Публикувано на 22.02.2021 / 11:42

СПЕЦИАЛНО ЗА КОВИДИОТИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН

Събираме боклука на Европа, защо пък, да не се ваксинираме всички с Астра Зенека, тя е все едно от Бойко и ГЕРП, правена.

Хубаво ще е, всички ваксинирани от последните дни инфлуенсъри и други вредители, да водят публичен „следваксинен дневник“, в който да ни информират как са папкали, ачкали, спинкали и дали им се е подула точката на проникване с астра, мерси!

Вървяла си г-жа Белобрадова, почесвала се по белата брада и си мислила, как ще си купят с децата Дерби Кола от павилиончето до светофара на Гешов. Да, ама, късо съединение, затворено. Некво детенце умряло от общински токов удар, ама това не е тема за такава видна инфлуенсърка. Та, леко се отплеснах!

Видяла тя, че не работи и си рекла “Не можах да си купя швепс, поне ще скокна до ВМА, да се ваксинирам против ковид.”- нищо, че към този момент, там свободен прием не е обявен и в момента върви по списък ‘етап 4’ и по- специално Сатиричния и Народния, театри. Официалното съобщение ще дойде часове по- късно и дори хора работещи в болницата няма да знаят за тая работа.

Отива нашата, така, съвсем случайно на ваксинация и какво да види Мутафчийски поставя ваксини, а министър Ангелов го наблюдава и се снима с хората. Каква случайност драги зрители и радиослушатели, в никакъв случай не бих си помислил, че е нагласено инфлуенсърско материалче на про – харизановите интернет лелки, не, дето не са от ГЕРБ, но различията им с тях са в рамките на статистическата грешка.

Специално за ковидиотите от последния ден:

И мунитетът срещу коронавирусната инфекция поражда извънредно ниска вероятност от повторно заразяване и заразяване на околните.

Той се съхранява минимум девет месеца след болестта, установиха шведски учени, цитирани от Шведската национална агенция ТТ.

Медиците от Каролинския институт и от клиниката Дадерюд провели изследвания с 370 участници, които били на първа линия и в близък контакт с инфекцията.

При 96% от тях, след изкарване на заболяването, наличието на антитела с запазвало през следващите 9 месеца. А след това две трети от споменатите лица изработвали клетъчен имунитет.

Сред 340 души с антитела рецидив на вируса бил наблюдаван при по-малко от 1% от тях.

Всички участници в продължение на 2,5 месеца преминавали всеки ден през изследване за наличие на коронавируса.

„Антителата и клетъчният имунитет се явяват косвен показател за имунитета, докато проведените едновременно PCR-тестове са прекият показател“, поясни една от авторките на изследването д-р Шарлот Толин.

По нейните думи при повторно заболяване появилият се имунитет може да приглуши симптоматиката, или тя въобще да не се прояви.

В такъв случай човек може да бъде носител на инфекцията, което е най-коварният вариант. Считащ се за здрав, такъв човек може да предаде инфекцията инфекцията на околните. Но се оказва, че нещата не стоят така.

Главният извод от изследването е, че рискът от повторно заразяване е незначителен, а изкаралите го не могат да пренасят заразата върху околните.“

https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/kolko-prodylzhava-imunitetyt-sreshtu-covid-19-sled-boleduvane-6121610?utm_source=vesti&fbclid=IwAR2dhQE8s8a0UGwx485UJ65LCAZKtaVuYNIALsfcw_LoT4E7tWT5pxnFr10

Георги Дренчев

Коментари 32 за
“СПЕЦИАЛНО ЗА КОВИДИОТИТЕ ОТ ПОСЛЕДНИЯ ДЕН”

