« Върни се назад Публикувано на 10.06.2023 / 19:58

СПРЕТЕ СЕ, БЕ! ПЕЕВСКИ И БОКО ЩЕ ВИ НАЧУКАТ КАНЧЕТАТА, ЧЕ ВМЕСТО ДА ИЗПИШЕТЕ ВЕЖДИ НА МВР МИНИСТЪРА ИМ, МУ ИЗБОДОХТЕ ОЧИТЕ! ХЕМ ВИ ПОЛЗВАХА КАТО ПАРЦАЛИ, ХЕМ ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА СЕ ОСИРАТЕ ЗА ВАСИЛ БОЖКОВ!

Днес, на 10.06.2023 АФЕРА публикува:

След като позорно се провалиха в пласирането на малоумното „активно мероприятие“ „Васил Божков се връща в България през ГКПП Кулата“, сайтове и сайтчета, контролирани и с набутана абсолютно лъжлива „новина“, днес правят още по-безумни опити да замажат осраното от вчера.

Един сайт не се дава и реве: „И все пак Васил Божков е тук, или наоколо“ и ни обяснява как бил пристигнал по „въздушно капков път“.

Друг сайт пък, от който всъщност тръгна лъжата, пробутана от КОЙто трябва, ни показва „Инструкцията“, която получили на ГКПП Кулата!

Вижте я тази „инструкция“!

Какво виждате?!

Бял лист с изписани букви на компютър.

Това ако е „инструкция“ на МВР, то МВР ВЕЧЕ СЕ УПРАВЛЯВА ОТ ПЪЛНИ ОЛИГОФРЕНИ, А ОПЛАКВАЧКИТЕ ОТ ЖЪЛТИ САЙТОВЕ НА НОВИЯ МВР МИНИСТЪР КАЛИН СТОЯНОВ, ЗАВИСИМ ОТ БОКО ТИКВАТА, вместо да му изпишат вежди, му избодоха очите.

А спрете се, бе! Че станахте за ташак!

И ако я карате така с „МВР инструкциите“, показвате единствено олигофренията на МВР министъра на Боко Тиквата – Калин Стоянов, както и косвено признавате това, което написа АФЕРА – че умишлено определени медии плюс МВР на Боко Тиквата бяха използвани като парцали от КОЙ-то трябва за контролиран пласмент на пълна лъжа, която обслужва неговите цели. АФЕРА посочи кои.

Afera.bg

«