« Върни се назад Публикувано на 14.06.2022 / 20:53

СЛЕД НАРЦИСА РАШКОВ ИДЕ ОЩЕ ПО-ГОЛЯМ НАРЦИС – ПРОСТОТО КИРО ИЗДИГА РАДОСТИН ВАСИЛЕВ ЗА МИНИСТЪР НА МВР! АЙ СИКТИР, БЕ!

Кирил Петков и Асен Василев издигат Радостин Василев за министър на вътрешните работи.

Обещаните постове на отцепниците от ИТН ще започнат да се реализират.

Премиерът Кирил Петков ще предложи на парламента да бъде назначен за министър на вътрешните работи отцепилият се от ИТН Радостин Василев, научи BIG5 от свои източници.

Рокадата се налага по две причини: първо, настоящият шеф на МВР Бойко Рашков ще се включи в битката за КПКОНПИ, макар и дълго да отричаше Кирил Петков, но впоследствие сам обори лъжата си в телевизионно интервю. Второ, отцепниците от партията на Слави трябва да бъдат „възнаградени“.

Така се задоволяват и властовите амбиции на самия Радостин Василев, който не направи нищо особено като министър на спорта, но за сметка на това сега ще управлява Министерството на вътрешните работи, включително и Комисията по хазарта.

По-рано днес Ива Митева от ИТН сподели в ефира на bTV, че сред колегите й се твърди, че са им предлагани постове в министерства и агенции, както и в кандидат-депутатски листи при предстоящи избори. Митева определи това като грозно на фона на заявката за борба с корупцията и морала.

Станислав Балабанов пък заяви, че „министър-председателят продължава да звъни, да се моли, да предлага, да заплашва“.

www.big5.bg

Бележка на АФЕРА: След нарциса Бойко Рашков иде още по-голям нарцис Руди Гела. Няма такъв потрес и идиотизъм на която е подложена тази държава от идиотите, които я управляват, наложени и от Румен Радев и Херо Мустафа!  Руди Гела МВР министър? Ай сиктир, бе!

 

 

«