« Върни се назад Публикувано на 14.12.2017 / 17:12

СРАМ! ВИЖТЕ КАКВО ПИСМО НАПИСА ЦАЦАРОВ! ПРЕДЛАГА „ТРИБУНАЛ“, ЗАРАДИ „ЛИЧНИ АМБИЦИИ И ПАРТИЙНИ ПРИСТРАСТИЯ“ НА БОЙКО РАШКОВ!

Срам! Бихме добавили и – позор!

След интервюта на шефа на Бюрото за контрол върху СРС Бойко Рашков, вижте какво писмо написа главният прокурор Сотир Цацаров до парламента!

И в него иска нещо като „трибунал“, естествено, с кадифени ръкавици, пред медии, заради „лични амбиции и партийни пристрастия“ на … Бойко Рашков.

Главният прокурор за пореден път ЗАСТАНА НА АМБРАЗУРАТА ДА БРАНИ БЕЗОБРАЗНИТЕ ДЕЙСТВИЯ НА ДАНС, ПОДЧИНЕНА НА БОЙКО БОРИСОВ! И ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ВЛЕЗЕ ДИРЕКТНО В МАЧКАНЕТО НА БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ ВЪРХУ СРС, САМО ЗАЩОТО БОЙКО РАШКОВ ИЗНЕСЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА!

Сега и двете комисии в парламента трябвало да сберат джурналята и него, и Рашков, и пак да се наприказват. Докладът на Бюрото за СРС бе приет от същите комисии и Рашков бе изслушан в парламента, както и главния прокурор. За какво е сега отново тая дунанма ли!? За да бъде клеймосан отново Бойко Рашков, защото, видите ли, Симбиозата „Цацаров – Борисов – Пеевски“ брани слугинската си ДАНС и прокуратура, а Бойко Рашков нито се наведе, нито клекна на същата тая Симбиоза и изнася истината за нея, без да му трепне окото.

Цацаров, вместо да пишеш тия жалки писъмца, да беше си свършил работата като прокуратура по отношение на престъпните безобразия, вършени от ДАНС! Ама не ти стиска! И цял един народ знае защо не ти стиска.

Ето и писмото на Цацаров:

ЦАЦАРОВ

цацаров

Afera.bg

П.П. И нали се сещате, къде беше публикувано първо писмото – в жълтата агенция пик, чиято репортерка днес заплаши Бойко Рашков, че „сам си го изпросил какво следва оттук нататък“, и на чиято медия Цацаров изпращаше поздравителен адрес за рождения и ден?!

«