Публикувано на 23.11.2021 / 15:09

СПРЕТЕ СЕ, БЕ, КРЕТЕНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ!

Цял ден! Цял ден така наречените водещи български телевизии се насраха, без никакво извинение, да предават УЖ АКТУАЛНО за зловещата катастрофа на магистрала Струма.

ЦЯЛ ДЕН ИЗВЪНРЕДНИ ВКЛЮЧВАНИЯ, В КОИТО ПОВТАРЯТ ЕДИН И СЪЩИ /!!!!!!!?!!!!!!!?!!!!/ РЕПОРТАЖИ!!!

Разбира се първенството държи Хекимяновата бтв, до върха на такава тъпотия надали друг, освен Хекимян може да доведе тази телевизия!

Поне сто пъти досега гледахме мутрата на Рашков и Борислав Сарафов С ЕДНИ И СЪЩИ КАДРИ, поне сто пъти непрекъснато повтарят едни и същи думички, а където се прокрадне нещо „ново“ е от тъп, по-тъп въпрос на някоя дръжка на микрофон.

Спрете се, бе!

Това нито е журналистика, нито е телевизия, това пълно бездарно малоумие!

Afera.bg

Коментари 37 за
“СПРЕТЕ СЕ, БЕ, КРЕТЕНСКИ ТЕЛЕВИЗИИ!”

 1. Искрено съжалявам за случилото се … Ама пък може ли цял ден на която и ТВ да отида и в нета да чета и слушам разни „специалисти и журналисти “ да се упражняват в безсмислено говорене. Имам чувството че ако не се беше случила тази трагедия телевизиите щяха да спрат защото нямаше да има какво да излъчват. И днес с тази новина се доказа ,че журналистите са най отвратителната пасмина ! Това не са журналисти ! Това са ЛЕШОЯДИ ,които в името на сензацията са готови да продадат и най милото ! Отвратен съм !

 2. Наистина са отвратителни,като им падне нещо такова,въртят го до втръсване.А кой разреши такива скорости на магистралите,особено за автобуси,това да не писта за формула 1 ?

 3. За първи път виждам автобуса в такъв план на тази снимка (не гледам телевизия);
  Очевадно е че задната част, където е двигателя (наѝ-вероятния източник на пожар) е непокътната!
  Изпепелено е от пода нагоре (пътническата кабина).
  Багажното долу също не изглежда да е източник?! Освен ако не е в наѝ-предната част.

  Какво е имало там отпред?
  Има доста нелогични последствия на така представените причини…. Горе-долу като 9*11

  Съжалявам за жертвите само…

  Много пиромания, много нещо тази година, еѝ?? Летни пожари, гори, ниви, къщи, социални сгради предприятия,, ВераСу без малко и тя, МиГове, тирове…

  Те застрахователите маѝ вече ще изключат и огньовете като риск.
  Това ново оръжие ли е, или нов ред??

  Ако тряба – курбани да правим, нещо в множко взе да идва.

 4. Преди осем месеца казах, че заради Мунчо ще умират хора – постовете ми още седят. Кой както иска да ме разбира, но от септември сме първи по смъртност от ковид в Европа. А днес загинаха 45 македонски граждани на автомагистрала „Струма“. Соросоидката Силвия Великова, Пиян Дамаджанков с 12 кенефа и неадекватната министърка с източените от Европа пари веднага се опитаха да обвинят ГЕРБ, че не са направили маркировка, но свършиха мечешка услуга на своя ментор. Първо се оказа, че магистралата е проектирана през 2002 година и построена по-късно от министри на БСП по съветски образец. Второ, през тази зима ГЕРБ е подготвил цялата документация за подмяна на маркировката, изготвени са и плановете за работа, която хунтата на Муня е трябвало да свърши през лятото. Но чакай работа от зелените чорапи – нито един метър ремонт не е извършен за последните 7 месеца, нито една маркировка не е обновена, червените скакалци занемариха всички пътища, като единствено обещаваха, лъгаха и досега откраднаха 7 милиарда! Болшевик работа не върши, а оставя пустиня, глад и смърт след себе си.

  Пак ще го кажа: заради Зеления чорап ще продължават да умират хора! А онази с адамовата ябълка друса кърваво хоро в НДК, нищо, че 300 човека загубиха живота си заради любовника и. Така навремето, когато изгоряха войниците, Жан Виденов друсаше хоро в Копривщица, а вътрешният му министър пиеше с манекенки и мутри на едно частно парти докато други мутри застрелваха полицаите му.

