« Върни се назад Публикувано на 07.02.2014 / 22:02

СРАМ ЗА ВАС! ОСТАВКА НА НА РЪКОВОДСТВОТО НА БНТ И НА КАМЕН АЛИПИЕВ!

 

Фейсбук изригна със съкрушителни оценки по повод коментарите при откриването на зимната Олимпиада в Сочи, направени от пратеника на БНТ Камен Алипиев, който е там благодарение на данъкоплатските  пари. Публикуваме само едно мнение за безобразното коментиране на Кедъра:

„Камен Алипиев отново се изложи, за сметка на нашето национално достойнство!

Коментирайки парада на нациите при откриването на олимпийските игри, не представи, а камерите не показаха присъствието на премиера на България в Сочи! За всяка една нация Алипиев коментираше присъствието на държавниците, които приветстваха отборите си! И не пропускаше да уточни,че няма да обръща внимание на политиците.

Едва при дефилето на делегацията от Канада (много след дефилето на българския отбор) , небрежно заяви,че нашият премиер също е там (делегацията ни отдавна бе дефилирала), но не са го показали и представили, защото веднага след церемонията отпътувал !
Плаках със всеки държавник, който държейки ръка на сърцето си,приветстваше своите спортисти!

Онемях когато българската делегация се оказа сиротна! Оказа се поредната манипулация на Националната ни на думи телевизия! Телевизия, която ние, независимо от политическите си пристрастия, храним с данъците си !
Алипиев и вие, от ръководството на БНТ, накърнихте националното ми самочувствие и достойнство, слугувайки на дребните си политически страсти ! СРАМ ЗА ВАС!

ВИЕ НЕ СТЕ БЪЛГАРИ!

ОСТАВКА НА РЪКОВОДСТВОТО НА БНТ И АЛИПИЕВ!

Лена Енева“

afera.bg


«