« Върни се назад Публикувано на 21.05.2021 / 15:51

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ РАШКОВ СВАЛИ ДОВЕРИЕ ОТ ШЕФА НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“! АМА МНОГО СИ ПРЕДВИДИМ, БЕ, РАШКОВ!

Вчера, 20.05.2021, точно в 20:33ч., АФЕРА публикува:

ЕКСКЛУЗИВНО! РАШКОВ, ШЕФЪТ НА „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“ КАЗА ЛИ ТИ КАК СЪБИРАШЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВРЪЗКАТА ТИ С БОРЕЦА СТРАХИЛ ДИМЧЕВ? КАЗА ЛИ КАК ОТКРАДНА ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ НА ДВС? ЯНЕВ, ЗАЩО ИЗДИГАШ В ДАНС КИРИЛ ДИМОВ, КОЙТО ТЕ РАБОТЕШЕ ЗА ВРЪЗКАТА ТИ С ИСА ФЕТИМ?

https://afera.bg/%d0%b5%d0%ba%d1%81%d0%ba%d0%bb%d1%83%d0%b7%d0%b8%d0%b2%d0%bd%d0%be-%d1%80%d0%b0%d1%88%d0%ba%d0%be%d0%b2-%d1%88%d0%b5%d1%84%d1%8a%d1%82-%d0%bd%d0%b0-%d0%b2%d1%8a%d1%82%d1%80%d0%b5%d1%88/

Днес сутринта служебният министър на МВР свалил доверието си от Шефа на „Вътрешна сигурност“ Стефан Банков:

Служебният вътрешен министър Бойко Рашков е свалил тази сутрин доверието си от началника на дирекция „Вътрешна сигурност“ в МВР старши комисар Стефчо Маринов Банков.Няма да го уволнявам. Има други възможности. Аз не унищожавам кадрите на МВР, както се опитаха в началото някои да казват и да ме обвиняват”, коментира той.“

Рашков, не е истина колко си предвидим! Значи довчера, викаше на Банков „Колега, Банков“ и пиарно застанахте един до друг, а след публикацията на АФЕРА, която ЛИЧНО те засяга, прас – часове по-късно „свали доверието си от шефа на „Вътрешна сигурност“.

Ами да вземете да ни назначите за съветници, шеф на ДАНС, на „Вътрешна“ и на всичко, че да не действате след байряма и когато мандалото е паднало, сътворявайки гаф след гаф, едва когато прочетете какво е разкрила АФЕРА.

Не сме и убедени, че ако не беше засегнат лично от разкритията на АФЕРА, щеше да разкараш Банков, но нейсе.

И още нещо – безплатен съвет – какво значи „няма да го уволнявам“ и „има други възможности“? Като с шефа на СДВР ли – да го преместиш на знакова позиция в Жандармерията ли?

Не се прави така! А сега слушай АФЕРА как се прави, като искаш да спазиш закона за държавния служител. Като не можеш да ги уволниш – махаш ги, преместваш ги и им предлагаш преназначение в някое РПУ, а не други печеливши позиции, и те сами ще си подадат оставките или ще се пенсионират, тези, които имат години.

Анадънмо?!

Веселина Томова

П.П. Цялото ръководство на „Вътрешна сигурност“ било понижено, защото криели висши корумпирани ченгета. Здрасти, че бързаме! Години наред АФЕРА разкрива мръснишките действия на „Вътрешна сигурност“, хубаво, че Рашков се засегна от последните ни разкрития лично, че вдяна да бие шута на Банков. От първия ден трябваше да разкара шефовете на „Вътрешна“, на ГДБОП и на всички служби, които бяха наказателна бригада на Боко Тиквата и „библиотекарите“. Ама, така е, като те съветват самите „библиотекари“, за т@к ставаш. Иначе, що е рекла АФЕРА, все е вярно!

 

«