Публикувано на 27.06.2022 / 15:56

СПРЕТЕ Я ТАЗИ, БЕ! АМАН! ОТ ЮНИ ПОЧНАХТЕ ДА ПРОМИВАТЕ МОЗЪЦИ С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ ЗА ДЕЖУРНИЯ ПО НАЦИЗЪМ „КОВИД“!

Аман бе! Спрете я тая, бе! Аман от лъжи, манипулации, внушения, всяване на страхове и безумия, само и само за да се въведат нови мерки нацистки с дежурния „ковид“!

От юни започнаха да лъжат, да манипулират и да внушават каква пандемия се задавала през септември. Щото тия ИДИОТИ без пандемия не могат да живеят! Без за обслужват слугински евро -атлантическите ИДИОТИ не могат да дишат!

Ковид нямаше, като прегръщаха и целуваха тука украинските бежанци, сега го и изчислиха как през септември пак трябвало да се носят маски.

Опасайте я тая на снимката с маски и я въдворете някъде, че аман от нея и от кунчевци, мунчевци, пурковци и вся остальная…

И ако някой е по-виновен от тия радки и прочие, това са мръсните, НЕбългарски телевизии, които са позор за журналистика и пример как се обслужва власт и чорбаджии с фалшиви новини, лъжи и манипулации, давайки на радките ефир!

Afera.bg

Коментари 78 за
“СПРЕТЕ Я ТАЗИ, БЕ! АМАН! ОТ ЮНИ ПОЧНАХТЕ ДА ПРОМИВАТЕ МОЗЪЦИ С ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ ЗА ДЕЖУРНИЯ ПО НАЦИЗЪМ „КОВИД“!”

 1. Не се сърдете на баба Радка-пиратка. Тя от тези заплахи си добавя по 5 000 лева към мизерната си пенсия.

 2. Вчера , Нова отзели в най-гледаното време помече от 5 мин. да ни плаши с някакви нови варианти на Ковида и как веднага при 40 градусова жега, трябва да носим маски. Хайде, сиктир. Който иска и в момента си носи маска.

 3. Този вампир Радка не я ли лови короната? Или и тя бяга от сатанистите? Ако и е малка пенсията, та доработва като всява паника, нека простака киро да и я увеличи, та да се кротне! Колко клетви е отнела, сигурно си няма представа. Ама те клетвите, ако не я застигнат нея, ще застигнат децата и внуците и! Господ не прощава на никого!

 4. Започнаха пак да ни ръсят с БОВ /бойни отровни вещества/. Сутрин погледнете небето, цялото е пак с бели пътеки, които бавно се разнасят. От там знаят такива като Радка какво ни чака.

 5. Маските ще се включват в живота ни често. И не само за този вирус. Преди няколко дни , гледам по магазините в UK , някой носят маски , а почти ги бяха махнали . Почудих се какво става и след два -три дни семейството ми и колегите разбрахме , що е то летен грип.
  Та , купете си нови маски да си имате .
  п.п. Носете си в джоба маска , не се знае при кои ще ви се наложи да влезете .

 6. докато не осъдят няколко такива дегенерата за всяване на страх и паника в обществото тия няма да се спрат!

 7. От БОГ, е наказана тая баба …на снимката ми се вижда кривогледа и брадата и е като тесла ? Какво очаквате от белязана от Бога….жена …САМО гадости и мръсотии ! ОТВРАТ ….ПОВЪРНАХ ..;)

 8. Докторята огладняха и пак за пандемии забълнуваха.Ко стана с маймунската шарка, на дървото ли я качиха, май там не дават пари и преминаха на ковид захранката!

 9. Изчегъртването е в застой, толерантността идва в повече, активират се дупедатите-слагачи, очакват нов щам на Промяната.

 10. Бахмааму, сънувах ,,Бабет отива на война“ и скокнах в 4 часа целия вир вода…
  Кошмар.
  Яздеше бабата бял кон отпред и предвождаше огромна армия от политици,доктори,даскали,погребални агенти и орки-зомбита…
  На знамената им пишеше ,,Или сабя на кръст,или бустерна ваксина в гъз“.
  Отзад в обоза се търкаляха 5-6 пияни генерала и пееха ,Радка-пиратка“.

  Не знам за Йерусалим ли бяха тръгнали ,за Москва ли или за Сомалия ,но изглеждаха страшно !

  Венсеремос.

  1. Поздравление, г-н Вейронов за убийствената ирония!
   Замислих се обаче и за това, колко такива „бабетки“ има в България, и дали някой някой политолог-анализатор няма да направи питане с перифраза на благоевския въпрос „Що е пандемия и защо има почва у нас?“.

