Публикувано на 23.11.2021 / 15:09

СПРЕТЕ СЕ, БЕ, КРЕТЕНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ!

Цял ден! Цял ден така наречените водещи български телевизии се насраха, без никакво извинение, да предават УЖ АКТУАЛНО за зловещата катастрофа на магистрала Струма.

ЦЯЛ ДЕН ИЗВЪНРЕДНИ ВКЛЮЧВАНИЯ, В КОИТО ПОВТАРЯТ ЕДИН И СЪЩИ /!!!!!!!?!!!!!!!?!!!!/ РЕПОРТАЖИ!!!

Разбира се първенството държи Хекимяновата бтв, до върха на такава тъпотия надали друг, освен Хекимян може да доведе тази телевизия!

Поне сто пъти досега гледахме мутрата на Рашков и Борислав Сарафов С ЕДНИ И СЪЩИ КАДРИ, поне сто пъти непрекъснато повтарят едни и същи думички, а където се прокрадне нещо „ново“ е от тъп, по-тъп въпрос на някоя дръжка на микрофон.

Спрете се, бе!

Това нито е журналистика, нито е телевизия, това пълно бездарно малоумие!

Afera.bg

Коментари 29 за
“СПРЕТЕ СЕ, БЕ, КРЕТЕНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ!”

 1. Искрено съжалявам за случилото се … Ама пък може ли цял ден на която и ТВ да отида и в нета да чета и слушам разни „специалисти и журналисти “ да се упражняват в безсмислено говорене. Имам чувството че ако не се беше случила тази трагедия телевизиите щяха да спрат защото нямаше да има какво да излъчват. И днес с тази новина се доказа ,че журналистите са най отвратителната пасмина ! Това не са журналисти ! Това са ЛЕШОЯДИ ,които в името на сензацията са готови да продадат и най милото ! Отвратен съм !

 2. Наистина са отвратителни,като им падне нещо такова,въртят го до втръсване.А кой разреши такива скорости на магистралите,особено за автобуси,това да не писта за формула 1 ?

 3. За първи път виждам автобуса в такъв план на тази снимка (не гледам телевизия);
  Очевадно е че задната част, където е двигателя (наѝ-вероятния източник на пожар) е непокътната!
  Изпепелено е от пода нагоре (пътническата кабина).
  Багажното долу също не изглежда да е източник?! Освен ако не е в наѝ-предната част.

  Какво е имало там отпред?
  Има доста нелогични последствия на така представените причини…. Горе-долу като 9*11

  Съжалявам за жертвите само…

  Много пиромания, много нещо тази година, еѝ?? Летни пожари, гори, ниви, къщи, социални сгради предприятия,, ВераСу без малко и тя, МиГове, тирове…

  Те застрахователите маѝ вече ще изключат и огньовете като риск.
  Това ново оръжие ли е, или нов ред??

  Ако тряба – курбани да правим, нещо в множко взе да идва.

 4. Поклон пред жертвите на този черен ден ! ((((((((((((((((( а дизела в Турция е 1.20 лв

  1. Пътуваш нощем – деня е за посещения и пазаруване!
   Караш туби с нафта – защото в Турция е евтино!
   Става малка беля, от която произлиза голяма трагедия!
   Лошо е да си беден!
   Бог да прости!
   И Христос!
   И Аллах!

 5. Значи по времето на лошият социализъм също са ставали големи трагедии ,особено тази във Чернобил .Но тогавашните управляващи със право не са разпространявали новините за големите катастрофи със автобуси и влакове .Чернобил е изключение .Сега разбирам колко прави са били лошите комунисти да не травмират хората със тези ужасни инциденти . А сега съсипаха живота на болни и на здрави със всекидневните новини за вируси, ковиди и катастофи .Народът вече лудна от черните краски предавани по медии телевизии и радия . И затова Афера са прави спрете се бе стига толкова зловещи новини . А иначе БОГ ДА прости невинните жертви и тези дечица загубили живота си по този зловещ начин АМИН .

 6. Слободията и безхаберието в България, Ники се дължат на това, че няма обесени представители на властта.
  Личното отмъщение е най-справедливото.
  Който е загубил близък при извършено престъпление спрямо него, трябва да отмъсти сам да отмъсти.
  Така са правели едно време хайдутите когато е нямало Рашковци и Гешевци, и поробителите са умирали от страх.
  Трябва да се омъщава и ще престанат да ви крадат, а седите ли си на задниците… ще ви чукат нагло в устите.

