« Върни се назад Публикувано на 31.10.2023 / 16:02

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА КРАДЕ ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ ЗА НАЛОЖЕНАТА ОХРАНА НА МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ И Я ПРЕПИСВА НАГЛО ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО, ОБЯВЯВАЙКИ Я ЗА СВОЯ! КРАДЕШ, КОЛТУКЛИЕВА, КРАДЕШ ИНФОРМАЦИЯ, ЗАЩОТО НЕ МОЖЕШ ДА Я НАМЕРИШ. ТОВА ТИ Е „ДЖУРНАЛИСТИКАТА“!

На 31.10.2023 точно в 13:30 ч. ЕДИНСТВЕНА АФЕРА ПУБЛИКУВА:

ЕКСКЛУЗИВНО В „АФЕРА“! МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ С НАЗНАЧЕНА ОХРАНА ОТ СГП, ЗАРАДИ ЗАПЛАХИ ОТПРАВЕНИ ОТ КИРИЛ ПЕТКОВ, БОЖИДАР БОЖАНОВ, ДЕНКОВ И КОМПАНИЯ! ДЕЙСТВАЩ МИНИСТЪР ОТ ПП Е С ОХРАНА И ГО ПАЗЯТ ОТ … УПРАВЛЯВАЩАТА ПП ВЪРХУШКА!

ДВА ЧАСА, В 15,30 Ч., ПО-КЪСНО!!!! ПИК-ОВАТА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА НАГЛО КРАДЕ ИНФОРМАЦИЯ И ПУБЛИКАЦИЯТА НА САЙТА АФЕРА И Я ПРЕПИСВА ОЩЕ ПО-НАГЛО В САЙТА ПИК, БЕЗ ДА СЕ ПОЗОВАВА!

„Научи Соня Колтуклиева“, ЛЪЖЕ ПРЕПИСВАЧКАТА СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА!

Научила си, Колтуклиева, да!, ама си научила от сайта АФЕРА, след което ДВА ЧАСА ПО-КЪСНО ОТ ИЗЛИЗАНЕТО НА ПУБЛИКАЦИЯТА В „АФЕРА“, Я ПРЕПИСВАШ В ПИК!

Преди дни същата тая Колтуклиева НАГЛО ОТКРАДНА НОВИНАТА НА „АФЕРА“, ЧЕ МИНИСТЪР ЙОЛОВСКИ Е РАЗПИТВАН В ПРОКУРАТУРАТА, която АФЕРА НАПИСА ПЪРВА, КАТО КРАДЕЙКИ КОЛТУКЛИЕВА ПРЕИНАЧИ ИНФОРМАЦИЯТА, ЧЕ ЙОЛОВСКИ ГО РАЗПИТВАЛИ В КПКОНПИ, ВМЕСТО В ПРОКУРАТУРАТА.

СЕГА КРАДЕ ПАК ОЩЕ ПО-АРОГАНТНО!

Крадеш, Колтуклиева, крадеш информация, защото не можеш да я намериш! Това ти е „ДЖУРналистиката“!

КОМПЛЕКСАРСКА НИЩЕТА!

Afera.bg

«