Публикувано на 05.07.2022 / 17:20

СЛУГИНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПРЕСТЪПНО МАНИПУЛИРАТ ЗА „КОВИД ВЪЛНА“! СЪБУДИ СЕ, БЕ, ЗАСПАЛ, БЪЛГАРИНО!!!

И без това туризъм няма никакъв, и без това курортите са празни, а бтв ПРЕСТЪПНО ВНУШАВА КОВИД ВЪЛНА!!! Хептен да ебат цялата майка на и без това скапания туристически сезон!

Човек да не кихне в тая кочина мръсна американска, и веднага курвите медии ревват, аууу, ковид вълна, в угода на евро-атлантическите си чорбаджии!

ПРЕСТЪПНИЦИ УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ, А ТЕЛЕВИЗИИТЕ СА ОТВРАТИТЕЛНИ МАНИПУЛАТОРИ!!!

Абсолютно МАНИПУЛАТИВНИ „репортажи“ в новините на bTV, а и не само там, а и по всички слугински отвратителни телевизии, как се вдигала „ковид вълна“ и как българите се засилили да се … ваксинират.

ТОТАЛНА МАНИПУЛАЦИЯ, която цели подготовка за измислена ковид психопатия да затвори с мерки и маски отново българите през септември.

Събуди се, бе, заспал, тъп, българино, и я помети цялата тая сган! Събуди се, бе!!!

Afera.bg

Коментари 53 за
“СЛУГИНСКИТЕ ТЕЛЕВИЗИИ ПРЕСТЪПНО МАНИПУЛИРАТ ЗА „КОВИД ВЪЛНА“! СЪБУДИ СЕ, БЕ, ЗАСПАЛ, БЪЛГАРИНО!!!”

 1. Никакъв шанс нямаме докато българския народец не проумее какво е ДНК паспортизация и защо Макрон отказа да си дава ПСР „теста“ за да не му откраднат ДНК-то.
  Докато не проумеем как се хаква ДНК с нано-частици, нямаме шанс да разберем защо се пусна „ковида“ и каква е ролята на „тестовете“

  1. Министър cъpбелогъзовaтaпомaкиня е уредлила от този месец всички резултати и данни с клинични лабораторни изследвания задължително да се пращат директно на „информационната“ фирма на бай мишо преброителя на избори. Няма лекарска тайна, няма юропейски gdрr, няма защита на личните данни и право на конфеденциалност по чувствителни теми. Щом е за благото на нср-то, уродите безогледно газят законите и правата човешки.

   Безплатните изследвания за хепатит, които сега промотират, дали не са с цел? (риторичен въпрос)

   1. добро попадение!
    Ще ти кажа една „тайна“ – всички интелигентни хора прозряха за какво ВСЪЩНОСТ става въпрос.
    Затова Кирчо и Кокорчо изглеждат толкова уплашени.
    В обществото се е образувала критична маса от хора, на които им е ясно за какво е промотирането на „изследвания за туй-онуй“ и електронна база данни.
    Това означава, че техния номер май няма да мине.
    Пандиз?

 2. И аз, и ти, господин Памукчиев, сме от Северна България. Ти — от Севлиевско, аз — от Горна Оряховица и Лясковец. Там нямаме хубави жени, а в Тракия те са били милиони и всички те са били потурчени, откарани в харемите. Това е първото изтребление на българите. Второто идва с еничарите, третото — с походите. След всеки поход българското население е обеднявало с по сто, по двеста хиляди млади мъже. Защото турската армия е водела със себе си роби, да им носят багажа, оръжието, да им готвят, да им бъдат любовници — позорна професия. Но това е робството. Затова ние трябва да целуваме винаги краката на Русия и на руснаците, защото ако не бяха те да дадат 200 000 жертви, сега щяхме да веем фесовете и да пеем „Ла иляхин аллах“ и „Олелям-селям“ и „Аллах Акбар“. Българинът, който и да е той, види ли руснак, трябва да му сваля шапка. Аз не обичам болшевиките, не. Обичам руснаците и Русия. Защото ако не бяха те, сега щяхме да варим пилаф, като слуги, а ние си пием винцето и приказваме.

  Аанас Буров

  1. Извинявам се – Атанас Буров.

   Народен представител
   X ОНС XI ОНС V ВНС XV ОНС XVII ОНС XVIII ОНС XIX ОНС XX ОНС XXII ОНС XXIII ОНС
   Министър на търговията, промишлеността и труда
   14 юни – 17 юли 1913
   6 октомври 1919 – 16 април 1920
   Министър на външните работи и изповеданията
   4 януари 1926 – 29 юни 1931
   Министър без портфейл
   2 септември – 9 септември 1944 г.

 3. РУСИЯ ПУСКА ИСК СРЕЩУ САЩ ЗА ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧРЕЗ ЗАРАЗЯВАНЕ! ТОВА Е ПОСТЪПИЛО В ХАГА!
  РУСИЯ ИМА ДОКАЗАТЕЛСТВАТА, ЧЕ САЩ И ДЕМОКРАТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ СА ПРИЧИНИЛИ ПАНДЕМИЯТА!

  ЗАХАРОВА: ПРИЗОВАВАМЕ ООН ДА АРЕСТУВА ЗЕЛЕНСКИ, БИЛ ГЕЙТС И СОРОС ЗА ЗАРАЗЯВАНЕ НА СВЕТА И ГЕНОЦИД НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!
  РУСИЯ ИМА ВСИЧКИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, ЧЕ ПАНДЕМИЯТА Е БИЛА ПУСНАТА ОТ УКРАЙНА ПРЕЗ 2019 ГОДИНА!
  ПРИЗОВАВАМЕ И ХАГА ДА РЕАГИРА И ДА СТАРТИРА ДЕЛО ЗА ГЕНОЦИД!
  ТОВА ПРЕДАДЕ ТАСС

  ОРБАН: ПОДКРЕПЯМЕ РУСИЯ ЗА СВЕТОВНО ДЕЛО СРЕЩУ САЩ! ТЕ ЗАРАЗИХА СВЕТА! ВРЕМЕ Е ЗА ПРАВОСЪДИЕ!
  ИМА ДОСТАТЪЧНО ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ТОВА И Е ВРЕМЕ ВИНОВНИТЕ ДА СИ ПОНЕСАТ НАКАЗАТЕЛНАТА ОТГОВОРНОСТ!
  ТОВА КАЗА ОРБАН ПРЕДИ МИНУТИ!

  Последвай канал ВАРНА ДНЕС
  НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ИСТИНА
  @varnadnes

 4. Война иде, как иначе ще набират пушечно месо, ако популацията се разбяга? Я какви ядове с доставките има Зеления Наркоман, нашият Харвард е по-умен и от рано си опича работите.
  Закривай!
  П.П. Кирчо вече го прави.

 5. След коронавируса дойде и „маймунската шарка“.
  След две години ковидни лъжи, блокировки, ваксини за депопулация, тирания и античовешки геноцид, осъществяван от глобалната медицинска върхушка и „голяма фармация“, всеки който вярва в тази измама е пълен идиот. А онези, които я реализират ще застанат пред трибунала. Рано или късно.
  Глобалистите отдавна са решили да изтребят милиарди хора на тази планета.

  1. Д-р Станчев,боледувах от първия вариант на това. Не съм ходила на лекар,защото се справих сама.На 13.03нямах вкус и мирис/характерно за Ухан/ ТАКА КАЗАХА.Имах темп.38 градуса, но ползвах обичайните темпер.понижаващи+ капки за нос и уши.СЛЕД ОКОЛО 2 седмици бях в кондиция-имам диабет-тип 2.Сложих си за удобство янсен,защото нямаше да имам достъп до обществ. сгради.Какво да правя сега,след като ще се прилагат двудозови ваксини?Имам ли право пак да изисквам Янсен?

   1. Забравете за нова доза ВАКСИНА!
    Живейте свободно като ЧОВЕК!
    Не се страхувайте!
    Желая Ви много здраве и успехи!

