Публикувано на 12.02.2020 / 11:12

СОРИ, МАЙКЪЛ. КАКТО ГО Е ПОДКАРАЛ ДС НА САЩ, И КАРАКАЧАНОВ ДА ИЗВАДИ, ПАК ЩЕ СЕ УСЪМНЯ

СОРИ, МАЙКЪЛ. КАКТО ГО Е ПОДКАРАЛ ДС НА САЩ, И КАРАКАЧАНОВ ДА ИЗВАДИ, ПАК ЩЕ СЕ УСЪМНЯМайкъл Корлеоне е можел да си позволи да посочи с пръст, когото и да е и без никакви аргументи да разпореди: УБИЙТЕ ГО. И го е правил.

За Майкъл Помпео (ДС на САЩ) е абсурдно да посочи с пръст когото и да е. И да осведоми: УБИХМЕ ГО. Но го прави.
Кой е по-интелигентен, е видимо. Спорен е въпросът, кой е по-почтен.

Посланик Мустафа обеща, или заплаши – въпрос на възприятие – Помпео да вади нови и нови имена. С това се прави демонстрация, че държавният секретар гледа на България не като на желан партньор, а като на стрелбище, на което водят свободен отстрел на когото пожелаят. Това не е партньорство, още по-малко върховенство на закона и най-малко правораздаване.

Партньорството изисква предоставяне на информация и ефективни действия, водещи до присъда. Останалото е Вишински, от когото всички бягаме.

Както го е подкарал ДС на САЩ, и Каракачанов да извади, пак ще се усъмня.

Сори, Майкъл.

Румен Петков

Коментари 15 за
“СОРИ, МАЙКЪЛ. КАКТО ГО Е ПОДКАРАЛ ДС НА САЩ, И КАРАКАЧАНОВ ДА ИЗВАДИ, ПАК ЩЕ СЕ УСЪМНЯ”

 1. Г-н Петков,само да добавя,че съм убедена в две неща: 1. Дон Майкъл Помпео видимо не е интелигентен.
  2. Превъзходителството от „Козяк“ или както вече я наричат в един форум Ханъм Мустафа Кюрдистаноглу бърка много ясно защо България с Кюрдистан . Но какво да се прави?Това й е интелектуалното ниво. Етносбирщината наричана за краткост американци е зле с географията. И патокът Доналд се е объркал.Но от друга страна ,представете си колко по-интелитентно ще изглежда Презходителството,когато започне да рецитира на български в Държавния департамент и дори да им разточи една българска баница ?! Направо при чукчиите ще я изпратят да разнася култура и да ги топли с американски втечнен газ. Затова предлагам да я научим и няколко български хора.Ще има да друса телеса пред сенаторите!

 2. „Останалото е Вишински, от когото всички бягаме.“

  Румене Петков, жертва си на гьобелсо-хрущи-перестроечната пропаганда за Андрей Януарьевич Вышинский.
  Чети бе абевеецо!
  за да не пишеш глупости в стил д-р Гьобелс, прочети поне книгата на американците Майкъл Сейърс, Алберт Кан „Големият заговор срещу Русия“ ( Документалистика, изд. Ванеса, 1996, София)!
  Ако не те мързи можеш да прочетеш и книгите на Юрий Мухин, А.Б. Мартиросян, Юрий Жуков, Марио СОУСА, Александр Колпакиди, Игорь Пыхалов, Елена Прудникова, И. Чигирин …

 3. Т’ва за Кракачанката обаче много кефи, но онзи е дърто мекере и гьонсурат, точно като изказващият се.

 4. Тоз Помпео ми прилича на USA-актьора дето изигра ролята на Тони Сопрано от „Семейство Сопрано“.Мисля че се казваше Джеймс Гандолфини.
  Да не са нещо там брат’чеди с Помпео?

 5. „…Идеята за надлежен справедлив процес допълнително ерозира при управлението на Обама, чиято администрация започна кампания за убийства зад граница, извършвани посредством безпилотни летателни апарати /дронове/. Тази кампания свежда Хартата на свободите /и самата Конституция/ до безполезно парче харртия…
  …Най-прочутият случай на екзекуция, извършена по заповед на изпълнителната власт от последните години, бе случаят с Осама бин Ладен, ликвидиран по време на залавянето му /беззащитен и придружаван единствено от съпругата си/ от седемдесет и девет командоси от военноморските сили. Каквото и да си мислим за него, той бе само един заподозрян и нищо повече. Дори ФБР се съгласи с това.
  Смъртта му бе посрещната с бурна радост в САЩ, но безцеремонното отхвърляне на презумцията за невинност – особено когато процесът е невъзможен – повдига определени въпроси…“/ Н. Чомски – „Кой управлява света“/
  Както се казва, коментарът е излишен.

