« Върни се назад Публикувано на 10.01.2021 / 19:22

СЛЕД ПУБЛИКАЦИЯ НА „АФЕРА“ ЗА ОПОРОЧЕНА НАГЛАСЕНА ПОРЪЧКА НА ВСС ЗА „СИЕЛА“, МАГДАЛИНЧЕВ ЗАМАЗВА С НОВО РЕШЕНИЕ „НЕ БИЛИ КОМПЮТРИ, А КОМПОТИ“. ОЧЕВАДНА НЕКОМПЕТЕНТНОСТ И КОРУПЦИЯ

На 7 януари т.г. АФЕРА публикува:

„СИЕЛА НОРМА“ АД – НОВИЯТ ЛЮБИМЕЦ НА ВЛАСТТА, СКАНДАЛНО НЕМАРЛИВО ИЗБРАНА ОТ ВСС ДА РЕФОРМИРА БЮДЖЕТА НА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ, ВЪПРЕКИ НАЙ-СКЪПАТА ОФЕРТА! В ЕДИН ДЕН – ДВЕ РЕШЕНИЯ – СЪЩАТА ФИРМА ЩЕ ПРАВИ И ИЗБОРИТЕ С МАШИНИ ЗА ЕЛЕКТРОННО ГЛАСУВАНЕ!

Ето какво се случи дни след публикацията – още по-скандално от опорочената поръчка на ВСС:

Здравейте,

След като публикувахте материала в сайта АФЕРА за скандалната нагласена поръчка на ВСС за избор на изпълнителя Сиела Норма АД, настана паника в дребните душици!

Представляващият Магдалинчев обаче, вместо да се скрие вдън земя и да прекрати опорочената процедура, се опита да замаже поредния си гаф.

Изпращам ново решение, което Магдалинчев издаде след публикуване на материала, с което се опитва „поправи“ гафовете в предишното, като ги нарича „очевидна фактическа грешка“. Ясно е, че поправката е от типа „не били компютри, а компоти“, и е сполучлива като ремонта на ремонта на софийски булевард. Очевидна фактическа некомпетентност и корупция.

Явно са решили да дадат едни пари на Сиела на всяка цена.

Магдалинчев да вземе да се консултира с приятелката си Сибила как се правят тези неща, тя поне знае повече от него.

Д.Станева

«