 6. Е и аз пипнах ковито, нито смятам да се тествам, нито да се пъхам в болницата, а и никой не знае, че съм болен. Откъде идват тези статистики, тези детаилни бройки . Влезте в тези сайтове, каква информация за Ковид , каква масова психоза се насажда не само у нас, най-вече в Европа. “ An Independent Inquiry Into the American Origins of Covid?“ Millions of People Are Now Disabled Due to COVID Vaccines, Data Show Billon Taxpayer-Funded Deal with Pfizer Will ‘Enrich Shareholders of Most Profitable Industry in History’

 7. Абе хора*, защо си причинявате тия визии за телета и емисии с манипулации, дезинформация и лъженовини?! Бойкот на всичко зловредно, идващо от властта и това е! И най-вече бойкот на страха, който се опитват да ви внушават!

  * – обръщението не важи за неуспели комуняги от 00-фето

  1. Моля те, опитай се да обясниш на „хората“ защо се краде ДНК с тестове за Ковид.
   И как се хаква ДНК с нано-частици.

   1. Опитвал съм да обясня нещо не толкова сложно на уж самостоятелно разсъждаващи хора. Приемрно как се случва събирането на бази данни с лична информация през т.нар. социални мрежи и че в действитерлност няма такова нещо като наистина изтрира информация там, щом веднъж е записана. В най-добрият случай хората скялпат „умно“ след досаданта кратка лекция и… нищо. Продължават да си ги ползват продънените фейсбуци и глупости от тоя вид като ежедневно споделят и предоставят там лична информация от всякакъв вид.

    Технически неграмотните и средностатистическите консуматори не могат и не искат да разберат неща, които принципно изобщо не ги интересуват как в действителност работят или се случват. Спрял съм да обяснявам кое, как и защо пред случайници много отдавна. Това е абсолютно загубено време, а често води и до безсмислени спорове с идиоти.

 8. Биолаболаториите на тъпите кравари създадоха пуснаха ковида и Бог знае още какви гадост. Тия са чумата на света.

 9. Докато светът се концентрира около Русия, Китай и този останал свят е далеч по- голям процент от населението на планетата, ние с гайдите сме се разбеснели да късаме пъпната си връв, да влизаме в еврозоната и да си купуваме оръжие само и единствено от Щатите. Успокояват ни благо , че се работело усилено по платените преди няколко години 8 изтребитела стар модел по 200 МИЛИОНА бройката. И кокошките разбраха, че чупим всички рекорди на Гинес по слабоумие, по сервилност и по кретенизъм. Влезте в мрежата Гаспада, там F-35B: 108,1 млн долл.
  F-35C: 93,3 млн долл. “ L’Occident inquiet de la montée en puissance des BRICS“ Западът започва да се безпокои от БРИКС, следва големия рев от катаклизмите, които го чакат. Ние пък държим на първото място по дебили. Коментар с проф. Иво Христов от 01.07.2022- Преди години изпуснахте реплика, заради която търпяхте много критики от политическите ви опоненти…
  – Да, да за 80 % дебилно население… Какво за него?
  – Сега бихте ли го казали отново…
  – Щях да го направя по-решително. Тогава бях новобранец. Т.е. не съжалявате, така ли?
  – Как да съжалявам, като то е очевидно!

 10. Вчера ви напиасах,няма да чакат септември,20.08. ще се наложи Локдаун.Днес от лекари разбрах,че се задава и Хепатит Б. Има Заповед на СЗО за задължителна ваксинация.Аптекарката,дето се е женила 4 пъти,сега се отъждествява с Майка Тереза.Те,всичките боклуци много да загрижени да ни ваксинират,че да си вземат комисионните,а народа….който оцелее!

  1. Бюджетът на WHO за 2022-2023 г. е определен на 6,12 милиарда долара (увеличение с 5% от 5,84 милиарда долара, бюджетирани за предишния двугодишен, 2020-20219) .19.05.2022 .
   https://www.who.int/about/accountability/budget

   Това трябва да ви даде отговор на много въпроси.

 11. Цветанка Джуката миризливата сли-ва на Битивито е Троянската тъпа пу-тка пардон Троянския кон в България оти она е мелез- джендър , ни риба , ни рак.