 11. Радооо.. , Радо,
  Гиди дърта ПАЧАВРА Гадна!
  Скривай си вече Мръсната МУТРА!
  Вещицо Долна НЕДОКЛАТЕНА, ИЗЧЕЗВАЙ!

 12. Кир4у Простото просто с4упи на Гуглен4ето пи4ката без зелен сертификат и му дреме на к*ро за вси4ко това.
  Баба Радка е от организацията „Стари курви реват за Банкянския *уй“ и заради това, моля, не и обръщайте внимание.

 13. Двама отчаяни мераклии се върнали от Африка с шарка за шебеци, пък трети се бил отъркал в един от двамата и хоп и той болен! Та, Рада Госпожина да земе да се отърка у мераклийте, ега и провърви. Може да повика и „математика-доктор“, че той по ги разбира тия работи!?

 14. Баба Яга е изключително щастлива да вижда внуците си непрекъснато по медиите !

 15. Тази е вампирясала бабичка.
  От какво се страхуват вампирите?
  Дървеният кол е класически инструмент за борба срещу вампири. Всъщност всички дървени колове имат заострен ръб от едната страна, който може да пробие човешкото тяло. Или в този случай нечовешко тяло.

  1. Taq nqma li koi da ya svitne….tiq dokato nqkoi ne pukne ste tormozqt naroda

 16. Баба ви беше ултрас, подкрепяща сертификати и парцали до полуда. В средата на февруари, 2022 г. плашеше, че ако свалим маски и махнем рекетьорските сертификати, щяло след месец да настъпи страаашна вълна. Е, 99 9% от хората свалиха маските на 1 април паднаха сертификати и рекета за боцкане, е, случи ли се нещо???? Случи се, че заразени и действително болни намаляват до ден днешен. А вече сме три месеца по-късно. На лъжата краката са къси! Ай сиктер, бабетке неедна, оди на село да копаш!

 17. Моля Ви, нека намерим добър психиатър за тази объркана и проблемна жена! Тя има нужда от помощ! Афера пуснете да събираме дарения и да организираме преглед, защото нещата отиват на зле, а жената се нуждае от своевременна помощ!!!

 18. АФЕРА, моля Ви, обърнете внимание на неистовото желание на Курнела да остане във властта, да, именно на онази леля, която е вицепремиер, а не знаела, че от България се изнася оръжие за Украйна, с което се убиват и деца.

  Изгаврете се , моля, със съвестта на тази случайница, както обикновено са наричани такива индивиди от бай Кеворк Кеворкян.
  Начукайте и го в лицемерната уста, която е толкова социалистическа, колкото и самата Курнела е балерина.
  Тя това заслужава, м@стията му позитанска, защото с невинен поглед гледа в камерите и лъже, да еВа нейната м@м@, а в същото време някъде не толкова далече от нашите граници ехтят изстрели с български патрони, чиито куршуми поразяват невинни деца.
  Духай го , Курнело и слон африк@нски да ти го н@праска!

  1. Чашко тарашко фурашко дамаджан напикан насран пиян и много наебан! каза:

   А ехото отговорило….И аз….И аз….И аз…..

 19. Гошо клошарина и крадеца дет ошушкваше цяла Варна май е пукнал в болница, сега трябва да се разбере дали е заровен по правилата и да се провери дали не е поредния клошарин милионер, защото имам съмнения за опъван чадър над него.

 20. – Бабо Радке где така?- Ида хора за Ковид’а, че съм страшен агитатор и на ваксините прокламатор! До есента мнооого вода ще изтече и други ще определят правилата на играта..!

  1. Не мога да пропусна да се включа в темата „Щурци, баби мравки, баби Радки…“:

   – Бабо Радке, где така?
   – Тичам, Кунчо, за пара*.
   А що сияеш кат светулка?
   – Костадинката е булка
   та съм канен на свиня**.
   – Хонорарите изтръска,
   що ще правиш след зимъска?
   — Ще поискам от Витан
   нови вопли в Инстаграм.
   – Аз пък Пурко лаборант
   си глася за консултант.

   *пара – в смисъл не агрегатното състояние на водата, а парични знаци.
   **свиня – свинско, а не булката, макар че…

   Твърде много са щурците и мравките, така че са пропуснати:
   – алкохолизираният специалист по гъбички на краката, на когото обаче намериха нов източник на доходи съобразно истинското му призвание на клоун;
   – групата „Катастрофален индекс на телесната маса“ – Радостина, Ненков, Брънзалов;
   – симидчията с назални секрети на горната устна;
   – доцентката Тромб;
   – бившата евтино къносана, която сега се е „барнала“ (откакто от зам стана директЬОр на мястото на кракогъбичния);
   – коремният хирург от средна ръка, който се позагуби напоследък, може би търси чувалите;
   – нбу-ушният уеб аритметик.

