« Върни се назад Публикувано на 20.12.2021 / 21:15

СПРЕТЕ С ТОВА „ВАКСИНИРАХ СЕ, ЗА ДА ПРЕДПАЗЯ ДРУГИТЕ“! ПРЕДПАЗВАТЕ, АМА ДРУГ ПЪТ! ГАУЛАЙТЕРИ И МИСИРКИ ДА ОБЯСНЯТ КАК СЛЕД КАТО МАСОВО ЕВРОПА СЕ ВАКСИНИРА, ВАКСИНИРАНИТЕ ПАДАТ КАТО КРУШИ! ЗА УМРЕЛИТЕ СЛЕД ВАКСИНА ИЗОБЩО НЕ ПИТАМЕ, ЩОТО ДАЖЕ НЕ ГИ ОТЧИТАТЕ!

Ще помоля всички ваксинирани, които още ползват тази опорна точка, да спрат, че тя отдавна вече не вА̀жи!

Даже СЗО го казА̀ха:

Ваксинираните също могат да заразяват!

Така че поне с това спрете:

Ваксинирах се, за да предпазя близките се!

Не е вече актуално, бе, даже СЗО го каза!

Предпазвате, ама друг път, то даже и себе си не можете!

Но поне спрете с опорната точка: аз мисля за другите!

Отдавна тази опорна я премахнаха в агитациите. Щото не вА̀жи!

Щото днес в Пресечна ТОЧКА, тоя шарен папагал – Георги Лозанов я ползваше тая опорна ТОЧКА ?

Той бил мислил за другите! Ти да видиш!!!

Мария Константинова

Бележка на Веселина Томова: Ще помоля и аз всички гаулайтери, начело с Кирчо, радев и аргировки, както и прогандаторите мисирки, вместо да квичат безсмислено как ще опазим другите ако се ваксинираме, да обяснят, ако въобще им е възможен този мисловен процес – защо тъй цяла Европа, дето се ваксинира масово, сега масово се разболява след като всите са ваксинирани, а падат като круши. И да спрат с евтините „опорни точки“, щото не сме идиоти.

За починалите „внезапно“ след ваксини, които никак не са малко, ама не ги отчитат никъде, няма да питаме въобще, щото дотам изобщо няма да им стигне пипето да поразсъждават на кирчовци, радевци и аргировки, заети с агитация за да изпълнят почина на Кирчо „да ваксинираме 300 000 до средата на януари“. Ти да видиш и рецитаторите „синергични“!

«