  1. Много е тъпа / дали за това я държат /особено като се изцепи че имала историческа памет как са ни мачкали руснаците

 12. Бесове и лудост са замъглили тотално разума на важните човеци на Планетата.
  На общата ни планета прекрасната Земя!

  Може би има връзка ковид-вълната и препоръката за задължителна ваксинация с ей този обобщен анализ от днес.
  ============

  Англосаксонците водят нещата към ограничена ядрена война в Европа!

  Шефът на Пентагона уведоми всички европейски страни за предстоящия (?) военен сблъсък с Русия, включително с използване на тактическо ядрено оръжие!
  ?
  ================

  https://pogled.info/svetoven/evropa/anglosaksontsite-vodyat-neshtata-kam-ogranichena-yadrena-voina-v-evropa.143913

  Човеци, хора, земляни, защо ни е тази ядрена война в Европа, в Европа, за какво?!
  Какво не може да се постигне с МИР, че трябва ядрена война?!
  ………………………….

  А българския народ си чака водача, истинският смел народен водач, на когото да вярва и след който да тръгне напред към Свободата си!
  🙂

  1. Извинявам се, че Ви обезпокоявам с високопланинската си нетактичност, но отговорът на въпроса Ви е- край. С мир не може да се постигне край.

 13. На мен ми направи впечатление, че ден,два преди вота на недоверие медиите започнаха да ни заливат с инфо за положителните проби в Зап.Европа и си помислих, че това изобщо не е случайно. Лекарите след вота“ наводниха“ студията и отново завъртяха плочата с КОВИД-19. Лабораториите и те се включиха в хора. Да не забравяме, че Аптекарката вече е поръчала и огромен бр.ваксини,отложен за 3-то тримесечие! Тези субекти искат да ни откраднат и лятото,но ние не трябва да се предаваме.

 14. Когато г-жа Томова написа: „Хора, не се ваксинирайте с Астра-Зенека“- във връзка с драмата с братовчед й и съпругата му (помня, помня!), коментирах, че е по-правилно е да се напише: „Хора- не се ваксинирайте- не само с Астра Зенека!“
  Та така, де- от 2 години съм будна и спя малко. Каквото можах- направих. Тука конкретно писах и слагах десетки клипове… И какво?! Ами, нищо! Всеки слуша само себе си и поучава другия. Всеки „ще спасява“ семейството си- и до там! За повече не му достига кръгозорът.
  Погледнете форума в Афера, драги хора!…Ами, клозет- вместо да е читалище! Жалко за мъдрите текстове на г-дата Велин Хаджолов, Николай Марков и др. Не заслужават такъв форум, в който никой не търси единомишленици и сплотяване, а търси врагове и отдушник, за да изкарва яда, злобата и комплексите си, играейки роли, криейки се зад псевдоними.
  И до там…До там.
  Нищожен кръгозор и дребнодушие…
  Та ето затова планът на сатанюгите, наречен Апокалипсис, ще успее…
  Накрая да завърша с това, че всичко, което съм писала и качвала срещу коронабесието, е било конкретно, директно. Конкретно и директно написах и за Небесния Йерусалим- с конкретни имена-планировчици, така да се каже. Това го пояснявам за смелите, които ми правят забележки, че пиша условно и които в същото време не смеят да напишат нищо по темата. (Нали така, г-н Страстно любещ либералисти?)
  На останалите- продължавайте да си пишете вулгаризмите и циничните вицове! Така е по-лесно: да прострееш, тъпееш и дебелееш…А по този начин не се спасява нито Родина, нито народ.
  P.S. Поздравявам потребителя moitoi и се надявам да е добре! Един от малкото интелигентни и будни.
  P.P.S. И некаааа простотиитееее да започнаааат сегаааа!