  Пир по време на чума! Не им пука за вас, да знаете! Утре и 600 да умрат за един ден, пак ще друсат кючек, ще канят танцьорки и ще казват, че сте балъци, защото това са сатанисти!

  Дежавю! Не вярвах, че глупостта на народа ще докара пак червените скакалци. Ще пораснете ли някога и ще спрете ли да настъпвате една и съща мотика? Съмнявам се.

 5. Поклон пред жертвите на този черен ден ! ((((((((((((((((( а дизела в Турция е 1.20 лв

  1. Пътуваш нощем – деня е за посещения и пазаруване!
   Караш туби с нафта – защото в Турция е евтино!
   Става малка беля, от която произлиза голяма трагедия!
   Лошо е да си беден!
   Бог да прости!
   И Христос!
   И Аллах!

 6. Значи по времето на лошият социализъм също са ставали големи трагедии ,особено тази във Чернобил .Но тогавашните управляващи със право не са разпространявали новините за големите катастрофи със автобуси и влакове .Чернобил е изключение .Сега разбирам колко прави са били лошите комунисти да не травмират хората със тези ужасни инциденти . А сега съсипаха живота на болни и на здрави със всекидневните новини за вируси, ковиди и катастофи .Народът вече лудна от черните краски предавани по медии телевизии и радия . И затова Афера са прави спрете се бе стига толкова зловещи новини . А иначе БОГ ДА прости невинните жертви и тези дечица загубили живота си по този зловещ начин АМИН .

 7. С какво се занимава вече 7 месеца хунтата на Радев и заптието Рашков? Митниците са явно разграден двор, щом са допуснали на българска територия северномакедонски автобус, чието багажно отделение е пълно с туби с нафта! Какво работят и контролират КАТаджиите на Рашков, след като нещо нормално е по пътищата и магистралите ни да летят автобуси и ТИРове с над 120 километра в час, при разрешените за тях , не повече от 90 километра в час? Сега какво да чакаме? Възраждането отново на митничарските села и вилни зони ликвидирани от ГЕРБ ли?

  1. Слободията и безхаберието в България, Ники се дължат на това, че няма обесени представители на властта.
   Личното отмъщение е най-справедливото.
   Който е загубил близък при извършено престъпление спрямо него, трябва да отмъсти сам да отмъсти.
   Така са правели едно време хайдутите когато е нямало Рашковци и Гешевци, и поробителите са умирали от страх.
   Трябва да се омъщава и ще престанат да ви крадат, а седите ли си на задниците… ще ви чукат нагло в устите.

   1. Прав си,и трябваше да направим това отдавна,още преди 30 години.Когато всеки вземе правосъдието в свои ръце тогава системата ще заработи да защитава своите на Вероника и Милен Цветков убийци.

 8. Хекимян трябва да знае това, че БЪЛГАРСКИТЕ МАГИСТРАЛИ СА ПЪЛЕН ТАШАК и ДА ТЪРСИ ЗА ИНТЕРВЮТА КОМПЕТЕНТНИ ХОРА ЕКСПЕРТИ, които да РАЗКАЖАТ на ЗРИТЕЛИТЕ ЗЛОВЕЩАТА ИСТИНА за качеството на използваните компоненти при строежа на магистралите в България.
  Случаят с македонския автобус няма да е последен за СЪЖАЛЕНИЕ!!!
  КОЙТО не вярва, нека да отиде в Италия и да кара на техните магистрали.
  За другите пътища от републиканската мрежа не искам да говоря, там е УЖАС.
  Нека Хекимян да си разходи задните части от Търново до Ловеч…
  ИДиоти бяха, идиоти си останаха.

  1. Лентата за пускане в експлоатация на този участък от магистрала Струма е прерязана през 2007 година лично от Сергей Станишев. Пътните маркировки по пътища и магистрали се подновяват и освежават през лятото и в ранна есен. Какво прави хунтата на Радев цели 7 месеца , та остави пътища и магистрали без подновени пътни знаци и маркировки? Румен Радев и некадърните му служебни правителства са преки виновници за смърта на тези 45 души! Пряка вина носи и Бойко Рашков, за липсата на контрол на митниците и КАТаджиите, допуснали с престъпната си немарливост и бездействие тази поредна трагедия.

