« Върни се назад Публикувано на 19.10.2014 / 22:42

СЛУШАЙТЕ ФИЛЧЕВ И ПОМНЕТЕ СУГАРЕВ!

НИКОЛАЙ ФИЛЧЕВНе крия, че винаги съм харесвала Никола Филчев като главен прокурор. Онези, които не се плъзгат по „опорните точки” на разни костовистки целофанени екстременти, които пропагандно го превърнаха в „чудовище”, знаят, че Филчев има изумително чувство за хумор. Чувство за хумор обаче не за прости, които се разбират с простите.

Докато го слушах днес в предаването „120 минути” по bTV, в главата ми кънтяха изявленията на Едвин Сугарев от миналата седмица – че Цветан Цветанов бил прекрасен и честен човек, и всичко, което вършил било принципно и чисто.
Няма нормален човек в тази страна, който да не се втрещи от оценката за Цветанов, която даде вечно гладуващият до смърт, и винаги оставащ жив след гладните си стачки – Сугарев.
Същият този Сугарев поведе безпрецедентна война срещу Филчев, заедно с още няколко дежурни ползватели на нечия мръсна воля, и го обяви за „убиец”, „луд”, психопат и а-ха ядящ малки дечица.
А беше просто – главният прокурор Никола Филчев в прав текст каза и показа как се краде държавата с милиарди от криминалната приватизация и как законово му вързаха ръцете, за да не ги просне в килиите всите Командирски дружки.
Днес Филчев за ужас на такива като Колтуклиева, дето сега е хукнала да вкарва в затвора Цацаров, защити главния прокурор Сотир Цацаров, защото точно Филчев знае какво значи, КОГАТО ПРЕЧИ ЕДИН ГЛАВЕН ПРОКУРОР в какво „чудовище” могат да го превърнат.
В разговора Сотир Цацаров натърти два пъти една своя реплика, като че ли останала недоразбрана от водещия. Иначе около нея можеше да бъде изровен истинския ключ от бараката.
„Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Заедно.”, каза Цацаров. И го повтори многозначително.
Ако ги бе събрал на едно място – на живо в ефир – водещият можеше и да попита главния прокурор  -„удобният” Борис Велчев – ако не бе останал само и единствено в удобната поза на ерудит, а бе проявил мъжество поне един път – можеше ли днес Цацаров да бъде освободен от Аси, Стефки, и куп прокорурори, съдии и съдийки, които навсякъде ги знаят по места по колко, кога и как взимат…
Когато обаче в тв ефира и по медии дефилират „опорните точки” на такива новоизлюпени гербаджии като Сугарев, за когото Цветанов е образец на честния и чист „професионалист”, вече сте наясно колко Филчев е „убиец”, нали?
Филчев ги смрази всичките „умни” и „красиви”, крадливи „реформатори” от онова време. Затова направиха всичко за да го смажат медийно.
Цацаров трябва да се въоръжи с Филчевия сарказъм и хладнокръвие.
И да ги подпука: „Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Заедно”. И да разчисти кочината от михлюзи, корумпета и комплексирани кариеристчета, които за пет лева и за една поръчка, са готови на подвизи.
За да дойде времето, в което: „Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Съдии и прокурори. Заедно” ще изведат битката срещу мафията, започвайки ОТ ГОРЕ НА ДОЛУ.
А вие, слушайте Филчев и помнете Сугарев.
И Цацаров да се готви. На мястото на Сугарев вече дефилират „нова мода шантиклер” медийни бухалки – тоя път със силикон, филъри и ботокс.
Веселина Томова

«