« Върни се назад Публикувано на 09.11.2014 / 11:12

Соня Колтуклиева изригна срещу „медийните кърлежи” Недялков и Крачунов: „И часът на разплатата на обществото към #кой и компания наближава!”

Соня КолтуклиеваСоня Колтуклиева изригна на страницата си във Фейсбук. Публикуваме коментара и едно към едно, поради фундаменталното му значение:

„Соня Колтуклиева
2 часа • Paddington, United Kingdom
Медийната империя на Пеевски се разтресе от вътрешно-ведомствен скандал. БЛИЦ полудя,че ПИК го преписва и си направи експеримент – публикува нарочно сгрешена информация,която анемичният пиколо на Недялко Недялков Ивайло Крачунов публикува 1 към 1 като собствена информация.
И аз имах забавен случай с ПИКльовците. На 27 юни сутринта, когато се разклати Първа инвестиционна банка, Bulgaria news публикува новината, че Гриша Ганчев стои зад атаките срещу банката, според висш мениджър на ПИБ. ПИК публикува новината като своя. Гриша Ганчев им се обадил,разкрещял им се и ги заплашил със съд; Недялков и Крачунов се н@срали от шубе и си признали: преписахме всичко от сайта на Соня Колтуклиева.
Де-ги-ди, преписвачи, де-ги-ди, медийни кърлежи, де.
… Та ето защо смятам за абсолютно невнятно поведението на Бойко Борисов, който поздрави ПИК с думите:“Читателите ви вярват“(?!), а пък председателят на парламента Цецка Цачева им отиде на крака и пожела на ПИКльовците: „все така да сте номер 1“. По кое #1, бе, госпожо? По преписване ли? По лъжи и измислици ли? По бруталност ли?
….А това, че главният прокурор определи ПИК като задаващ „дневния ред на обществото“ е ясно. Менторът на Цацаров Пеевски задава дневния ред на ПИК, който го раздава рекламен агент на главния прокурор. Пък двамата авери си въобразяват, че така манипулират дневния ред на обществото…
А,бе,Пеевски, а,бе,Цацаров, защо се заблуждавате, че хората трева пасат и не виждат с какви л@йна осмърдяхте държавата. Всичко виждат. И часът на разплатата на обществото към #кой и компания наближава! Безусловно!”
Afera.bg

 

«