« Върни се назад Публикувано на 06.02.2014 / 20:38

СОРОСОИДНИ НПО-ТА ПИШАТ ЧЕРНИ СПИСЪЦИ С ХОРА, ЗА ДА НЕ ИМ БЪДАТ ДАДЕНИ ВИЗИ ЗА САЩ! ГАДИ МИ СЕ ОТ ТИЯ БЪЛГАРСКИ ДОНОСНИЦИ!

 

По повод публикуваната информация, че Европейската комисия поставя ултиматум от 6 месеца пред САЩ по проблема с визите за граждани на Полша, Румъния, България, Кипър и Хърватия, заплашвайки че ще въведе визи за американски дипломати:

Знаете, че не ги обичам особено, но ако ни издействат безвизов режим със САЩ, веднага ще отпадне необходимостта от финансирането на соросоидни НПО-та, за да пишат черни списъци с хора, които са нежелани посетители. Между другото, българи пишат доноси срещу българи в днешни времена, а никой гък не казва срещу това безобразие. Понеже било демократично действие в услуга на по-нататъшната демократизация на страната ни.

Аз лично не виждам никаква разлика между ония нещастници сред нас, които са били изнудвани от Държавна сигурност да доносничат срещу колегите и дори семействата си, в някои случаи, и тези безименни агенти на ЦРУ, които тайничко ни пишат досиетата в Американското посолство всеки божи ден.

Гади ми се от тия български доносници. Те ни подреждат и пред ЕК, доносничат срещу страната си, както виждаме и от последния мониторингов доклад.

Срам и позор за нас, че не се надигнем срещу тия плужеци, кротнали се 23 години на заплатки на чуждо разузнаване. Срамота, наистина!

Нора Стоичкова

«