 1. Управляващите предатели гробари, и сатанински медии извършват грандиозна пропаганда на злото за уж доброволното ваксиниране против ковид19 и най изненадващо ,че наивното ни население вече започва сериозно да се ваксинира.Защото страхът и депресията превзеха обществото ни .Министър председателят Боко тиквата се гаври с населението като казва ,че на 1 март ще се отворят ресторанти и кафенета .Но населението не следва масово да ги посещава. Това се нарича шизофрения и политически цинизъм .Този ,който унищожи ресторантьорския и кафе бизнес отново се гаври с тях и вероятно нито ресторанти ,нито кафенета ще отворят на 1 март .До 1 март ще се вдигне броят на „заразените“ според Националния здравен оперативен щаб и отново за кой ли път ще излъжат горепосочения бизнес ,че ще го отворят .Ваксините ще променят съзнанието на населението ,ще му се отнеме волята и ще се промени Днк. Което ще доведе до пълно оскотяване на същото население и в крайна сметка до разпадането на Родината ни .

 2. Живея в чужбина вече 12 години. Около Коледа се заразих от партньорката ми. Не я обвинявам! Тя работи в болница и един ден си дойде преждевременно и каза че е позитивна. Аз бях нелегално при нея, а тя живее в служебо жилище. Реших, че за да няма проблеми и евентуални обвинения не бива да се откривам като контактен. Представете се, че мен ме обвинят за заразяването на персонала(около 10…12души ) И така на лекар не мога да ида, лекарствата се продават само с рецепта, денонощно те облъчват с фалшива инфо(така е на запад-90%фалшива инфо). Тя се оправи за около 3 дена, а аз за повече от три седмици. Доiде ми идея, че не е само короната. Преди година ми изписаха опипрамол за туширане на стрес, особено по време на сън. Кръвното ми скачаше над 200/130 само през нощта. Взех само едно хапче и на сутринта симптомите на вируса изчезнаха.Ама изведнъж! Продължих още три дни и край с вируса. Останах с впечатление, че не вируса създава проблема, а фалшивото нагнетяване на страх. Съвет към всички. Не слушайте какво ви говорят официалните власти. Живейте спокойно, хранете се природно, не се ваксинирайте в никакъв случай и да не ви пука. Мюнхен, Германия

 3. Осъмнайсе милиона ваксини.

  Ваксина фешън .

  Аз заминавам за Сомалия.

 4. „наличието на антитела с запазвало през следващите 9 месеца“
  Значи ли, че ваксинирането е правено през месец май 2020?Щото ми звучи като една „партенка“.

 5. Ето на,черно на бяло,защо изобщо ваксинират тия ковидиоти,за едни пари или политическа поръчка!?Бързат да поръчат милиони дози,никой не ще,и тогава почват да подритват хората,да ги принуждават по различни начини.Сума ти и лекари ще оставят нормалната си дейност и ще действат като медсестри,щяло да има денонощни кабинети,сигурно на 3 смени.Спешно формират хвърковати екипи да щурмуват селата и с помощта на местните кметове и мутрафони да сръгтисват хората.Призовавам никой да не се поддава на каквито и да е увещания или заплахи.

 6. Бачо Кольо, Марчето вече директно ти скача!… А , да видим сега държи ли ти кръста?, както се пее в една песен, или ще се оправдаваш с вируса…

  1. Естествено! Нали трябва да се подмазвам, та да се доредя до ваучер за спасителния тунел към Сомалия!
   Отдавна съм заявила, че съм фен на К.Вейронов и на Илияна и че са ми фаворити. 🙂

 7. Докога хора от градове и села ще се умиляват, че им дошли на крак думбазите? Защо министрите джиткат с Боко, вместо всеки да си седи на работното място и да прави нещо смислено? Толкова ли сме овце, мама му стара, та да се впечатляваме от подобни простотии?

   1. Точно така – за к’ъв чеп разни министри и генерали се гезгердисват в ‘жипката заедно с инспектор-председателя, вместо да си гледат пряката работа.

    1. …ми щото они не знаят каква им ги е работата. Па и да знаат, они не моат да а работат!

 8. Барселонският Мутрьо, Симитлийската снаха каза:

  Допреди коронабесието, всяка разрешена у нас ваксина се прилагаше по схема, предписана от производителя.
  Например ваксината ЕНЖЕРИКС Б – ваксина срещу хепатит B за възрастни, се прилага инжекционно в мускула на рамото по схемата:
  Първа доза: на избрана дата.
  Втора доза: 1 месец след първата доза.
  Трета доза: 6 месеца след първата доза.

