« Върни се назад Публикувано на 25.08.2022 / 9:54

СПРЕТЕ ИДИОТИТЕ ЖУРНАЛЯ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ!

Btv и Нова тв се надпреварват по идиотизъм. От сутринта.

Надпреварват се и по ЕДНИ И СЪЩИ ТИПОВЕ, които пускат в ефир. Предимно по телефона. Единият смешен тип по bTV, пет минути след това същият смешен тип – по Нова тв. И така ги изреждат едни и същи „корифеи“ на пробитата полицейска мисъл – Мануил -Мимито, Терзийски – ум белия делфин, Миков – европата и така нататък, и така нататък…

Глупости на търкалета в ефир до откат. И при всичките тия – каналите за нелегални мигранти процъфтяват ЗАЕДНО С ПОКРОВИТЕЛИТЕ СИ ОТ МВР!

Дръжката на микрофон от Бургас по bTV интервюира началник на Пътна полиция в Бургас и задава такива безумни кретенски въпроси, че ако ние бяхме на този началник, направо щяхме да и заврем микрофона точно където трябва.

„Как се отзовава автобуса на толкова оживено кръстовище?“, пита некадърната мисирка. Човекът се изпотява, ама е възпитан. Ами падна от небето, мари, тъпа дръжке на микрофон, как!

„На пръв поглед как ги определяте тези табели?“, пак пита тъпата мисирка, имайки предвид фелшивите номера на автобуса. Човекът и обяснява, че в момента се уточнява откъде точно е минал автобуса от Малко Търново до Бургас, ама тя се интересува как точно се отзовал на „оживеното кръстовище“.

Иначе само още Бойко Рашков не се е обадил по двете слугински телевизии. Ама сигурно, защото още е махмурлия.

Просто да подлудееш от тая телевизионна истерия, която ИМИТИРА журналистика, а всъщност е дърварса некадърщина, толкова дърварска, че води до повръщане!

Веселина Томова

 

«