« Върни се назад Публикувано на 29.08.2014 / 16:01

Спешно окръжно! Командировайте шефа на „Вътрешна сигурност” Тренев – „Ебати” по случая „Насилили дива свиня, МВР търси убиеца!”

Валентин Тренев Шеф на Вътрешна сигурност - Варна и Северна БългарияФундаментална новина дойде от МВР: „Полицаи от Каолиново разследват насилствено причинена смърт на дива свиня в село Сини вир. Вчера в землището на село Сини вир от служител на Държавно ловно стопанство „Паламара” е открит труп на дива свиня със следи от насилствено причинена смърт.По случая в Районно управление на МВР-Каолиново е образувано досъдебно производство.

АФЕРА призовава да бъде спешно командирован шефа на „Вътрешна сигурност” към ОД на МВР – Варна, отговаряш за Северна България – Валентин Тренев – Ебати, тъй като служителят има изключителен опит и екип за издирване на диво прасе във варненска околия.
Това, впрочем, е единственото нещо, което направи като шеф на „Вътрешна сигурност” Тренев – Ебати – да издирва откраднато диво прасе, така че безценния му опит незабавно да бъде приложен и той да бъде изпратен в Каолиново.
Със сигурност „Ебати” моментално ще разкрие кой е насилил и убил дивата свиня там.
Afera.bg

 

«