  1. Мария, всичко което пишеш е ТАКА,.. и е ВЯРНО ….НО …има една селска поговорка която гласи , че : „Чужд акъл, в чужда глава не седи „! Смешно,….;)… но като, че ли Вярно …ОСОБЕНО в България ….ВЯРВАТ на телевизиите…и то на ВОДЕЩИТЕ на които им е „вкарано в устите“ КАКВО да говорят…СРЕЩУ ….ПАРИ , а НЕ на хората, които са Будни и усещат, манипулациите , лъжите и измамите ! 😉 НО ,… все пак , Чета ти коментарите, харесват ми …защото виждам истини във тях ! А, и Римляните са казали преди хиляди години , че : „ВСИЧКО казано ОТЛИТА ,….но всичко НАПИСАНО….ОСТАВА“..от (Римското Право )..;) ПИШИ …АЗ ще те чета !! Приятна вечер и …БЪДИ ….ЗДРАВА !;)

   1. Отдавна знам, че не сте Дебил. Интелигентният човек се надсмива над себе си, простакът- над другите.
    Предпочитам частните и лични кореспонденции (там енергията е по-положителна), вместо писането по сайтове. Така че ще Ви пиша и изпратя писмо по пощенски гълъб, обещавам.

    1. Мария, БЛАГОДАРЯ ти… за романтиката (това с гълъба, ме развесели)!;) А колкото за това, че се именувам „Дебил“…правя го защото Истинските Дебили ни считат за такива и дори публично ни го казват(Използвам го като Метафора )… Оня,.. „Професор“ ..Иво Христов …обяви, че 80% от българите сме ДЕБИЛИ …според „НЕГО“ , Толупа -Борисов ни наричаше Лош -Матрял , Доган ни „раздаваше ПОРЦИИТЕ „..и.т.н …Тези хора, които се ПОДИГРАВАТ с народа и ни обиждат…Вероятно, НЕ са чели… или чували КАК,… гилотината е паднала върху Нежното вратле на Мария -Антоанета когато е изтървала репликата : „Като Нямат хляб …да ядът Пасти “ !;) НО,….АЗ, ….пак ще използвам една „селска“ (Народна поговорка ) и Винаги ще им я казвам , че : „Който не може, да целува ръка …Целува гъз“…ЗНАМ , че един ден… ще изядът Народната Тояга ,… А те,… нека ме считат за „ДЕБИЛ“ !;) Хубава вечер,…. и ТИ …БЛАГОДАРЯ …за отговора !;)

  2. Българинът не може да понася другите българи!
   Той търпи да му се качват на главата – цигани, гърци, турци, арменци, евреи и мн. др. , но
   винаги другия българин му е враг!
   Малко се пие и се псува в нашата родина!

  3. Мария, нима искате да промените Божият план и да отмените Апокалипсиса? Защо мислите, че описаното в Откровение е план на сатанистите? Нима всички злини сътворени от Сатаната не са допуснати по Божия воля? Не виждате ли, че светът е полудял и има нужда от очистване, включително и на пишещите тук (аз също)? За мен това е неотвратимо и даже задължително бъдеще за човечеството. Въпросът е само от коя страна ще бъдем в битката на архангел Михаил с Антихриста.

   1. За какво да Ви отговарям, дядо Иване, след като после пак ще изчезнете и дискусията ще се прекрати?
    Библията е пипана с нечестиви ръце многократно. Пипана- в смисъл -преправяна. Не виждате ли, че точно сатанюгите изпълняват Апокалипсиса стриктно? Изкуствена болест, изкуствен глад (щото храна има) и т.н…Защо ще го следват така маниакално, ако не е техен план? Понеже ли са много вярващи?
    Ако това беше Божие предначертание, щеше да се случва по естествен, не по режисиран и изкуствено предизвикван път.
    Темата е много дълга и не е за късно вечер. Освен това всеки има право да преценява със сърцето си.

    1. Разбира се, че Апокалипсиса се случва през ръцете на сатанистите (Ковид, войната в Украйна, финансовата криза, предстоящата продоволствена криза и т.н. изкуствено предизвикани бедствия), но мисълта ми беше, че всичко става с разрешението на Бог и крайния план дори и сега вървящ съгласно желанията на Антихриста, ще завърши така, както е рекъл Господ. Ние можем просто да изберем страна и да бъдем оръжие в ръцете или на злото, или на доброто. За изчезването съм виновен, но имах лични проблеми на живот и смърт, ако това е извинение.

