« Върни се назад Публикувано на 01.02.2021 / 21:06

СЛЕД ХАКАНЕТО НА „АФЕРА“ И „ДА, БЪЛГАРИЯ“ ИЗПИЩЯ ОТ „КОЛ ЦЕНТЪРА“ „ФАБРИКА ЗА ТРОЛОВЕ“ НА ЦВЕТАНОВ – ПАВЕЛ ВЪЛНЕВ /ВИДЕО/

Днес, след като почти денонощие бе подложена на тотална хакерска атака, стартирала веднага след публикуване на материал, разкриващ връзките на Цветанов, Вълнев и Борисов, АФЕРА публикува:

КОЙТО СЕ ЕБАВА С „АФЕРА“ И ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, СИ ГО ПОЛУЧАВА ДЖЕЛАТСКИ!

https://afera.bg/%d0%ba%d0%be%d0%b9%d1%82%d0%be-%d1%81%d0%b5-%d0%b5%d0%b1%d0%b0%d0%b2%d0%b0-%d1%81-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b8-%d0%b2%d0%b5%d1%81%d0%b5%d0%bb%d0%b8%d0%bd%d0%b0-%d1%82%d0%be/

Днес, по-късно „Да, България“ обвини „фабрика за тролове“, свързана с дясната ръка на Цветанов – Павел Вълнев:

Игра на тролове в България има и тя е партийна. През последните седмици в „Да, България“ наблюдаваме стотици коментари от фалшиви профили – еднакви, координирани послания, целящи да наводнят страниците ни. Тези десетки профили, създадени през последните два месеца ни отведоха до една и съща „фабрика за тролове“, свързана с дясната ръка на Цветан Цветанов – Павел Вълнев.

✅Често в България се казва, че политиката е мръсна игра, но не е задължително да бъде такава. Всички политически формации дължим на своите избиратели откритост. Длъжни сме да застанем с истинските си лица и да осигурим възможност за информиран избор. Етиката го изисква, моралът го изисква, борбата за истината го изисква.“

В публикацията си АФЕРА вади на показ оправданията на личния пиар на Павел Вълнев относно подозренията на АФЕРА за пълната зала с момичета и момчета, които видя с очите си как се взират в компютрите в огромната зала, с бюра едно до друго. Личния пиар на Вълнев казва, че това било „кол център“ от който момичетата и момчетата „ръководели камионите в Чикаго на Вълнев“.

Кол център, но нито от един от младите хора пред компютрите не беше със слушалки, камо ли с микрофон, а и нали бизнесът на Павел Вълнев с камионите е в Чикаго, там няма ли кой да му управлява камионите – са едни от най-елементарните въпроси, които първо ти идват на ум.

Така или иначе, случайно или не, в един АФЕРА бе подложена на тотална хакерска атака, а „Да, България“ изпищяха от „фабриката на тролове“ на Цветанов – Вълнев, която са следили от дни.

Нали никой не е забравил на какво беше „спец“ Цветанов през цялото време, докато консумираше властта в държавата – на следене, подслушване и слухтете, на блокиране и контрол върху всеки, който му е неудобен.

Afera.bg

Колаж – Валдес Радев: Сега е момента за апартамента:

«