« Върни се назад Публикувано на 26.06.2017 / 20:14

СПРЕТЕ СЕ БЕ, КРАДЛИВА ГЕРБАДЖИЙСКА СГАН! ВМЕСТО ДА СЕЧЕТЕ ЗДРАВИ ДЪРВЕТА, ОТРЕЖЕТЕ СИ ТИКВИТЕ!

община варна„Здравейте, изпращам Ви снимки на едно отсечено вече реално, напълно здраво дърво, намиращо се в гр. Варна, ул.“Петър Райчев“ блок 36, между вход В и вход Г.

Дървото, както виждате от снимките, е напълно здраво и цъфнало. От общината казват, че било изсъхнало, като пролетта се опитаха да го отсекат със същият предтекст, но се възпротивихме и те спряха.

Напълно здраво е, просто на някой явно му пречи  и иска поредното място за паркинг, има връзки, пуснал е жалба и общината е издала заповед.

Ще се радвам да отразите случая. Ние за жалост не можахме да спасим едно здраво дърво.

Диан Т.“

община варнаСПРЕТЕ СЕ БЕ, КРАДЛИВА ГЕРБАДЖИЙСКА СГАН! ВМЕСТО ДА СЕЧЕТЕ ЗДРАВИ ДЪРВЕТА, ОТРЕЖЕТЕ СИ ТИКВИТЕ!

Десетки пъти АФЕРА пуска снимки и репортажи за това как действа ВАРНЕНСКАТА КРАДЛИВА ВЛАСТОВА ГЕРБАДЖИЙСКА СГАН И КАК СЕЧЕ ЗДРАВИ ДЪРВЕТА! Всеки път душата ни плаче за всяко дърво. Варна заприлича на опасана с бесилки, вместо с дървета.

община варнаПрокуратура и полиция във Варна НЯМА! Пияндурниците и от двете „институции“ ближат топките на ГЕРБ властта във Варна.

Каквото и да се каже за тези ЛАПАЧИ, ще е малко. Изписахме се, без думи останахме. А те крадат, мръсниците, крадат със задниците си. Разчистват територии, секат дървета, мачкат всеки, който в очите им казва, че са подли гадове и престъпници.

И знаете ли? Играят го „вярващи“ и „духовни“. Но за това друг път.

На това място се повръща! Без никакво извинение!

Afera.bg

община варна

«