  4. Уважаема (все още) Мария, първо това не е нито форум, нито е и читалище. Това е сайт от тип блог с опция за коментари към статиите, които коментари подлежат на цензура от страна на собственика на сайта. Второ, което произтича от първото с цензурата: заради това се налага да пиша най-често „неразбирамо“ и с условности. И трето – имате пълното право да си венциславите разни кухи говорещи глави и телевизионерни херои, които имат претенции, че нещо някога уж са свършили в обществена полза, но сами не могат да посочат какво конкретно е било то!

   За „небесния йесрусалим“, освен една карта с някакив сказания на руски и някакви подмятания на реплики тук и там в рускоговорящото пространство от интернета, нищо по-конкретно не съм срещнал, за да съм сигурен, че не е поредната измислица на някой с развинтена фантазия, която ще си остане завинаги такава. Все пак и някои конспирологии са просто спекулации. Времето ще покаже. А по принцип какво пречи да се реализира тука, след като ония с кипите и пейсите са изкупили земята?

   И един пример за нетолерирането на различно мение тука. Ако почна с аргументи и доказателствени материали да ви убеждавам, че е има огромно разлика между руски (съветски) патриот и заблуден ура-путинист, няма да постигна нищо, освен незаслужена омраза. Затова и често подминавам голяма част от безсмислени коментари, плод на зомбивизори, ако ще да са зомбивизори с первъй канал или росия24.

   Живи и здрави (без оня пapцaл 00-фе-то)!

   1. Да, виждам, че не сте запознат с т.нар. Небесен Йерусалим или с Нова Хазария, понеже историята с възстановяването му (й) датира от 1924-та. И това няма нищо общо с България, поне не- с Дунавска. Те тук винаги са си имали земя и имоти, но въпросът не опира само до имотите, а до местоположението на имотите. И ако не беше този план, Крим нямаше да бъде сега република Крим. Това е част от плана.
    Не споделям култа към личността, независимо коя е въпросната личност. (Путин, Мао, японският император, кори чейз или нящо таквоз.)

    1. Писах Ви отговор и за новия им йерусалим, и за кои го прокарват в 21-ви век, и за това какви небългари ни управляват, и да ли не е сте в голяма заблуда само за някакви си продадени имоти и кои са тия придобилите широка популярност перз последните години, които ви замаяват целенасочено с лалане по очевадни за всеки с поне малко мозък проблеми. Естествено собственичката на сайта го изтри. ‘Бал съм го и писането! Заслужаваме си съдбата с предателски подлоги навсякъде!

     1. Вече не знам кой е приятел, и кой- враг. Колкото по-далеч от хората, толкова по-добре.

 15. Наблюдава се активно, масово обединение на БАЙДЪНОФИЛИТЕ у нас. Пръска се луда пара в националните медии за оплюването и окалянето на Русия и това без абсолютно никакви санкции, щото трябва да има все пак някаква мярка в тази зловеща и отвратителна вакханалия, за която отзад Атлантика присигат пари и одобрение. Народ ли сме ние или мърша, ще се изтрепем ли ние взаимно, заблудените срещу останалите. Да бъдем ли, или да не бъдем, ето това е въпросът, главният. Ако все още много си мислят, че каубоите ги е грижа за нас, че ще ни спасяват, жестоко се лъжат. Щатите врят и кипят от вътрешни противоречия, ние не сме им нужни, нужна е територията ни, на тях и на британците, така са процедирали от векове.

 16. АФЕРА, поздравявам ви за гражданската позиция, основана на хуманизма, понятие , което е непознато за ибрикчиите от (не)българските телевизии.
  Ще дойде време и ние ще се събудим, Юксел!!!
  И тогава ще има „Олеле мамо!“, що ми трябваше на баир лозе и в телевизия да работя…
  СOVID има в главите на лудите и в г*зовете на авторите му.

  FUCK YOU!

  去你的!

  फक यू!

  Vete a la mierda!

  Хуй тебе!

  FUCK DIG!

  BAISEZ-VOUS !

  FICK DICH!

  FODA-SE!