  При тези мухоморки няма схема и никоя месирка не смее да попита за това новоизлюпените „епидемиолози“ – мутротравматолози, мутрохирурзи и останалитете мутри от екраните на кабеларките МУ.

 9. Брюксел. Тази сутрин герберастката евродепутатка Ева Константинова Паунова – Майдел се събуди весела и доволна. С искрящи очи наблюдаваше спящия си съпруг Никлас и дори лекичко го помилва. Беше доволна от това, че Бойко Борисов се беше разпоредил България да купува ваксината „Астра Зенека”, на която майка й Зоя Паунова е официален представител. „Мама ще бъде доволна” – прошепна тя и нежно погали сина си. След това се загледа замечтано през прозореца на луксозната си брюкселска квартира и изсъска: „Майната й на България! И без това това вече няма да се връщам там. С тлъстата евродепутатска заплата и ваксините на мама осигурих бъдещето и на внуците си. А съм само на 35 години. Благодаря ти чичо Бойко” и с умиление погали портрета му на стената. След това с досада впери очи в поредния европейски доклад, чието съдържание се опитваше да разбере от три месеца и пренебрежително го хвърли под масата.

  1. ..,,Gerbersti ,galki predateli i grabiteli na Naroda si…,,KLETVITE NARODNI,,..rano ili kasno,,SHTE VI ZASTIGNAT,,..!

  2. Астра Зенека са насочени към Украйна и България
   европа бяга от тях а швейцария и южна африка ги забраниха въобще
   тая ваксина на база аденовирус от шимпанзе да си я слагат челядта на банкянския комунист и четата му, те са я поръчали за по-големи комисионни и да се правят, че действат. Мафиотите са си мафиоти и добруване уж.

 10. Украинският блогер-тираджия ( Truck Driver) в САЩ и Канада
  Алекс Брежнев, споделя коронавирусните си приключения в Северна Америка:
  https://www.youtube.com/watch?v=vcb5Ei5pSMs
  „Меня заставляют врать в северной Америке !!! Не могу спать – мучает совесть!”

 11. С такава ваксина едно време скопяваха прасетата. Затова е най-подходяща за хора над 65 годишна възраст.

  1. Над 65-годишните са също човеци и не могат да бъдат опитни мишлета за психопати. Ако не ги скопи, ще ги …….. (Да не казвам с какво се римува!)

 12. Да разполагаме само с ваксината на Астра Зенека си е мечешка услуга. Така ни е тръгнало в исторически план, та до сега- предлага ни се „избор“ между НИЩО и ЛОШО. Сигурно защото „господ бил българин“…Българин, ама друг път.
  P.S. Ева Паунова и мама ваксинираха ли се публично или от вродена скромност преотстъпиха реда си на плебеите?

 13. Вътре в кабинета – чугунена печка на дърва. Всичко под конец. Ухае на чисто. Въздухът трепти от вълнение. Чакат Него да пристигне с черната каляска и да провери как работят лекарите на село.
  Сюжет като от социализма. Но във 21 век. Черната каляска е едрогабаритното возило на Борисов – онова, което вече сме свикнали да виждаме във Facebook. Премиерът проверява как тече ваксинацията срещу COVID-19 в някакво благоевградско село. Все пак бе разпоредил само преди час ваксини да има за всички – дори и в най-малките населени места.

  А те го чакат – струпани баби, дядовци, хора, водещи скромен начин на живот. И Той дошъл да ги види. Току да получат някой инфаркт от вълнение.

  Тук-там се чуват самотни аплодисменти, ниските баби се надигат на пръсти, за да Го зърнат, подбутват се под лакът: Ей го! Даде 50 лева миналия месец! А той с наклонена глава, присвити от зимното слънце очи, поздравява, маха, фамилиарничи. Близост някаква да се усети. Да се порадват хората.

  „Добър ден! Ваксинирате ли се или чакате? А.. чакате да ме видите“, подвикна Борисов.

