« Върни се назад Публикувано на 14.09.2023 / 11:47

СЛЕД РАЗКРИТИЯТА НА „АФЕРА“, БОРИСОВ КЪМ КРАЛЕВ: „НЯМА ДА СТЪПВАШ В ЦЕНТРАЛАТА НА ГЕРБ, ДОКАТО НЕ КАЖА!“ И КЪМ ЕМИЛ РАДЕВ: „ЕВРО ИЗБОРИ ЩЕ ВИДИШ ПРЕЗ КРИВ МАКАРОН!“

На 11.09.2023 АФЕРА публикува:

След разкритията на АФЕРА, с които АФЕРА демонстрира показно на Бойко Борисов как го литкат, лъготят и как последен ще разбере, чия точно ръка целува Иван Портних всъщност, Боко е бил бесен на участниците „лобисти“ в тройната среща при него.

След разкритията на АФЕРА, Борисов директно е казал на евродепутата от ГЕРБ Емил Радев, че „следващи евро избори ще види през крив макарон“, а на Красен Кралев е забранил да влиза в централата на ГЕРБ, „докато аз не кажа“!

В петък, 15 септември т.г., деня в който бе дал срок на тримата да се разграничат от Дънката, и когато приключва Ретроградния Меркурий, Борисов пристига в Кранево, където обикновено отсяда, когато посети Варна, в хотел на негов авер, и се очаква да обяви кандидатурата за кмет на ГЕРБ за Варна.

Дали ще е пак  Портних и ще обяви през зъби, или ще е някой „хванат от улицата“, все тая, трагедията за Варна е пълна, но хайде, бакалъм.

На целия тоя трагичен ГЕРБ фон, бизнеса пък, който скочи на Борисов с ултиматум против Портних, издига потресната кандидатура на масона Христо Димитров от „Планекс“.

Варна, превърната в кочина, няма никакъв късмет, а няма, защото Симбиозата тук винаги залага на поредния послушен клоун, от когото единствено се иска да козирува и да отчислява подобаващо.

Afera.bg

«