« Върни се назад Публикувано на 22.07.2017 / 23:03

СЛУЖБИТЕ ВИ ЛИТКАТ! ЗАД „СУДЖУКА“ ПРИКРИВАТ ГРАНДИОЗНИ АФЕРИ! „КАЛКАН – ГЕМИИ -2 БР. – РАДКО – КАВАРНА – ЕЗЕРЕЦ…АКО ТИ СНЕСАТ ИНФО, ЩЕ ИЗКЪРТИШ ПАВЕТАТА ПРЕД НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ“

БОЙКО БОРИСОВКонтролирано и „навременно“ избухването с далаверата за суджуците, които „нестигнали до премиера Бойко Борисов“ е УМИШЛЕН ПЛАСМЕНТ на спец. службите, твърдят брилянтни източници на АФЕРА. Това, което се пласира към медиите НЕ Е ЦЯЛАТА ИСТИНА, А ГРАМ ОТ НЕЯ!

„Поразрови суджука и по темата „Калкан – гемии – 2 бр.– Радко – Каварна – Езерец …Е там ако ти снесат инфо, ще изкъртиш паветата пред Народното събрание“, директен бе брилянтен източник на АФЕРА от ДАНС.

Паралелно с тази информация, висопоставени източници на АФЕРА от спец.службите признаха, че не е проблема в суджука, а аферата, която се прикрива, е грандиозна, но за пред медиите спец. службите пласират умишлено единствено далаверата за суджуците. Същата схема за пред медиите е била използвана и с изритания шеф на ДАНС – Шумен и бивш шеф на ДАНС – Варна, като и там на преден план е осветен единствено апартамента  му като „крайно нуждаещ се“, но ситуацията е далеч по-дебела.

Така че, литкат ви със суджуците. На ход сега са истинските журналисти, ако са останали такива изобщо на тази Територия, да извадят онова, което ВЛАСТИТЕ КРИЯТ ЗАД „СУДЖУКА“.

Afera.bg

«