  1. Незнам дали със Радка, по скоро с Путин. Путин само кът погледне към Европа, и Ковида веднага се активира.

    1. Абе, от тез отровните краставици Гергана дет ги ядох получих халюцинации, само Путин гол на кафяв кон е пред очите ми, няма България, няма гяволи.

 21. Тази Сатанистка ако я видя на улицата ще я ЕКСОРКИСТО със …Светена Вода !!!Явно ще замирише на СЯРА!!! Колко много Погледът и и не само Прилича на СОРОС!!!

 22. Петилетката за три години, даже за една и малко, евала бабо радке – ня ония свет ли ще си носиш мангизите?

 23. Нещо да каже за педерастката Шарка…Пардон…Маймунската…!?!?!?
  Наскоро чух една жена Детски хирург от съседна страна която официално заяви…???- Такива детски Миокардити и в такова количество никога не сме ИМАЛИ!!! Остри апандисити които преминават в Перитонити също!!! Отвън е дете а като го отвориш вътре СТАР човек …и тези ДЕЦА са били ваксинирани!!!

 24. Пандемиите, занапред ще ги обявява СЗО и няма не искам, няма недей!
  Затова група родолюбиви, отговорни българи и Лекари Човеци направиха подписка България да излезе и да НЕ членува повече в СЗО!

  ето повече:
  …………………………

  Актуална информация по повод на подписката, която стартира БАДЖ за излизането на България от СЗО

  На 28.06.2022 в публично събитие пред сградата на Народното събрание ще предадем подписката в деловодството му, с такъв размер, който мнозина не предполагат, че организация на 6 месеца може да постигне.

  Българският Алианс за Достоен Живот го направи!

  Благодарим на всички, които подкрепиха инициативата: хора, организации и техните активисти.

  Благодарим за критичното мислене, основа на разобличаването на глобалистите.
  Постигнатото като масовост е грандиозно!

  Допълнителни подробности ще има в 14.30 часа на 28.06.2022 г., когато БАДЖ и председателя на УС адв. Нина Ламбова и група участници и активисти за подписката, ще внесе в Народното събрание документацията, изпълнена в обем и срок и според законите на България!

  Всеки, който иска да ни подкрепи и има възможност, може да го направи в уречения ден и час пред сградата на НС на бул. Дондуков!

  Д-р Георги Тодоров, БАДЖ

  https://thebulgariantimes.com/%d0%90%d0%ba%d1%82%d1%83%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b0-%d0%b8%d0%bd%d1%84%d0%be%d1%80%d0%bc%d0%b0%d1%86%d0%b8%d1%8f-%d0%bf%d0%be-%d0%bf%d0%be%d0%b2%d0%be%d0%b4-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%b4%d0%bf%d0%b8/

  Да се подкрепяме всички истински българи!
  🙂

 25. Тази сенилна персона отново я извадиха на показ ,да подготвя раята.Почтен и квалифициран човек няма да се съгласи да им върши мръсната работа. Застраховат се предварително срещу бунтовете.Следват 4 ,5 бустерна доза ,за да занулят естествения имунитет на народа.Ще стимулираме американската икономика. Тепърва ще разберем какви договори е подписвала Сербезова и с какви лекарства ще лекуват хората.

 26. Ратка костенурката пак я избутаха напред да сее ужас и страх между простосмъртните.На тази костенурка само като и видя лицето веднага слагам маска и се поливам с кофа дезинфектант.

 27. Мръсния вампир продължава да взима пари отчайват протести затова увеличават и заплатите на полицаите преди биеха с малки заплати сега ще пребиват.

 28. КИро пр0стото така и е наредил да отклонява вниманието от кражбите му

 29. И тази селянка се стяга за СЗО.
  На тях им трябват УНИЩОЖИТЕЛИ
  а тя е точно такава-селянка.

 30. Това е очаквано. Световната олигархия ни подготвя за следващото затваряне на устите. Новият вирус е подготвен и от края на август започва разпространението му. Не бих искал да казвам какво ни очаква. Новият вирус е само гарнитурата.

 31. На тази грозна и зла Баба Яга требе да й намерим съответно един грозен и зъл Дядо Яго. Хахахахаха.:-))))))

 32. Бабето иска да каже да чакаме на 9.9.2022 СпецНаз-а да ни освобождава от подтисниците.
  Митрофанова вече се е заела по оперативния ред и процедурата по награждаването на победителите.