  FAN DEG!

  BASZD MEG!

  ЈЕБИ СЕ!

  ЗОВШИЖ БАЙНА!

  तिमीलाई बकवास!

  Persetan denganmu!

  Siktir et!

  ΓΑΜΑ ΣΕ!

  لعنت به تو!

  И още на много други езици ще ви псувам докато пукнете ковид-зомбита, ДА ЕВА ВАШТАТА МАМА ПРОКАЖЕНА И ПОД ЕЗИКА ЩЕ И ГО НАПЪХАМ !

 17. Защо партия Атака беше единствената партия, която по всякакъв възможен начин беше мачкана от всяко едно правителство, всички нейни митинги бяха окървавявани от всяко едно правителство на власт! Защо!

  Защо след това започнаха да се създават като на конвейер всякакви „патриотични еднодневки! и като за последно Пчеличката Мая( Коцето) стана… „възродител“, но на какво!

  Трети етап – „Смяна на елитите“

  Започва смяната на националните лидери с „полезни идиоти“. Национално ориентираните лидери се дискредитират, а контролираните от чужбина предатели напредват. Тоест с помощта на медиите националният елит всъщност се сменя от предатели. Такива удобни, „ръкостискащи“ национални предатели.

  Интересен аспект на механизма е, че предателите се маскират като „националисти“ като част от „тактиката за използване на полезни идиоти“. Маските на „борци срещу корупцията“, „демократи“ и „либерали“ са захвърлени, те са остарели.

  „Национализъм”, „Нацизъм”, „Неонацизъм” – това са новите двигатели на глобализма.

  Освен това има пълно „счупване на модела“, т. нар. „националисти“ се подмазват на чужди президенти и корпорации, налагат външно управление в страната, дават ключови постове на чужденци, продават най-ценните активи на безценица на чужди фирми, армията и специалните служби се пренасочват към чужденци. Има разпродажба на Родината, предателство на националните интереси под оглушителните викове на „Украйна – над всичко!“, „Žeby Polska była Polską“, „Lietuva – Lietuviams“.

  Всички местни лидери, които виждат колосален провал на държавната сигурност и неприкрито увреждане на националните интереси, „т. нар. националисти“ и медии започват да ги преследват и наричат „вражески агенти“, да ги нападат, арестуват или дори физически елиминират.

  1. въпросната партия беше ли както би казал г-н Хей – евана и тричана и подчинена? белата златка изпроституира ли към тиквоча, кво остана от тая партия освен на златка роднините и чаветата – тази партия сама ли се пре*ба?? питам, щото сега примерно като бивш гласоподавател на курнелия, знам, че никога, ама никога няма да ми получи гласа, питам, щото примерно тая сегашната измет както и тиквата не ги пре*ба никой, само се пре*баха и сега официално търсят на майка си п*ката гой ги е нагласил, при това със пълното съдействие на хамериканското посолство което ги вдига и сваля, като си тъп, прост, купен и продаден, най-вече непоследователен – не търси вина в някой друг, особено както се действа в бг в мат’ряла, белата златка е политически труп апропо, ще види парламент, колкото аз ще стана космонавт, повтарям – вината си е чисто негова. аман от палячовци.

 18. е така де, ако натъмънят „правитеслтво“, ще трябва да се обясняват що семптември става от скъпо-на стаглация, по-лесно, чукни един „локдаоун“ в края на септември, той мат’ряла няма да протестира, ще е малко заключен, докато се усети и ошашави – избори машинни – явно на тая схема били гейтс си реши, че е наместник на сатаната на планетата, абе всичко е решено, тоя път не го решават кадрите, решават го Началниците, повтарям се от миналият петък нямаме държава, имаме няква жалка територия с любезното съдействие на 99% от изметта, даже сега цвитанка ми поканила цвинокио…

