« Върни се назад Публикувано на 27.12.2023 / 14:13

СЛЕД СОФИЯ И ПЛОВДИВ, ХАЙДЕ, ПП/ДБ ПРОСТОИДИОТИ МАЛОУМНИ, ИСКАМЕ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ ВЗРИВИТЕ ПАМЕТНИКА НА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА ВЪВ ВАРНА! БЕЛКИМ ДОВЕДЕТЕ ТАКА ПУТИН. И БЕЗ ТОВА ГО ЧАКАМЕ, ЩОТО СМЕ НАЙ НА ИЗТОК

И в дневния ред на Пловдив влиза премахването на паметника „Альоша“, предаде БНР.

„Трансформация на пространството следва да има задължително. Това обаче как да се трансформира това пространство, е въпрос на дебат сред пловдивчани.“ – каза пред БНР Веселина Александрова, общински съветник от ДБ.

Паралелно ще се обследват юридическите и техническите възможности това да се случи, обясни тя.“

===

А това на снимката е Паметника на българо-съветската дружба във Варна.

Висок 23 метра и широк 48 метра, фундамента е легнал над основи, под които е било изградено преди това бомбоубежище и подземни помещения. За него са изляти 10 000 тона бетон.

Хайде, ПП/ДБ – Простоидиоти, начело с напушения кмет на Варна, давайте да ви видим как ще разрушите точно този паметник. Щото като е почнало от София, Пловдив, няма как да не стигне до Варна идиотията ви!

Чакаме с трепет да видим ПП/ДБ малоумщината във Варна как точно ще взриви или разруши Паметника на българо – съветската дружба! Понеже акъла не им пречи, а не им пречи, защото нямат акъл, нищо чудно да взривят покрай паметника цяла Варна, тъй че и Путин да чуе, тъй като сме най на Изток и най-близо до него.

Хайде, пичове, действайте! Това е най-лесния начин да доведете Путин до Варна. И без това тук болшинството го чакат.

Afera.bg

«