 33. Тъй,разбрахме -тяхната жътва почва през септември !
  Тогава ше се включат и даскалите,ХЕИ-то,БАБХ,аптекарите и собствениците на погребални агенции и крематориуми .

  Венсеремос.

 34. По-противна бабичка няма как да има! Но тя, горката, не е виновна, а тези, които я канят да ръси глуповетини и невнятни мисли.

 35. Това противно лайно няма ли да пукне най-накрая! Да си завре маските в дебелия дърт гъз! Безразличен ми е вируса им и броя умрели уж от него ,а всъщност от лечението на некадърници като нея…

  1. То не е никакво лечение, а целенасочено убийство чрез изгаряне на белите дробове с кислород уж да можели да дишат пациентите. На тази баба Радка ако и закачиш едно таково устройство, дали ще направи повече от 4-5 вдишвания?

 36. Не ги говори случайно. На Запад подгряват овцете за 6-та , 7-ма…там, която е наред “вълна”. ЛЪЖАТА ще се търкаля докато има дебили да вярват

 37. 09:42 22.06.2022 (обновлено: 15:02 22.06.2022)

  Байден анонсировал новую пандемию
  Президент США Байден призвал готовиться к новой пандемии и искать на борьбу с ней деньги
  https://ria.ru/20220622/pandemiya-1797210857.html?ysclid=l4wspn3l1j195024023

  Баба Радка Аргирова вероятно е говорител на дедо Жо за пандемиите по българските земи.
  Мила бабо Радке, пий си хапчеата , носи си маската денонощо и си стой вкъщи.
  След тази нещастна възрастна женица ще „запеят“ мисирките и мисироците cъс загрижените си физиономии.
  Забелязъл съм,че една известна мисирка, бивша съпруга на гражданин на Сърбия , на който му направиха запор на цялото му имущество, водещо се на негово име.
  Та тази мисирка, когато съобщава някаква новина, която според нея е много сериозна, повдига едната си вежда( ако не греша дясната вежда) силно нагоре.
  Ех, не е добре в тази малка и прекрасна земя!
  Бройката на обикновените изроди и майкопродавците се увеличава непрекъснато.

 38. Нито един починал с ковид за последното денонощие – КАКВА ВЪЛНА Я ГОНИ ТАЗИ!? Радка Пиратка предизвиква в мен изключително отрицателни емоции, просто не мога да я гледам! Откъде знае, че есента ще има нова вълна? Кой я информира – СЗО, САЩ, ЕС? Нещо да каже за финансовата вълна или нея не я касае? Явно до месец-два войната в Украйна приключва, поне аз така разбирам. Преди си имахме ковид, започна войната, ковид изчезна. Сега пак ще се появява, демек войната ще свършва…

  1. Няма зиме, няма лете, на 1000 души, поне 100 целогодишно кашлят, смъркат, сълзят, пък и пърдят на алергична основа. Отидеш ли на лекар – познай диагнозата?

 39. Тази грозотия е по-грозна и от Квазимодо .
  А е проклета и е злобарка, ако може всичките българи в концлагер ще ни затвори .
  Отврат циничен .

 40. Ако покрай гейпарадите разрешат и многоженството,ще предложа брак на Радка и ше я направя любима жена в харема.
  Много добре се оправя,върти всички на пръста си…
  Освен това не я фаща Ковид,което ми говори,че знае Тайната !

  Венсеремос.

  1. Нищо не казваш за това , как ще си изпълняваш съпружеските задължения към новата придобивка?
   Ще смъркаш ли или със зелевата чорба ще се вдъхновяваш?
   Не е любопитство, ама нали сме все свои хора, та заради това попитах.

   1. Не бе,не ,тя ще изпълнява шаманските задължения,свързани с прогнозиране ,планиране на методите за управление на останалите тъпи патки в харема.

 41. Господарите от Дълбоката държава на ФАЩ явно са забравили да обадят на туземната на чичо САМ колониална администрация, че КОРОНАбесието се заменя с ГЛАДОМОР?

 42. Няма ли да се пенсионира това чудо и да миряса!? Аман от вас, продажници!

  1. Тая гнусна твар и да се пенсионира, друга ще дойде на нейно място….Въпросът е, какво да правим с тоя евроатлантически сатанински капан, в който сме заседнали…. Без да преувеличавам, интуицията ми и всичко случило се и всичко случващо се ( например тия 766 милиона лева !!!!,гласувани сега с тая юнска креслива актуализация на бюджета за нови ковид отровни инжекционни препарати и тестове) ми подсказват, че ще направят пак опит да ни инжектирват насила с отрови…..какво ще правим!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *