Бойко, Госпожо. Първанов има последователи именно от дъртите комуняги и малоумните, защото е кадър на БКП .
И, Госпожо, умните и млади хора виждат, че в политическата ситуация в момента ( за добро или за зло ) единствената сила, която успя да се коалира правилно и има потенциала и свали безпрецедентното авторитарно управление на един изключително вреден за демокрацията човек като Бате ви Бойко, Госпожо. По ирония на съдбата или по закономерност БСП в момента са единственият носител на ДЕМОКРАЦИЯТА и подръжник на бизнеса, но не на монополите и картелите, ГОСПОЖО.
И да завърша с постоянното ви демонизиране на възрастните хора като „тъпи комуняги“.

Госпожо, определено старите хора мечтаят за ония времена, не когато е имало диктатура, защото ако беше така щяха да се изкефят на СИКаджията Бат ви Бойко, а искат ония времена, когато имаше работа за всеки и имаше ред и дисциплина.

Та, Госпожо, точно със съживяване на малкия и среден бизнес и вдигането на социалните придобивки на населението може България да заработи. Точно с натиска за справедливост и добра съдебна система ( заради която постоянно бяхме критикувани от ЕС при именно диктатора сикаджията Бат ви Бойко ) и справедливостта, която липсва и в България, ще се доближим до ДЕМОКРАЦИЯТА . Демокрация в България все още няма. Това е нещото към което трябва да се стремим и борим . Но и точно тази дума и етикет се ползваше от най-големите авторитарни егоцентрици олепени и бядисани в синьо на предизборните си плакати .
И последно, за да бъда малко по – кратък Не искам диктатура не искам авторитарно управление , не искам екскомунистически строй , не искам цензура, не искам репресии, а искам свобода на словото и бизнеса , искам ред и справедливост, както и социална такава .

Именно за това в МОМЕНТА подкрепям БСП и по точно младите и лидери като Сергей , Антон, Мая или коалиционните им партньори като Мартин и Курумбашев

Надявам се ме разбрахте, ГОСПОЖО .
Срам за всеки продал се на най-мръсния антибългарин, а именно Бат ви Бойко СИКаджията .

Мишо Шамара

Фейсбук

 

«