« Върни се назад Публикувано на 13.07.2023 / 12:24

СЛЕД 15 ГОДИНИ ПО НАЙ-МРЪСНОТО ДЕЛО „ГРАНИТИ“ НА БОРИСОВ, ЦВЕТАНОВ И КОХОРТА, ГАЛИН КОСТОВ ОКОНЧАТЕЛНО ОПРАВДАН!

Една от най-мръсните и кални битки на АФЕРА срещу МРЪСНАТА, ОТВРАТИТЕЛНА КОХОРТА НА БОЙКО БОРИСОВ & ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ И КОМПАНИЯТА ИМ ОТ МРЪСНИ ПОРЪЧКОВИ БОПАДЖИИ, ЧЕНГЕТА И ПРОКУРОРИ, приключи с онова, което безапелационно и категорично оповести АФЕРА още в първия ден на задържането от МВР на Борисов и Цветанов на бившия варненски съдия Галин Костов през далечната 2008 година, като поръчител на убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов по делото „Гранити“ – че Галин Костов  Е НЕВИНЕН!

Състав на ВКС произнесе ОКОНЧАТЕЛНАТА ОПРАВДАТЕЛНА ПРИСЪДА НА ГАЛИН КОСТОВ. Заедно с него окончателно е оправдан и Нено Стоянов от делото „Гранити“.

Произнесеното окончателно оправдаване на Галин Костов по делото „Гранити“ от ВКС дойде след 15 ГОДИНИ /!!!/ влачене по съдебни инстанции и след произнасяне на оправдателни присъди от 8 съдебни състава и като  потвърждение на произнесената поредна оправдателна присъда от Апелативен съд – Велико Търново.

Галин Костов е окончателно оправдан след 15 години от 25 съдии и 6-ма съдебни заседатели – общо 9 съдебни състава на 4 различни града. Същото се отнася и за другия обвиняем по делото – Нено Стоянов.

Това е третото произнасяне на ВКС по отношение на невинността на Галин Костов – този път ОКОНЧАТЕЛНО – в продължение на 15 годишната мръсна сага по „делото Гранити“.

„Делото Гранити“ е учебник как поръчкови мръсници начело в МВР на Бойко Борисов, в лицето на Цветан Цветанов, заедно с поръчкови мръсници от ГДБОП и още по-големи поръчкови мръсници прокурори, могат да съсипват невинни човешки съдби и то в продължение на 15 години!

АФЕРА никога не се е съмнявала в невинността на Галин Костов, както и никога не се е съмнявала в некадърните, подли, мръсни и отвратителни души на Борисов & Цветан Цветанов и престъпната им управленско-прокурорска компания, и както е видно ИСТИНАТА, макар и късно, винаги побеждава.

Сега предстои България да бъде осъдена в Страсбург по едно от най-мръсните дела, сътворени от мафията на Бойко Борисов & Цветан Цветанов и поръчковите им служби, и прокурори.

Жалкото е, че тези сатрапи няма лично да платят от джоба си за това, което причиниха на Галин Костов и семейството му. Но Бог забавя, но не забравя.

Веселина Томова

«