  Малко по-надолу друга, по-голяма група видя едрата му фигура да се задава от завоя.

  “Добър ден! Вие сте на опашката”, заключи Борисов.

  “На опашката, да”, отвърнаха бабите.

  “Добър ден! Как си наборе?”, забеляза Борисов възрастен дядо.

  “Добре, благодаря!”, отвърна дядото, пък понесен от вълната на еуфорията допълни: 86-годишен съм! 34-ти набор!

  “На 100-годишнината ни покани да дойдем!”, отвърна приповдигнато Борисов.

  “Браво!! Браво!!”, възкликна дядото.

  А в белия тесен кабинет с чугунената печка на дърва, набутали се селският кмет, няколко камери. Лекар, фелдшер, пациент… Ваксинират. Ще ги снимат, нека се представят на ниво.

  Погледа Борисов, погледа, па реши, че е време да излезе – той и всички костюмирани мъже с него. Кметът му подаде буркан мед от кестени. Мед…

  80% от пчелите умират, а държавата не прави нищо, заявиха днес пчелари. Даже готвят и протест. “Борисов да хвърли някоя пачка и на пчелите…”, коментира днес в сутрешен блок представител на бранша.

  Къде ти… Ето – мед има! Значи и пчели има.

  Три микрофона се появиха под устата на Борисов. ТВ “Запад”. Ето я водещата новина в днешните емисии. Редакторите удариха джакпот. Браво. Питат го за ваксините местните журналисти. Нищо неудобно. Иначе нямаше да ги пуснат. Нямаше да има репортаж…

  Поговори Борисов, поговори за ваксините, за малките населени места, па се сети, че тече предизборна кампания:

  “Между другото тука мисля, че за три улици ви отпуснахме средства. Само за малките населени места около 2 милиона. Така че… хората да са доволни. Прекрасен край!”, посочи Борисов.

  “Искам да се снимаме заедно!!”, отсече измежду всички изявления 86-годишния дядо. Учител бил. И с “министъра на лекарите” искал да се снима. Костадин Ангелов, сиреч.

  “Много съм щастлив”, посочи пенсионерът през сълзи.

  Разбира се. Но няма кой да те пита, деде, какво можеш да си купиш с 50 лева.

  Джесика Вълчева

 14. Само данни от Израел:
  https://lh3.googleusercontent.com/OffvqmSx6gm4OQklB-kyiyZt3VAXsCEqihNsW8lYrLhYexZqhgGZB-4kzzR7M070jSzAWS0=s117 Починали 3070 за ДЕВЕТ месеца пандемия. До 19,12,2020. А на 20-ти същия месец отпочва ваксинирането.
  И досега Израел е първенец на света с 6,4 милиона ваксинирано население, от които 2,5 милиона с ДВЕ дози.
  https://lh3.googleusercontent.com/XYyFyPATeB5PlBVg5PYEn-qH1FUCsSV4Vy40fRJBfk0hMWoUaUbA54shiLmmB_t_PcDDXg=s136
  Починали до 15,02,2021 – 5403.
  За ДЕВЕТ месеца 3070 починали.. За след това, за ДВА месеца 5403-3070 = 2 333..
  Или до ваксинацията са по 12 на ден, а след това по 39 човека на ден..
  Добър резултата за близо 70% боцнато население. Нали?

  При това без вакскината МАЙДЕЛКИНОВА там..

  1. И аз разбрах, че има много починали там, но или се крие, или се казва, че е от ковид. „Няма нищо общо“ с ваксината. Така де- продължаваме напред!

 15. ….ще се ваксинирам, защото готената ми съседка вика„без ваксинация не искам…

 16. На мене евентуално появилия се имунитет покрай приглушаването на симптоматиката ми приглуши мозъчните функции.
  Всичко започна от проглушаването на нещастните ми уши…
  Какво чуха ,не е истина вече…
  Хептен подлудях…

  А бе, дали абдалъка и перхундето са заразни ?

  1. Много си си добре даже, ама повече комплименти няма да ти правя- да не вземеш да се надуеш като политик, т.е. като пуяк!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *