« Върни се назад Публикувано на 25.06.2021 / 9:26

СПЕЦОВ, Я ПО-СЕРИОЗНО! ТОЛКОВА ЛИ СА ТИ СИЛИЧКИТЕ СРЕЩУ ОТЛИЧНИЦИТЕ НА БОКО ТИКВАТА, НАЧЕЛО С РАЗМИГ ЧАКЪРЯН – АМИ?!

На 5.06.2021 АФЕРА публикува:

УДРЯТ НА „КАПИТАН АНДРЕЕВО“ РАЗМИГ ЧАКЪРЯН – АМИ & ТАКИ. РОВЯТ ПАРИЧНИ ПОТОЦИ КЪМ БОКО И ПАШАТА.

https://afera.bg/%d1%83%d0%b4%d1%80%d1%8f%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%ba%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%b0%d0%bd-%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d1%80%d0%b5%d0%b5%d0%b2%d0%be-%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bc%d0%b8%d0%b3-%d1%87/

Тогава шефът на НАП Румен Спецов даде помпозна заявка, че ще рови в най-дълбокото. Където се крият „отличниците“ на Боко Тиквата и компания.

Един от най-старателните „отличници“ по набавяне на преференции от кръга на Бойко Борисов на отминалите избори бе Размиг Чакърян – Ами, който даде всичко от себе си в Хасково.

На тоя етап обаче, дори шефът на полицията в Хасково не е сменен.

Да не говорим за Капитан Андреево, където „частната митница“ – made in Ами – бичи и хич не и пука.

След ентусиазма на Румен Спецов да налази Капитан Андреево, моментално стартира атаката срещу него, почвайки се от продадена негова фирма, че чак дотам Боко да се изцепи – убит ли бил човекът на когото била продадена фирмата.

Нищо не се чу нататък и като резултати от проверките на Спецов по Капитан Андреево.

А изборите чукат на вратата.

„Отличниците“ на Боко, начело с Ами, не са пипнати и „преференциалните“ парични потоци текат. По градове и паланки. С всичките им непокътнати Схеми.

Очевадно на Румен Спецов силичките са му толкова срещу такива, като Ами. Ако трябва да стигне и до Пашата и Таки – хептен го закъса…

Спецов, я по-сериозно!

Целият ресурс на властта е в ръцете ви, а се пипкате като пионерчета.

„Ударите“ ви са на халост и от тях очевадно нищо не произтича. Което означава две неща – или не ставате за такава битка, или я пренасочвате към … вашите дисаги.

След изборите, като преброим „преференциите“, ще лъсне защо „проспахте“ „отличниците“ на Боко – Ами, Пашата и … така нататък, последният да затвори вратата. И каква е цената.

Afera.bg

«