 6. Американските престъпни фашисти посочиха поредната жертва, която трябва да бъде унищожена без доказателства, само защото те са я посочили. Обикновен, кристално чист фашизъм. Ако няма доказателства и поводи за своите престъпления, те си ги измислят. Но напоследък и това не е задължително – просто посочват.
  Големи смешници са тези, които очакваха, че като се смени режима във ФАЩ, и на власт дойде Тръмп, нещо ще се промени. Тази държава отдавна е престанала да бъде източник на положителни неща за света. Те не са никакъв лидер, който може да поведе света в правилна посока. Издигнаха се само до длъжността ГЛАВАТАР, това могат и нищо повече.. Смешниците не разбират, че която от двете мега-супер бандитски групировки да дойде на власт във ФАЩ, целта им е една и съща – да мачкат, властват, грабят и колонизират света, Само методите им се различават.
  Никакво явление в света не може да бъде обяснено правилно, ако не се разбере най-същественото – ФАЩ са най-престъпната държава, която накога е съществувала на тази планета.

 7. уточнение: не ги посочва м. помпео, а ги избират и препоръчват /на херо МУСАКА/ „майната му на православието“ + крадливата елена…

 8. Кое е моралното право на американеца? Как кое?
  Предците му са спасили милиони в Хирошима и Нагазаки от нерадостната съдба да живеят здрави и красиви, защото няма да знаят какво да правят с това здраве и красота. Спасили са ги само с един удар. Уродливите чада на спасението са още там и мърдат. Бум и готово.
  Спасили са милиони корейци от гадната болест, наречена „живот“, която причинява нерадостно живеене. Фиууу, F-12, 13 1258 или каквито са там. Бум и готово.
  После са спасили така и милиони виетнамци от същото. Но по-бързо, с напалм. Тържествено, с фойерверки са ги спасили. Бум и готово.
  Но това е само венецът на техните спасения. Преди това е било голямото спасяване.
  Спасили са милиони и милиони негри от Африка само срещу цената от един-две долара на парче, платени от следващия собственик на негрите, и са им осигурили американски начин на живот. Е, някои не са искали да бъдат спасени, но за тази работа има и пушки. В джунглата още са ги спасявали от живота. Бум и готово.
  А още преди негрите са спасили всички индианци от тъжния живот да живеят на племена, без уиски и пушки и да се хранят с бизонско месо. Тъжно. Не тъжнво, а направо кошмар! Никой не знае колко са спасените от живота индианци, защото никой не знае колко са били. Бум и готово.

  И сего американците победно спасяват навсякъде, без покана, защото чувството им за спасяване е толкова силно, че сърце не им дава да не се намесят някъде да спасяват.

  1. Забрави сърбите и бомбите на които пишеше: за вашият великден! Е как да не ги мрази човек?!

 9. За съжаление България отдавна е колония на САЩ , които си правят каквато си пожелаят у нас. Най-лошото е че някои видни БГ политици са скрити шпиони на САЩ и от години работят тайно за американските интереси и в ущърб на българските срещу заплащане и власт. Както е известно предателството е поминък на българския народ още от турско робство и продължава и до днес. Гледайте филма Възвишение или прочетете романа и ще видите че нищо не се е променило за 600 години.

 10. САЩ превърнаха България в резерват, в който се провеждат сафарита за отстрел на български граждани от чужденци. Изключителните права за организиране на този лов са предоставени на частната туристическа агенция „Банкя турс“ и нейния собственик Боко-тиквата. Изпълнителен директор на компанията е Иван-каскета. Пушките и боеприпасите се раздават от специализирания оръжеен магазин на „Козяк стрийт“.

 11. С една дума елементарните с голямото его фащ искат на краставичари краставици да продават от измислената държава фащ

 12. дйонмето от ваилонската кула също си показа простотията и ниската култура

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *