« Върни се назад Публикувано на 09.06.2014 / 13:21

СОНЯ КОЛТУКЛИЕВА Е МАЙСТОР В ПИАРСКАТА ИСТЕРИЯ И ЧЕСАНЕТО НА ЕЗИКА ЗА ХУБОСТТА НА БОЙКО

 

Представителят на РПГ Радослав Каратанчев успя да провокира „гражданската позиция“ на старата пиарка Соня Колтуклиева и в ефира на неделното сутрешно предаване на БНТ тя стана новото лице в защита на ГЕРБ и педофилията

Вчерашното студио на “Денят започва в неделя с… Георги Любенов” се превърна в бойна площадка между гостите Радослав Каратанчев, Соня Колтуклиева и Мира Радева. Те бяха поканени да разговарят на тема „Предсрочни избори в ранната есен“. Далеч от поставената тема на разговор, журналистката Соня Колтуклиева, известна с показната си подкрепа към ГЕРБ, за пореден път показа склонността си да сипе безпочвени обвинения с цел да изпъкне образа на нейната фаворитизирана партия.

Представителят на Движението за справедливост Радослав Каратанчев бе многократно прекъсван от напористата журналистка, която не се въздържа и нападна бащата на тенесистката ни Сесил Каратанчева. Напомняме, че преди близо две години, освен със спортните си успехи, името на Сесил привлече медийното внимание с любовните смс-и, изпратени ѝ от тогавашния премиер Бойко Борисов. Тогава Сесил е на 14 години.

В опита си да защити Борисов, Колтуклиева публично подкрепи представляваната от него партия и педофилското му поведение.

„Не се учудвам на отправените ми нападки и от липсата на гражданска позиция у Соня Колтуклиева. Все пак, тя е отдавна позната в образа си на пиарка, маскирана като журналистка, за да се явява по медии и да прави пропаганда в подкрепа на Борисов.“, коментира Радослав Каратанчев.

Друго е страшното – как е възможно в ефира на националната телевизия водещият да допусне такова поведение като на Колтуклиева – темата на разговор въобще не отговаряше на поставената и на гостите беше позволено да демонстрират логореята си в полза на ГЕРБ. Да не говорим за показването през цялото предаване на символите на две партии – тук СЕМ и ръководството на БНТ трябва да се намесят с функциите си“, допълват в съобщението от РПГ.

Afera.bg

 

«