« Върни се назад Публикувано на 09.01.2021 / 10:43

СЛОЖЕТЕ МАСКИТЕ И МЪЛЧЕТЕ! ВИЕ СТЕ ОВЦЕ!

ПАЗЕНЕ НА ЖИВОТА НИ ИЛИ НЕЩО ДРУГО!

Вестници в Австрия днес са подложени на унищожителни критики защо били публикували отворено писмо на противници на мерките. Писмото било подписано от уважавани лекари, юристи, икономисти и прочие, като се посочвали изследвания, че маските са вредни, а ваксините – недостатъчно проучени. Явно се оказва, че всяко мнение, което е против намерението на кукловодите да подчинят човечеството и да спечелят пари, не трябва да се допуска и направо да се забрани да се мисли нещо различно.

Човечеството е преживяло много зарази. Включително чума, ебола, птичи грип, туберкулоза, тиф и т.н. Но винаги са се обсъждали мерките срещу заразите. Досега не се е случвало да се забрани различното мнение и да се забранят обществените дебати какво трябва да се прави. Бих приела мерките, ако лекарите бяха единодушни и имаше някакъв здрав разум. Но няма. Просто ни е забранено дори да разсъждаваме и да питаме.

И винаги се питам: КОМУ Е ИЗГОДНО?!? Защото историята показва, че никога правителствата не са загрижени за здравето и живота на народите си. И за много по-смъртоносни болести като рак и сърдечно-съдови заболявания не са влагани толкова пари и усилия. Или знаят нещо, което ние не знаем, или се изпълнява план. За плаНдемия, която да им позволи контрол над нас.

Сложете маските и мълчете! Съгласете се да се ваксинирате с нашите експерименти. Не протестирайте. Свободата е илюзия, войната е мир, вие сте овце!

Елена Гунчева

«