 9. Ядосан съм! Вече дни наред сайта коментира всички новини свързани със „загадките“ ставащи в домовете за стари хора. По телевизиите се прокрадва някое бегло репортажче по темата. В същото време омбудсмана на страната се чуди как да застане по „фотогенично“ пред камерата и бляботи глупости. Защо не взема да отиде на място и да направи едно сериозно разследване най-после! Къде е „Каскетурата“ – ежедневно загиват хора – наши бащи и майки а ни говорят за вероятно „късо съединение“. Късо съединение има само в техните изгорели от корупция мозъци. Всеки мъж дори и да има най-ниски естетически критерии, няма да хареса омбудсмана – нейното кипрене е напразно!

  1. Собственикът на Старческия Дом- Украинец???Газопроводът за Сърбия който се авто-взриви не беше ИЗГОДЕН за Украйна??? нищо не коментираха за взрива??? Старците-след Крим е Руски???

 10. Рашков , Янев и прокуратурата трябваше да си влезнат в ролята си и блокират всички клетки на мобилните оператори в района на катастрофата иникакви репортажи на живо. Как може мисирките от тази трагедия да ядат хляб. Защо не казвате истината за домовете на смъртта. И с пари спечелени от бедата и нещастието на хората храните семейства. Ай сиктир, ..урви и ..едераси.

 11. Голяма трагедия.
  Не знам защо имам чувството, че точно това трябва на продажните ни политици за постигане на целите на САЩ. И не намирисва, направо вони на масово убийство.
  Лека им пръст на “коствените” жертви.

  1. MK – ULTRA , MK – BUTTERFLY , ALL KINDS OF MK !

   ZA NACHALO 5 G !

   UTRE VIE SHTE SE OBURNETE KUDETO I KOGATO TE RESHAT !

   AIDE NA IZBORI ZA LEGHITIMIRANE NA SATANISTI VUV VSICHKITE IM FORMI !

  2. Много си права.Цял ден това си мисля.Дано не е така ,жалко за хората.

 12. Веселина е безупречно права ! Какво целят тези телевизионни марионетки ? Изроди ! Защо се навират във вътрешността на човешката трагедия . За какво ? Искат да ровят в душата на хората ,като вампири !!!!
  Няма ли кой да ги спре най после !
  Това не е телевизия , а нечия идиотска простотия ! Гнусно !

 13. Какво стана с 9-те пенсионера, които също изгоряха живи часове преди това? Вече не са новина, но 45 граждани на РСМ стават веднага. Когато българи се издавиха в Охридското езеро със стара гемия, в БЮРМ това се премълча и го подминаваха като новина. А у нас от първи петли телевизиите предават на живо за трагедията и мисирки от студиото търсят вината в наши институции! Станахме страшно безчувствени един към друг, българите!…

 14. Като си говорим за старчески домове, Варна и Варненска област са се превърнали в нещо като Меката на старческите домове.
  Далаверата е повече от огромна – освен европари по разни еврофондове(подобно на къщите за гости), собствениците на тези старчески домове буквално обират и ограбват тези нещастни старци, имащи огромното нещастие да изживяват старините си в подобни домове.
  Обират им пенсиите, таксуват близките им с месечни такси между 600 и 1500лв. и същевременно ги държат гладни и почти без никакви грижи и надзор. Тези старци които нямат близки са обикновено и най-любимите им – обират им и имотите и парите по банкови сметки.
  Във всички тези домове има огромно число мистериозно починали старци, много още преди началото на корона пандемията – някой услужливо им помага да поемат своя път към отвъдното.
  Затова е и тази своеобразна надпревара кой пръв да отвори такъв старчески дом и да започне да тупа брашнения чувал, образно казано. Много сладка далавера…
  Тези старчески домове са основно частни – близо 90%.
  Има разбира се и държавни(общински), но положението там е същото, разлика няма.
  В този ред на мисли си заслужава да се спомене дома за престарели хора „Гергана“ – Варна. Там от 4-5 години насам „коли и беси“ лицето Нели Вълева – управителка на този дом.
  За последните 4-5 години Нелито Вълева е превърнала дома в нещо като своя бащиния – еднолично дружество с ограничена отговорност(ЕООД)! Може вече и милионерка да е станала за всичките тези години!
  В дома се краде на поразия, съществува едноличен диктаторски режим, старците са тормозени и оставени без всякакви грижи, нo пък в замяна се отчитат такива грижи. Самата обстановка в дом „Гергана“ направо е под всякаква хигиена и санитарни норми. Мистериозно умират и старци.
  „Афера“, направете едно журналистическо разследване за дом „Гергана“ – Варна.

