« Върни се назад Публикувано на 22.03.2022 / 20:43

СПРЕТЕ РАШКОВ! ИЛИ Е С МЕНТАЛНИ ОТКЛОНЕНИЯ ИЛИ Е БЕЗСКУРУПУЛЕН СЛУГА ЗА ПОРЪЧКИ! ОТ ИЗНУДВАН СЕГА НАБУТА ЧЕРЕПА В „ОПГ“ С БОРИСОВ! КОГА ГОВОРИ ИСТИНАТА – ВЧЕРА, КОГАТО БОКО ИЗНУДВАШЕ ЧЕРЕПА, ИЛИ ДНЕС – КОГАТО ЧЕРЕПА ВЕЧЕ Е „КЪРТИЦА“ В „ОПГ“ С БОРИСОВ?!

„Сега“: Рашков: Борисов и Божков трябва да се разследват като престъпна група

Бившият премиер Бойко Борисов, финансовият му министър Владислав Горанов, бившата шефка на бюджетната комисия в парламента Менда Стоянова и Севделина Арнаудова, пиар на ГЕРБ, трябва да се разследват като организирана престъпна група, в която влиза и Васил Божков. Това каза в интервю за предаването (О)позиция на „Сега“ вътрешният министър Бойко Рашков.

Министърът защити действията на МВР от миналата седмица, когато бяха претърсени домовете на Борисов, Горанов и Арнаудова, а те бяха задържани за 24 часа от МВР, преди прокуратурата да ги пусне без обвинения. Според Рашков МВР няколко месеца е събирало данни, преди да образува разследването и има няколко източника. Единият от главните източници на МВР е сигнал на гражданското сдружение БОЕЦ, в което се прави връзка между кюлчетата и пачките от снимките в спалнята на Борисов и подкупите, които укриващият се в Дубай обвиняем бизнесмен Васил Божков твърди, че е давал. „От няколко източника в Главна дирекция „Национална полиция“ са събрани множество обем факти, които просто налагаха да се пристъпи към по-активни действия“, каза Рашков.

Сведенията от самия Божков са другият източник. „Изглежда данните, които би дал обвиняемият Божков, за действията на други лица, включително такива, които в миналото заемат висши длъжности, би довело до търсене на отговорност от тях. Тъй като самият Божков е бил в много близки връзки с бившия премиер Борисов, с министъра на финансите по онова време Горанов, с пиарката на премиера Арнаудова, а така също по логични причини и с председателката на бюджетната комисия Менда Стоянова, ние трябваше да започнем малко по-активни действия“, посочи Рашков….

„Би следвало да очакваме за толкова години този процес да приключи и да има не само конкретен резултат, но и констатации – кой е отговорният, какво наказание трябва да му се наложи, има ли основания да се търси наказателна отговорност, дали тогавашният министър на финансите Горанов има отношение към този въпрос, дали тази сума, която не е усвоена от хазната не се дължи за услуга, която е направила една парламентарна група в Народното събрание да улесни в нормативен порядък положението на Божков. Нека да кажем откровено – има сериозни съмнения, че тук става въпрос за организирана престъпна група в петчленен състав и никой до момента не е предприел каквито и да е действия за търсенето на каквато и да е отговорност“, каза Рашков. От думите му се разбра, че в тази престъпна група според него влизат Борисов, Горанов, Стоянова, Арнаудова и самият Божков.

Рашков отрече, че като дава сведения сега, Божков си подсигурява индулгенции. „По целия свят, за да може да се разгроми една организирана престъпна група, трябва да има „къртица„. Тук нещата за държавната машина са изключително улеснени. Защото участник в самата организирана престъпна група е готов да съдейства на държавата, за да може да се изясни престъпната дейност на другите, тези, които са му съдействали. А прокуратурата не желае да разследва“, посочи вътрешният министър.“

След като ОСРА ВСИЧКО, КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЕ ОСЕРЕ, БОЙКО РАШКОВ ЗАПЯ НОВА ПЕСЕН!

И то само на третия ден след безумния арест на Бойко Борисов и останалите „по неотложност“, което е пълен нонсенс!, да не говорим, че МВР-Рашков осра всичко с абсолютната си незаконност и некомпетентност.

До днес Бойко Рашков „разследваше“ арестуваните „по нетложност“ Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова, Владислав Горанов и Менда Стоянова, като последната се оказа нито арестувана, нито разследвана, щото МВР Рашков се объркало и направило „грешка“, по думите на самия Рашков. Васил Божков беше сочен като изнудван, а останалите са го изнудвали. Пак според МВР -то на Рашков и на самия него.

Днес запява нова песен.

Сега пък Васил Божков бил „къртица“, о, Боже, този министър Рашков очевидно не знае къде се намира!, и самият Васил Божков бил ОПГ с Бойко Борисов, Севдалина Арнаудова и Владислав Горанов.

Как така едва днес Бойко Рашков реши, че всичките са ОПГ и кой в такъв случай е изнудвания и изнудвачите в едно и също ОПГ?!!!!

Черепа как така стана „къртица“ на държавата?!!!!

Спрете Бойко Рашков, докато е време! Този човек или е ментално раздрънкан и с ментални отклонения, или изпълнява поръчки всеки ден, каквито му наредят още по-малоумни от него!

Впрочем, нека излезе Бойко Рашков и да каже публично КОЙ го измъкна от кабинета по спешност, за да съшие великата „операция“ с ареста на Борисов и компания? КОЙ???? И НА КОГО ИЗПЪЛНИ ПОРЪЧКАТА?

Нека сега излезе и да каже публично как така от изнудван вчера, днес Васил Божков стана ОПГ с изнудвачите?!

Рашков, ако аз съм на мястото на Черепа, когото така брутално подложи, като на всичкото отгоре изпра Бойко Борисов и го превърна в светец, ако аз съм на мястото на Черепа, когото сега пък набута в една ОПГ с Боко, така ще те пратя в един от нам си колкото на брой кенефи в именията си имаш, че свят ще ти се завие!

Спрете този арогантен невчасник! Той надмина и Цветанов по брутален непрофесионализъм и угодни мръсни поръчки!

Веселина Томова

«