« Върни се назад Публикувано на 25.10.2021 / 11:11

СПРЕТЕ СЕ, БРЕ, ПРЕДАТЕЛИ! ЗА ЛЕЧЕНИЕ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА ПАРИ НЯМА, НО 13 МИЛИОНА ЛВ. ДА ТЕСТВАТ ДЕЦАТА КАТО ОВЦЕ ИМАТ!

МЗ И МОН ПОСЕГНАХА И НА ДЕЦАТА

За лечение на деца в чужбина пари няма. Но 13 МИЛИОНА лева за тестове за ковидясали МЗ и МОН имат. Да тестват най-малките дечица два пъти в седмицата. Вие осъзнавате ли какво престъпление се извършва спрямо децата ни. Два пъти в седмицата да ги тестват като овце, да треперят дали не са заразени, да ги е страх от другарчетата им. За да могат да изпълнят ангажиментите си политиците към Брюксел и да вземат едни пари. На гърба на децата ни.

Дори Кацаров и Денков /кога ли пак ще попадне на улицата на обичащи го граждани/, осъзнават, че без съгласието на родителите, децата не могат да бъдат тествани. Затова по всякакъв начин се опитват да ни принудят. И тук е въпросът дали ще надделеят здравият разум и обичта към децата, или ще ги дадем курбан на новата истерия, създадена от политиците!

Аз няма да допусна синът ми да бъде тестван, ваксиниран или по какъвто и да е начин изследван за ковид. По-добре вкъщи да учи, отколкото да позволя да се застраши здравето, живота и психиката му. Няма да позволя детето ми да бъде подлагано на медицински експерименти. Нито някое друго дете!

Спрете се, бре, предатели! Не посягайте на децата ни! Защото тогава никой няма да може да Ви спаси!

Елена Гунчева

===

Скъпи приятели, като родител на дете в трети клас не ми е безразлично неговото образователно развитие, както и новите пропусквателни режими, които се предвиждат да бъде въведени, за да бъде допуснато детето ми на училище. Не съм убеден как ще се отрази така нареченото щадящо тестване върху децата, което на всичкото отгоре щяло да се прави от училищен немедицински персонал.

По-притеснителни обаче, са следните въпроси, които оформих в писмо до министрите на здравеопазването и образованието и държа на отговор в спешен порядък. Ето какво е съдържанието на моето писмо до двамата министъра, изпратено отделно на всеки:

Г-н министър,

Настоявам в спешен порядък да получа цялата информация, касаеща използването на така наречените „щадящи“ тестове върху децата от първи до четвърти клас.

Държа да получа отговор на следните въпроси:

– чие производство са въпросните тестове?

– кога и как е организирано тяхното одобрение за ползване в България?

– кога е проведена обществена поръчка за тяхната доставка?

– ако процедурата по доставка и ползване на подобни тестове е била предварително решена, защо обществото и в частност родителите сме държани в неведение?

– кой отговаря за отпадъчния материал от тези тестове и кой гарантира, че това не е форма за събиране на генетичен материал от децата ни?

С оглед на огромния обществен интерес, настоявам за спешен отговор на поставените от мен въпроси.

Димитър Байрактаров – гражданин на Р. България

«