 15. Кана Рачева е надминават някои други медии по лъжи и измами като БНТ и Нова .
  Заедно с измамата продължава подмяната и никой не споменава за манипулиране на софтуера на последните проведени избори с машини и машинациите на Радевата секта малоумни чалгари. Статуквото не се върна на бял кон , но инфлацията и високите цени кацнаха с руски изтебител.

 16. Нумерология-45…4+5=9 ??? 12 невинни защото са ДЕЦА!?!?! 12-те АПОСТОЛА!?!?!? 1+2=3 …Светата Троица!?!?!?
  Фантазирам си!!!Все още не е ЗАБРАНЕНО!!!

  1. THAT S ABOUT RIGHT !

   LED IT BE – DA MRAT DOKATO ALENA IM KAJE CHE SA IN HELL / PARADISE !

   WE ARE THE CHAMPIONS ! TOVA E POLOJENIETO I HICH DA NE VI PUKA !

   SATANIZMA SI OTIVA , BABYLON HAS FALLEN DOWN – SAMO TE NE SA GO RAZBRALI SHTOTO SA OUT OF SPACE !

   SLAVA TEBE BOJE – OTCHE NASH – SLAVA TEBE !

 17. Жертвите са от С.Македония а ЖЕРТВАТА…ще е България!!! Затова се ВЪРТИ новината!!!Свиквайте…!!!

 18. Тъпотията и ограничеността на БГ-дръжките на микрофони наречени джурналя каза:

  Това са днешните български „журналисти“, дръжки на микрофони – от тъп по-тъп. Всичките от тях или поне 90% са там неслучайно – назначени с връзки, всеки е човек на някой. Но в крайна сметка: всичките са глупаци и некадърници.
  Един като започне една тема, и всички останали са като папагали – copy-paste. Никакво въображение, идеи и талант за истинската журналистика.
  Един прост пример: като стане някакво световно събитие с международно значение и всички през глава викат Кирчо Киров – големият „експерт“ по национална сигурност, натирен от системата преди 10 години. Доказан крадец, присвоил 5 млн. лева държавни пари и с 10-гидишна ефективна присъда. И вместо този тип да е отдавна в затвора, те го канят по студия и телевизии.
  Това им е нивото на дръжките на микрофони!

 19. Каквато е военната Хунта,такива са и ТВ ! Некадърни и продажни !!

 20. Като работят в телевизията такива малоумни и продажни мекерета,които като вампири се хранят от кръвта на невинните жертви.Така ще е !И скоро това няма да се промени.Казах ви революция трябва!Друг начин няма!

 21. Какво се чудите бе, те ако не са тъпи, няма да са в телевизията. Там умни хора не се допускат. Само празноглавци.

 22. Още тази сутрин управляващите помолиха джурналята да бъдат по-обрани заради нечовешката трагедия и незавършеното разследване, но сякаш им казаха „Юруш“.
  Някой репортери и водещи бяха превъзбудени до…..

 23. Веселина, Веселина, това го повтарям от години, ама „Кой те пита бръсне ли се Владика?“, та така и в българското медийно и поллитическо прстранство…

 24. БТВ са най-помиярската е манипулативна телевизия в България, с най-поръчковите “журналисти” – Цветанка Ризова, Светослав Иванов, Антон Хекимян, Мария Цънцарова, водещите на сутрешния блок Биляна Гавазова и Златомир Йочев!!! Все отбор некадърници и псевдо-журналисти на повикване , които често сменят лагерите стига да имат достатъчно стимули!!!

  1. NOPE ! VSE OTBOR ANTIBULGARI PERCHE NE SA BULGARI !

   END OF STORY !

   THE GOOD NEWS – GOD KNOWS EVERYTHING !

   TE DA MU MISLQT KATO SE PRIBERAT V PRAZNITE IM DUPKI I SI PLASIRAT NA DIVANA PRAZNITE BODIES !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *