« Върни се назад Публикувано на 28.10.2014 / 14:03

Сметката на Шишко и Ментата: ГЕРБ да заформи коалиция с „реформаторите“, да носи отговорността, а бизнесмените на Сокола да си въртят схемите.

ДОГАНКвичащите на Шишко газят прислужливо РБ за „предателство“ към ГЕРБ?! Да не би реформаторите да са „присъдружна плява“?
Квичащите медийни слуги на Шишко пак се оляха. Да не кажем друго, че на повелителя им ще му се наложи да се бърка дълбоко за памперси. Радан Кънев бил „предал“ ГЕРБ, моля ви се, гласувайки „въздържал се“ за избирането на Цецка Цачева за председател на парламента. Да не би квичащите на Шишко, правещи се на първи натовци барабар с ратаите на Сокола, смятат, че е задължително да се гласува за „бивша“ комунистка, целуваща се с Румен Петков, протеже за пример на Андрей Луканов, като невидяла курсистка от РАБФАК? Откъде накъде Радан Кънев е длъжен да гласува за Ц.Ц. – да не би да е кандидатка на коалиция след подписване на споразумение?

Квичащите медийни ибрикчии на Шишко се тръшкат, защото газдата им, имаше, апропо един Газдов, сопаджията в концлагерите за антикомунисти на мракобесник като Мирчо Спасов от ДС, е недоволен. Защо ли? Сметката на Шишко и Ментата, които се целуваха и прегръщаха като гаджета, е очеизвадна. ГЕРБ да заформи коалиция с „реформаторите“, да подпише споразумение, да носи отговорността, а бизнесмените на Сокола да си въртят схемите, разполагайки с лостовете на реалната власт – контрол върху службите, магистратите и квичащите медийни измекяри.
Ако „реформаторите“ се набутат в подобна врътка, Откачалката изрусена, търчаща с микрофона като миризлива слугиня на Боко, може да ги подкара на караминьол с останалите свиркаджийки от медийната прислуга на гербаджиите. Квичащите на Шишко не бива да си забравят памперсите. Отдавна преминаха фазата на оливането. В това време Цецка Цачева ще реди с безподобна наивност – „Ситуацията е друга“.
Ало, Цачева, който се е вързал на „предложенията за мир“ на Ахмед Доган, винаги е получавал от същото – „депесарски шут“. Питайте Филип Димитров. Днес е историческа дата. На 28 октомври 1992 г. Сокола изпълни заканата си, отправена след „марково“ рандеву с Желю Желев към Георги Марков, сегашният неформален съветник на Бойко Борисов – „Тези със сините шутове да не получат един депесарски шут?!“, изригна Ахмед Доган пред тв камерите на излизане от президентството.
Така че, Цачева, гответе се с Борисов – „Ситуацията е променена.“, „Няма да клатим Лодката!“. Вервайте. Колкото до медийните писоарчета на Шишко – наистина са за окайване, за грош пара и майките си ще предадат.

www.bgsniper.com

«