« Върни се назад Публикувано на 22.10.2023 / 18:42

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“, НОВ СКАНДАЛ В ДПС – ВАРНА! ОБЛАСТНИЯТ ПРЕДСЕДАТЕЛ ЗАПЛАШВА ОБЩИНСКИЯ И ИЗЗЕМВА КОМПЮТЪРА МУ! СЕЗИРАНО Е МВР!

Днес 22.10.2023 АФЕРА публикува:

БРУТАЛНА РАЗПРАВА НА ОБЛАСТНИЯ ШЕФ НА ДПС -ВАРНА САЛИ ТАБАКОВ С ЧЛЕН НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ НА ДПС, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ МУ КАЗВА ИСТИНАТА В ОЧИТЕ! ДПС ВАРНА СЕ ТРЕСЕ ОТ АВТОРИТАРЕН МУТРЕНСКИ НАЧИН НА УПРАВЛЕНИЕ И ИНТРИГИ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ И С: „ШЕФА КАЗА!“ ЩО Е РЕКЛА „АФЕРА“, ВСЕ Е ВЯРНО! /ВИДЕО!/

Само час след публикацията на АФЕРА се разрази нов брутален скандал в ДПС – Варна, иницииран от областния председател на ДПС -Варна Сали Табаков.

Вбесен от публикацията на АФЕРА, областният председател на ДПС – Варна Сали Табаков е подложил под безпрецедентен натиск и заплахи общинския председател на ДПС – Варна Рюян Ризов.

Сали Табаков е иззел и компютъра на общинския председател на ДПС – Варна, заради което деяние моментално Рюян Ризов е подал жалба в МВР – Варна.

Пред АФЕРА общинският председател на ДПС – Варна Ризов потвърди за това, че има достатъчно данни за злоупотреби, както и за отношението на Сали Табаков към подчинените си в партията, потвърди и че атмосферата е изпълнена със заплахи, мутренско и арогантно поведение от страна на областния председател на ДПС – Варна.

„Ново начало“ е девиза на ДПС.

АФЕРА призовава Делян Пеевски незабавно да се намеси, защото сме сигурни, че по никакъв начин не толерира подобно поведение и е крайно време в ДПС Варна наистина да има ново начало.

А както се вижда ситуацията ескалира. Сали Табаков готви медийно изявление, с което съвсем ще скандализира ДПС.

Във Варна депесарите очакват, както Делян Пеевски реагира срещу местния бабаит и издевател в Ямбол, да го направи и във Варна, за даде ново начало и тук.

Afera.bg

«