« Върни се назад Публикувано на 07.01.2014 / 14:04

СМЕШНИКЪТ „БАСТУН” ЦВЕТЛИН ЙОВЧЕВ КАКАНИЖИ КОЛКО БИТОВО БИЛО УБИЙСТВОТО НА ХЮЛИЯ, МЪЛЧИ ЗА НЕКАДЪРНИЦИТЕ СИ ВЪВ ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ НА МВР!

 

„Убийството на Хюлия е по-скоро битово, версията за откуп е отхвърлена, по случая има задържан в чужбина. По този случай и по случая с двойното убийство във Варна се извършват необходимите действия под ръководството на прокуратурата. Има напредък и по двата случая и аз очаквам съвсем скоро да има резултат, но в досъдебна фаза единствено наблюдаващият прокурор може да даде повече информация. Аз съм оптимист на базата на основата, на това, което получаваме като резултати”, заяви вътрешният министър Цветлин Йовчев, известен в морските среди с прякора си от Морското училище „Бастуна”.

След като варненската вътрешна дирекция на МВР, начело с Чавдар Нанков – „Чавката” и „Барби”, и Валентин Тренев – „Ебати” изтърваха убиеца на Хюлия, след като дори не му туриха СРС и Външно, и сега разчитаме, че го хванали в чужбина ТАМОШНИТЕ СЛУЖБИ, след като КОНТРОЛИРАНО към определени медии, ТОЧНО ОТ ВАРНЕНСКАТА ДИРЕКЦИЯ СЕ ПУСНАХА ТЪПОУМНИТЕ ПРОСТОТИИ ЗА ОТВЛИЧАНЕ И ОТКУП, само за да се заличи следата на НЕФЕЛНОСТТА на варненските ченгета, вътрешният министър бил … оптимист!

Няма такъв наглец! При положение, че ОД на МВР – Варна е в пълна катастрофа, Цветлин Йовчев очевидно очаква да се случи и атентат, в който да загинат сума ти хора, за да му светне под „бастуна”, че това, което се случва във Варна е тотален провал – негов и на МВР!

Afera.bg

«