« Върни се назад Публикувано на 24.05.2014 / 19:43

СПАСЕТЕ НИ ОТ ИДИОТИ, КОИТО ЩЕ НИ „СПАСЯВАТ” ОТ ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ!

 

Земетресението, което удари Самотраки, Гърция, близо до Турция, извади на показ в постния откъм новини „ден за размисъл” пълната идиотия на т.нар. „професионалисти” в МВР. Най – вече в прословутата варненската дирекция на МВР, известна като „МВР- „Чавката” – „Ебати” – „Пуйчето”, сформирана по тази парола лично от вътрешния министър Цветлин Йовчев.

 Една видна мома, която минава за говорител на ОД на МВР – Варна, се изцепила по Радио – Фокус като че ли е говорител на полицията на остров Самотраки: „Нямам данни за нужда от намеса на пожарната и полицията след труса, който беше усетен по високите етажи на блоковете във Варна.”

Всичката Мара я втасаха ченгетата в морската столица, че и „проблемите” от земетресението ще решават. То, добре, че не се налага засега да правят нещо по темата, защото от „Чавки”, та на „Пуйчета”, вероятно ще се наложи вместо те да ни спасяват, ние да ги търсим по …. миризмата под руините. Да не чува Господ.

Фундаменталната мисъл, изречена от говорителката на варненската вътрешна дирекция чак е влязла в новините и то в „информационния поток”.

Сулю, Пулю и който още се сетите днес направи опит за идиотски пиар със земетресението, пъчейки се едва ли не, как е на поста си, ако не дай Боже, здраво ни раздруса.

Абсолютна пуйчеста порнография.

Защото, ако Бог ни удари, при това МВР и тая власт, камък върху камък няма да остане, поради „изумителната подготвеност“ на държавата ни.

Afera.bg

На снимката: Шефът на ОД на МВР – Варна Николай Калчев – Пуйчето и стоящата му диван чапраз говорителка Ивана Милева.

 

 

«