 19. Един друг Достоен българин е написал следното: „Кратка хронология от българската история, която предполагам е напълно непозната на лицето Кирил Петков. Както и на всички други българи-русофоби и почитатели на евроатлантизма:
  – От 6 юни 1466 г. Рилският манастир е под покровителството на Московските князе. Така се осигурява неговото оцеляване като православен и книжовен център по време на робството;
  – Между 16-ти и 19-ти век всички български богослужебни книги, библии, евангелия и требници са печатани и доставяни безплатно от Русия във всички български църкви и манастири. Така се спасява българската национална и верска идентичност;
  – 1877-1878 г. – Русия освобождава България от турско робство с цената на десетки хиляди убити руски войници и офицери;
  – 1878-1885 г. -Русия възстановява българската държавност, администрация, съдилища и армия;
  – 1885 г. След Съединението на България, Русия се отказва от своите парични вземания от Османската империя, срещу отказ от финансови претенции от страна на султана към България;
  – 1908 г. След обявяването на независимостта на България, Русия плаща от името на България 80 милиона златни франка, тогава равни на 674 тона злато като компенсация на Османската империя. България трябва да върне тези пари чрез дългосрочен заем за 75 години. Не плащаме нито стотинка!;
  – 1922 г. Председателят на Съвета на народните комисари на Русия Владимир Илич Ленин подписва Декрет, с който анулира заема , който България дължи на Русия;
  – 1944 г. по настояване на Йосиф Сталин – лидер на СССР, бомбардировките на англо-американската бойна авиация над София са прекратени. Месеци по-късно Сталин не разрешава разпарчосването на България между Турция, Гърция и Югославия;
  – 11 ноември 1946 г, на Парижката мирна конференция, външният министър на СССР Вячеслав Молотов официално гарантира териториалната цялост на България и драстично намалява исканите парични репарации. В този ден Молотов заявява: „Българи, бъдете спокойни, вашите граници ще останат непокътнати!“;
  – 18 март 1948 г. в Москва се подписва договор за дружба и сътрудничество между СССР и България. Всъщност става дума за огромна икономическа едностранна помощ на СССР за България. Така само за няколко години България се превръща от изостанала в развита промишлено-аграрна страна. С водещи световни икономически достижения, безплатно и качествено образование и здравеопазване, културен разцвет, спортни рекорди и т.н.
  През всичките тези събития, България претърпява огромни щети от негативното отношение към нас от днешните ни натовски „партньори“. Спокойно може да се твърди, че България нямаше да съществува като държава ако не беше помоща, решителна намеса и самопожервователност на братска Русия.
  Но както се казва: няма ненаказано добро! Вчера, някакъв подвизавал се за кратко като премиер, хвърли грозно петно върху вековната българо-руска дружба. Много скоро това лице ще изчезне от обществено-политическия живот.
  А България и Русия ще пребъдат. Заедно!“

  1. Как Вишински осмя Гърция за апетитите й към България
   Дата 12.12.2017 2603 Христо Георгиев
   https://duma.bg/kak-vishinski-osmya-gartsiya-za-apetitite-y-kam-balgariya-n132435?h=pdfarchive&pdfarchiveId=2887

   Черно на бяло
   Как ни въоръжава Сталин и как Тръмп?
   СССР ни дава стотици самолети и военни съоръжения за десетки милиарди… безвъзмездно, САЩ ни съдират три кожи за осем Ф-16
   четвъртък, 01 Август 2019 / брой: 146
   автор:Христо Георгиев
   https://duma.bg/kak-ni-vaorazhava-stalin-i-kak-tramp-n197001

 20. Как да стане това събуждане.
  Единствената партия, която говореше против ковид 19 и всичко свързано с него в момента има вътрешен проблем. Е. Гунчева, ако ще прави партия да прави, но да спре да говори.
  Така допълнително се обезверява народът. Предизборна обстановка е и не е време някой да си мерят …. Има време и място за всичко. Костодинов и Гунчева „заровете томахавките“ и покажете, че България е над всичко.

  1. Единствената партия говорила против Ковид била Израждане!
   Аре бегай у лево с това посредствено амбулатно хамериконско търговче, не копейкин, а ДОЛАРОВ – копейкин е по същия начин, както правят реклама на Радев, че бил работил за… Русия, същия този американски агент.

   1. Шопе,и ти си на нивото на кито теляка тъй нареченият харвардски измамник.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *