« Върни се назад Публикувано на 08.12.2014 / 14:06

СМЕШНИЦИ! ВМЕСТО ПЕТКО СЕРТОВ, ДА БЯХА ЗАЧЕЗНАЛИ ДАНС И МВР ВКУПОМ!

4engeТеритория, наречена България, с МВР и служби – смешници! Държава, в която изчезва бивш шеф на ДАНС и вътрешният министър Веселин Вучков на третия ден свива устнички като мома на селски мегдан и заявява, че: „по настояване на съпругата на Сертов, той е обявен за общонационално издирване от събота преди обяд”.

Ако не беше настояла съпругата – какво ли би станало?! Междувременно умишлено и контролирано на прислужливите журналя се подхвърлят от безумни по-идиотски „версии” – а ла Мето Илиенски и масони, като че масоните са върколаци, а жълтакаво-фекални медии тръбят как Сертов си бил резервирал хотел, ама трябвало да го направи, ах, през жена си, която имала туристическа агенция. „24 часа“ пък „откри“, че Сертов бил масон, нещо, което е писано досега поне 200 пъти. Когато бивш шеф на спецслужби излиза БЕЗ ТЕЛЕФОНИТЕ СИ, ТОВА ОЗНАЧАВА НА ЕЛЕМЕНТАРЕН СПЕЦ.ЕЗИК, ЧЕ ОТИВА НА МНОГО ВАЖНА И СЕРИОЗНА СРЕЩА.
Дебилна държава.
Най-страшната ирония е, че сега изчезването на Петко Сертов ще бъде разследвано от „корифея на спецслужбите” Владимир Писанчев, майко мила, и от Цветановата капия Вучков, грамофон плаче.
Вместо Петко Сертов, да бяха зачезнали вкупом ДАНС и МВР във вида си, в който се намират сега, и който бе отглеждан дълго и упоително от кръга „Доган & Борисов”. А Костов и Атанасов им бяха акушерите.

Afera.bg

«