« Върни се назад Публикувано на 25.09.2023 / 10:06

СЛУГИНЧЕТО НА БОКО И АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ХЕКИМЯН ИЗДИГНАТО ЗА КМЕТ НА СОФИЯ ОТ ГЕРБ. ВСЯКА СОФИЯ СИ ЗАСЛУЖАВА ИЗМЕКЯРЧЕТАТА

Антон Хекимян, известен като „журналист“, единствено с това, че си потапяше ташаците в някакви рекички, и най-известен със слугинажа и ратайството си, а като шеф в bTV докатастрофира телевизията като абсолютно безлична ратайска телевизия на Боко и сие насрани политици, е избран от Боко Тиквата за кандидат кмет на ГЕРБ за София.

Пълен ташак, както се казва на улицата.

Хекимян в последната си роля на шеф на новините, публицистиката и квото се сетите в bTV, бе прочут и със сакралната фраза, когато трепери какво да /не!/ пускат в bTV: „Ама какво ще кажат американското посолство!“.

Хекимян е страхлив, толкова страхлив, че е срам за истинската журналистика, абсолютен хипохондрик, който насаждаше истерично безумието, наречено „ковид“, но пък е добър за Боко Тиквата, щото такива като Хекимян никога не опонират, те слугуват, навеждат се и коленичат.

Впрочем, ГЕРБ са безскрупулни по отношение на издигането на когото и да е – колкото по-насран, толкова по наш е.

Ташак, музика и вести от Боко Тиквата. Това е положението. Той заради примката, завързана около врата му от американците, на простотокиро си подложи задника, че няма да угоди на „американската линия“ и с Хекимянчо.

Тази държава е станала такава отвратителна кочина, благодарение на Тиквата и присъдружните му „сглобки“, че този абсолютен дебилен в бездействието си „народ“ си заслужава омерзителната съдба.

А всяка София пък си заслужава измекярчетата.

Каквато му бе ПОРЪЧКОВАТА „ДЖУРналистика“ и „телевизия“ на Хекимян, такова ще му бъде и „кметуването“ – надупен, изпълняващ поръчките на Боко, включително и за изтичащите кинти…

Като си свикнал да те лашкат отзад, винаги си поставяш задника в услуга.

П.П. А Николай Николов от ГЕРБ вика: „След като най-върлият ни критик прие номинацията…“. Тия, пичове, са наглеци на върховна степен! Ако Хекимян е „най-върлия критик на ГЕРБ“, който от сутрин до вечер ближеше топките на Боко и компания, тя наистина си е*а мамата.

Нещастници!

Afera.bg

«