« Върни се назад Публикувано на 12.06.2023 / 11:41

СЛУГИНСКО ПОВЕДЕНИЕ НА МИНИСТЪР СЛАВОВ! АКО ТОВА НЕ Е ДИКТАТУРА, АЗ НЕ ЗНАМ КАКВО ДРУГО Е!

След един час слушане на заседанието на ВСС имам чувството, че държавата се задушава в боклук! Няма въздух!

Виждаме как се говори и съди в България!

Реши ли пирамидата-мафия на Борисов-Пеевски  да те осъди, ако не я подкрепяш или не си й нужен, няма ни право, ни юристи! Ако това не е диктатура, аз не знам какво друго е!

Новият министър на правосъдието се опитва неуместно да философства, за да спасява Борисов, ГЕРБ, ПП-ДБ и новата тяхна власт!

Гешев нарича депутатите „политически боклук“  и се извинява. Не е ясно защо с този израз накърнява престижа на съдебната власт, а не на депутатите.

Софийският университет отново се излага в лицето на министър доцент Атанас Славов. Обидно ми е неговото слугинско поведение. Няма да го съдя, че ми уронва престижа, защото няма съдебна власт.

Съдебният съвет изследва емоционалното състояние на Гешев. Не ги е срам!

За засягане на емоционалното състояние и предизвикан от мен стрес  съдът ме осъди да платя на Цветан Цветанов след негово обжалване на втора инстанция 6 хиляди лева. По друго дело съдът ме осъди да платя  за предизвикан стрес на Веселин Марешки 4 хиляди лева. По двете дела, повече от две години ми запираха сметките и заплатата. За адвокатски услуги платих над 12 хиляди лева. Разкарването на мен и на свидетели беше 2017- 2020 г. Ние стрес нямахме.

Това е съдебната власт на ГЕРБ и се опитва да продължи да бъде!

Мария Пиргова

«