« Върни се назад Публикувано на 21.06.2024 / 12:14

СПЕЦИАЛИЗИРАНА АКЦИЯ НА КПК СРЕЩУ ЕКСОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ! ТАРАШАТ КЪЩАТА МУ И ДОМА НА ТЪСТА МУ, ПРЕЗ ЧИЯТО ФИРМА СА УСВОЕНИ 28 МИЛИОНА ЛВ. ОТ ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ ОТ МОН! ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО!

На 23.10.2023  АФЕРА публикува свое разследване:

ФИРМА НА ТЪСТА НА ОБЛАСТНИЯ ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДПС – ВАРНА ЛАПВА 28 МИЛИОНА ЛВ. ОТ МОН, ОТ КОИТО ПРЕВЕЖДА САМО 8 МИЛИОНА КЪМ ТУРСКА ФИРМА СЪС СТРАННО ИМЕ „ФИРМА ЗА АНОНИМНИ ВЪНШНО ТЪРГОВСКИ ДЕЙНОСТИ“. КЪДЕ СА ОСТАНАЛИТЕ 20 МИЛИОНА ЛЕВА

След поредицата от разследвания на АФЕРА във връзка с бившия областен председател на ДПС – Варна Сали Табаков, АФЕРА и Веселина Томова получиха индиректни заплахи.

КПК образува проверка по повод изнесените скандални факти свързани с 28 милиона лева усвоени от фирма на тъста на ексобластния председател на ДПС – Варна Сали Табаков.

Днес от сутринта КПК провежда специализирана акция, като полиция и екипи на КПК влязоха в къщата на ексобластния председател на ДПС – Варна Сали Табаков, както и в дома на тъста на Сали Табаков, на чието име е фирмата, лапнала 28 милиона от обществени поръчки от МОН.

Акцията на КПК – Комисия по противодействия на корупцията продължава и в момента, като се прави пълен тараш на къщата на Сали Табаков и тъста му.

Ексобластният председател на ДПС – Варна Сали Табаков заведе и дело за клевета срещу АФЕРА и Веселина Томова, заради осветяване на бруталните му мутренски действия в качеството му на шеф на ДПС – Варна.

Е, както винаги – що е рекла АФЕРА, все е вярно!

Очаквайте подробности.

Веселина Томова

«