 7. Собственикът на Старческия Дом- Украинец???Газопроводът за Сърбия който се авто-взриви не беше ИЗГОДЕН за Украйна??? нищо не коментираха за взрива??? Старците-след Крим е Руски???

 8. Хекимян трябва да знае това, че БЪЛГАРСКИТЕ МАГИСТРАЛИ СА ПЪЛЕН ТАШАК и ДА ТЪРСИ ЗА ИНТЕРВЮТА КОМПЕТЕНТНИ ХОРА ЕКСПЕРТИ, които да РАЗКАЖАТ на ЗРИТЕЛИТЕ ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА за качеството на използваните компоненти при строежа на магистралите в България.
  Случаят с македонския автобус няма да е последен за СЪЖАЛЕНИЕ!!!
  КОЙТО не вярва, нека да отиде в Италия и да кара на техните магистрали.
  За другите пътища от републиканската мрежа не искам да говоря, там е УЖАС.
  Нека Хекимян да си разходи задните части от Търново до Ловеч…
  ИДиоти бяха, идиоти си останаха.

 9. Рашков , Янев и прокуратурата трябваше да си влезнат в ролята си и блокират всички клетки на мобилните оператори в района на катастрофата иникакви репортажи на живо. Как може мисирките от тази трагедия да ядат хляб. Защо не казвате истината за домовете на смъртта. И с пари спечелени от бедата и нещастието на хората храните семейства. Ай сиктир, ..урви и ..едераси.

 10. Голяма трагедия.
  Не знам защо имам чувството, че точно това трябва на продажните ни политици за постигане на целите на САЩ. И не намирисва, направо вони на масово убийство.
  Лека им пръст на “коствените” жертви.

  1. MK – ULTRA , MK – BUTTERFLY , ALL KINDS OF MK !

   ZA NACHALO 5 G !

   UTRE VIE SHTE SE OBURNETE KUDETO I KOGATO TE RESHAT !

   AIDE NA IZBORI ZA LEGHITIMIRANE NA SATANISTI VUV VSICHKITE IM FORMI !

  2. Много си права.Цял ден това си мисля.Дано не е така ,жалко за хората.

 11. Веселина е безупречно права ! Какво целят тези телевизионни марионетки ? Изроди ! Защо се навират във вътрешността на човешката трагедия . За какво ? Искат да ровят в душата на хората ,като вампири !!!!
  Няма ли кой да ги спре най после !
  Това не е телевизия , а нечия идиотска простотия ! Гнусно !

 12. Какво стана с 9-те пенсионера, които също изгоряха живи часове преди това? Вече не са новина, но 45 граждани на РСМ стават веднага. Когато българи се издавиха в Охридското езеро със стара гемия, в БЮРМ това се премълча и го подминаваха като новина. А у нас от първи петли телевизиите предават на живо за трагедията и мисирки от студиото търсят вината в наши институции! Станахме страшно безчувствени един към друг, българите!…

 13. Като си говорим за старчески домове, Варна и Варненска област са се превърнали в нещо като Меката на старческите домове.
  Далаверата е повече от огромна – освен европари по разни еврофондове(подобно на къщите за гости), собствениците на тези старчески домове буквално обират и ограбват тези нещастни старци, имащи огромното нещастие да изживяват старините си в подобни домове.
  Обират им пенсиите, таксуват близките им с месечни такси между 600 и 1500лв. и същевременно ги държат гладни и почти без никакви грижи и надзор. Тези старци които нямат близки са обикновено и най-любимите им – обират им и имотите и парите по банкови сметки.
  Във всички тези домове има огромно число мистериозно починали старци, много още преди началото на корона пандемията – някой услужливо им помага да поемат своя път към отвъдното.
  Затова е и тази своеобразна надпревара кой пръв да отвори такъв старчески дом и да започне да тупа брашнения чувал, образно казано. Много сладка далавера…
  Тези старчески домове са основно частни – близо 90%.
  Има разбира се и държавни(общински), но положението там е същото, разлика няма.
  В този ред на мисли си заслужава да се спомене дома за престарели хора „Гергана“ – Варна. Там от 4-5 години насам „коли и беси“ лицето Нели Вълева – управителка на този дом.
  За последните 4-5 години Нелито Вълева е превърнала дома в нещо като своя бащиния – еднолично дружество с ограничена отговорност(ЕООД)! Може вече и милионерка да е станала за всичките тези години!
  В дома се краде на поразия, съществува едноличен диктаторски режим, старците са тормозени и оставени без всякакви грижи, нo пък в замяна се отчитат такива грижи. Самата обстановка в дом „Гергана“ направо е под всякаква хигиена и санитарни норми. Мистериозно умират и старци.
  „Афера“, направете едно журналистическо разследване за дом „Гергана“ – Варна.

 14. Кана Рачева е надминават някои други медии по лъжи и измами като БНТ и Нова .
  Заедно с измамата продължава подмяната и никой не споменава за манипулиране на софтуера на последните проведени избори с машини и машинациите на Радевата секта малоумни чалгари. Статуквото не се върна на бял кон , но инфлацията и високите цени кацнаха с руски изтебител.

 15. Нумерология-45…4+5=9 ??? 12 невинни защото са ДЕЦА!?!?! 12-те АПОСТОЛА!?!?!? 1+2=3 …Светата Троица!?!?!?
  Фантазирам си!!!Все още не е ЗАБРАНЕНО!!!

  1. THAT S ABOUT RIGHT !

   LED IT BE – DA MRAT DOKATO ALENA IM KAJE CHE SA IN HELL / PARADISE !

   WE ARE THE CHAMPIONS ! TOVA E POLOJENIETO I HICH DA NE VI PUKA !

   SATANIZMA SI OTIVA , BABYLON HAS FALLEN DOWN – SAMO TE NE SA GO RAZBRALI SHTOTO SA OUT OF SPACE !

   SLAVA TEBE BOJE – OTCHE NASH – SLAVA TEBE !

 16. Жертвите са от С.Македония а ЖЕРТВАТА…ще е България!!! Затова се ВЪРТИ новината!!!Свиквайте…!!!

 17. Тъпотията и ограничеността на БГ-дръжките на микрофони наречени джурналя каза:

  Това са днешните български „журналисти“, дръжки на микрофони – от тъп по-тъп. Всичките от тях или поне 90% са там неслучайно – назначени с връзки, всеки е човек на някой. Но в крайна сметка: всичките са глупаци и некадърници.
  Един като започне една тема, и всички останали са като папагали – copy-paste. Никакво въображение, идеи и талант за истинската журналистика.
  Един прост пример: като стане някакво световно събитие с международно значение и всички през глава викат Кирчо Киров – големият „експерт“ по национална сигурност, натирен от системата преди 10 години. Доказан крадец, присвоил 5 млн. лева държавни пари и с 10-гидишна ефективна присъда. И вместо този тип да е отдавна в затвора, те го канят по студия и телевизии.
  Това им е нивото на дръжките на микрофони!

 18. Каквато е военната Хунта,такива са и ТВ ! Некадърни и продажни !!

 19. Като работят в телевизията такива малоумни и продажни мекерета,които като вампири се хранят от кръвта на невинните жертви.Така ще е !И скоро това няма да се промени.Казах ви революция трябва!Друг начин няма!

 20. Още тази сутрин управляващите помолиха джурналята да бъдат по-обрани заради нечовешката трагедия и незавършеното разследване, но сякаш им казаха „Юруш“.
  Някой репортери и водещи бяха превъзбудени до…..

 21. БТВ са най-помиярската е манипулативна телевизия в България, с най-поръчковите “журналисти” – Цветанка Ризова, Светослав Иванов, Антон Хекимян, Мария Цънцарова, водещите на сутрешния блок Биляна Гавазова и Златомир Йочев!!! Все отбор некадърници и псевдо-журналисти на повикване , които често сменят лагерите стига да имат достатъчно стимули!!!

  1. NOPE ! VSE OTBOR ANTIBULGARI PERCHE NE SA BULGARI !

   END OF STORY !

   THE GOOD NEWS – GOD KNOWS EVERYTHING !

   TE DA MU MISLQT KATO SE PRIBERAT V PRAZNITE IM DUPKI I SI PLASIRAT NA DIVANA PRAZNITE BODIES !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *