« Върни се назад Публикувано на 21.09.2022 / 14:18

СЛЕД РАЗСЛЕДВАНЕ НА „АФЕРА“ ЗА ИЗТОЧВАНЕ НА ДЪРЖАВНИ СРЕДСТВА ОТ ЕКСОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ БЛАГОМИР КОЦЕВ ОТ „ПП“, АВЕРСКАТА МУ ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА ХУКНА ДА СЛАГА КАМЕРИ НА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ, БЕЛКИМ ОПРАВДАЕ ЛАПНАТИТЕ КИНТИ!

На 20.09.2022 АФЕРА публикува:

ЕТО ГИ ДОГОВОРИТЕ, С КОИТО ЕКСОБЛАСТНИЯТ УПРАВИТЕЛ И КАНДИДАТ ДЕПУТАТ ОТ „ПП“ БЛАГОМИР КОЦЕВ ИЗТОЧВА ДЪРЖАВАТА ЧРЕЗ ЧАСТНА АДВОКАТСКА ФИРМА И ОХРАНИТЕЛНА ФИРМА, НАЕТА ДА ОХРАНЯВА ПАМЕТНИКА НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ! ДАНС ОЩЕ ЛИ СИ БЪРКА В ЗАДНИКА?!

https://afera.bg/%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%b3%d0%b8-%d0%b4%d0%be%d0%b3%d0%be%d0%b2%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%82%d0%b5-%d1%81-%d0%ba%d0%be%d0%b8%d1%82%d0%be-%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%be%d0%b1%d0%bb%d0%b0%d1%81%d1%82%d0%bd%d0%b8/

В разследването на АФЕРА бе осветено, че в качеството си на областен управител на Варна лицето Благомир Коцев е сключило и три договора с фирма АРЕС ГРУП 1 ЕООД, варненска охранителна фирма, собственост официално на Йоана Георгиева.

Официално – Йоана Георгиева, ама проверка на АФЕРА показа, че неофициално зад фирмата стои Жоро Скаридата от Провадия!

И сега – забележете! – какво охранява според сключените договори с Благомир Коцев, като областен управител на Варна, въпросната фирма АРЕС ГРУП 1 ЕООД!

АРЕС ГРУП 1 ЕООД е наета да охранява:

-Областна управа – Варна

– Паметника на Съветската армия във Варна /?????!!!!!/

-11 сгради в село Господиново /???!!!/

Само ден по-късно след публикуване на разследването на АФЕРА, аверската фирма на лицето Благомир Коцев, който е кандидат депутат от „ПП“ – АРЕС ГРУП 1 ЕООД, посрана от шубе, че досега само е папкала кинти, благодарение на Благомир Коцев, а нищо не е направила, хукна да слага камери на … паметника на Съветската Армия във Варна, за да оправдае безумно сключения договор с бившия областен управител на Варна.

Покрай същата фирма и зулумите на Благомир Коцев се разтреперил и един умопомрачителен варненски „политик“, който се пънеше в БСП, след което обиколи Бастуна Стефан Янев и прочие – с показателното прозвище „Пилето“. Изпотил се „Пилето“, че ДАНС щели и него да разследват покрай АРЕС ГРУП 1.

А дано, ама надали.

АФЕРА призовава новия, също толкова нелеп областен управител на Варна, да преразгледа тези договори, сключени от Благомир Коцев, които са си чисто източване на държавни пари.

Иначе всичката мара втаса, охранителната фирма на Жоро Скаридата, благодарение на Благомир Коцев, хукна да слага камери на паметника на Съветската Армия. А може би заради частичната мобилизация, обявена днес от Путин, „Скариди“ и Коцевци изтърчаха да слагат камери на паметника на Съветската Армия, а, гиди, смешници.

Хайде, бакалъм.

Afera.bg

«