« Върни се назад Публикувано на 31.05.2024 / 8:54

СЛУЧВА СЕ СВИНЩИНА, КОЯТО ЩЕ БЪДЕ ПРИВЕТСТВАНА БУРНО ОТ ВЕЛИКИТЕ ЛИЦЕМЕРИ НА БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИКА, УМНОКРАСИВИТЕ

Тръмп – виновен по всички обвинения в Ню Йорк. Присъдата ще бъде прочетена на 11 юли – непосредствено преди конвента на републиканците.

С това става първият президент в историята на САЩ, който бива осъден за престъпление.

Престъплението…платил на жена да си трае за отношенията им. Присъдата…по средата на предизборна кампания, в която убедително води.

Това родните леви, тоест умнокрасивите, ще въздигнат като ултимативен пример за работеща правосъдна система. Нищо общо с изборите, разбира се. На фона на 46 президенти, включително хора като Хардинг, Джонсън, Труман, Никсън, Клинтън, Буш, Обама… Хора, замесени в корупция, контрабанда, военни престъпления, нелегални подслушвания и какво ли не. На фона на всичко това, ПЪРВИЯТ осъден президент е за…плащане на жена. Колосалното престъпление, пред което Гуантанамо и Уотъргейт просто бледнеят. А Байдън и синът му, замесени в директни схеми за милиони, са чисти като сълза. Лаптопът на Хънтър се изпари по-бързо и от никарагуански кокаин, внесен от ЦРУ.

Разбира се, всичко това е плод на чисто съвпадение и добре работеща съдебна система. 🙂 Нищо политическо няма, това ви е развита демокрация, все пак, а не някоя си автократична олигархия в Азия, където се отстранява водещият кандидат. Move along…

…………………………………….

А ако искате сериозният ми коментар, той е доста по-кратък: опитват се да сменят Тръмп с кухата, конюнктурна, неразличима от демократите кукла на конци Ники Хейли. И ще нанесат непоправими щети на доверието в американската демокрация, както вътре в страната, така и по света, за да го направят.

Случва се свинщина, която съм убеден ще бъде приветствана бурно тъкмо от най-големите радетели за уж „честни избори“ и „деполитизирано правосъдие“ у нас – великите лицемери на българската политика, умнокрасивите. Днес цял ден ще им четете гнусното лицемерие на показ, можете да бъдете сигурни от сега. И нека то ви покаже същността на тези хора – зад непрестанното мрънкане за „независима съдебна система“ се крие искреното им желание самите те да я ползват така, както демократичните им покровители го правят отвъд океана. Случили се да си довършат „реформите“ и инсталират кадрите ще правят точно това, което се случва в момента с водещият кандидат-президент в САЩ. Ако не ми вярвате – просто им гледайте днес реакцията на тази новина.

Кристиян Шкварек

«