« Върни се назад Публикувано на 12.11.2014 / 9:27

СРАВНЕТЕ ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ И ВАЛЕРИ СИМЕОНОВ. ВИЕ ЗНАЕТЕ КОГО ДА ЗАПЛЮЕТЕ!

Велизар ЕнчевНикъде в програмата ни не пише, че подкрепяме Бойко Борисов. Ако го бяхме казали това в кампанията си, нямаше да получим никакви гласове. Навсякъде по време на кампанията ни питаха дали ще се коалираме с Борисов и аз навсякъде съм казвал: „Никога!”. Не мога да плюя в лицето си и в лицето на всички избиратели. Затова съм гласувал против избора на Бойко Борисов за премиер. Бях помолен да не го правя, но аз го направих. Другарски съд в партията ме порица и усещам, че искат да ме изключат от парламентарната група дори. В партията готвят поправка в устава „Анти Енчев“, чиято цел е да ме махнат.

ГЕРБ е двуглава ламя – Цветанов и Борисов. Бойко Борисов не заслужава този пост. Той беше изгонен с камъни. Даваме глас за човек, който няма морал да управлява държава. Затова съм гласувал против избора на Бойко Борисов за премиер. Нека погледнем неговата биография. Никой не смее да говори за това. Не мога да плюя в лицето си и в лицето на всички избиратели. Забравихме и за разговора с Ваньо Танов за Мишо Бирата. Бойко Борисов не ми е враг номер 1. Нито го познавам, нито желая да го опознавам. Всички ме подложиха на атаки и ме обвиниха, че руша дисциплината. Аз обаче съм върд за позицията си, която съм изразил и пред избирателите. Само аз и Слави Бинев бяхме с резерви против подписването на споразумението с ГЕРБ. В програмата на Националния фронт за спасение на България няма никъде записано, че ще се коалираме с партията на Борисов. Ние изневеряваме на избирателите си.
Българската съдебна система е мафиотизирана. Страшното е, че живеем в мафиотска държава и на петия ден от управлението се случи открадването на тефтерчето на Филип Златанов.
Подадох официално молба до групата си за напускане на парламента, тъй като нямам желание да бъда в Народното събрание, тъй като исках да продължа с телевизионната си кариера. Тогава не подозирах, че нещата ще се извъртят така.”, заяви пред bTV Велизар Енчев, депутат от Патриотичния фронт.
Сравнете Велизар Енчев с наричащия себе си „прагматичен патриот” Валери Симеонов!
Велизар Енчев – ерудиран, знаещ, талантлив, човек с ярка позиция, човек с чест, който не се събужда внезапно сутрин като измекяр, в полза на онези, които „уж” е критикувал. Човек с класа и ресурс, възпитан и с изострено чувство за справедливост.
Валери Симеонов – семпъл, да не кажем по-остра дума. Като че излязъл от еснафлъка на онези времена, в които интереса клати феса. Ако се наблюдава внимателно поведението и жестовете му, дори само в телевизионните му изяви, няма как да се крие липсата на възпитание, прикрита зад уж дърварско „бунтарство”. Суетен до степен на комплексарство. „Перде”, на което не му пука, че вчера е лъгал нагло и днес още по-нагло маже лъжите си пред избирателите си. Още далеч назад във времето – със съмнителни „договорки” с всички, които го добутаха до парламента. Простоват изказ, простовато поведение. От погледа му струи келепира.
Сравнете ги.
Вие знаете кого да заплюете!
Afera.bg

«