« Върни се назад Публикувано на 05.06.2023 / 20:49

СЛЕД МВР – ИДИОТИ ИДВА … МВР – МАФИОТИ. ХАЙДЕ, БАКАЛЪМ, КАЛИН СТОЯНОВ! ДА ВИДИМ ТОЯ ПЪТ КАК ЩЕ СЕ „ОПРАВИШ“ С ТОМОВА!

Утре, когато ни налази най-продажното, прeдателско, крадливо и мафиотско правителство, ще имате нов министър на МВР.

Калин Стоянов. Сегашен шеф на ГДБОП.

АФЕРА, която цял живот се занимава с корумпета ченгета, като чуе БОП веднага изрича „Наказателна бригада“ за щавене, рекет, сготвяне, замазване на когото трябва, елиминиране на когото не трябва, и така нататък, и така нататък…

Последния „подвиг“ на същата тая ГДБОП „наказателна бригада“, беше когато чрез ТИПИЧНА ИНТРИГА НА БОПАДЖИИ, в лицето на зам-шефа на службата, бе „пропуснат“ Пепи Еврото, който избяга от спец.акцията. Мръсната бопаджийска интрижка успя да набута човек на Ами от „кобрите“, който пък предупреди Пепи Еврото и резултата – торпилираха прокуратурата.

Калин Стоянов е един от „героите“ на АФЕРА. Писали сме, че сме писали.

Последно лъсна и тук:

Миналата година, когато цяла година АФЕРА бе подложена на безпрецедентен бутален ТЕРОР от хакери, които хакаха сайта АФЕРА ежедневно и непрекъснато, същият тоя Калин Стоянов – шеф на ГДБОП и неговият началник на „Компютърни престъпления“ си бъркаха през цялото време…, знаете точно къде.

Обаче на Калин Стоянов му беше много вътрешно и чрез последници си скъса задника да моли и проси, че и да обещава на АФЕРА, че ще направи всичко за разкриването на хакерските атаки, само АФЕРА да не пишела срещу него.

Калин Стоянов, естествено, нищо не направи, защото трябваше да залови управляващите и кръговете им като поръчители на хакерските атаки срещу АФЕРА.

Нищо не направи и ПО НИЩО от това, което трябва иначе да свърши служба като ГДБОП. За наркотици въобще да не говорим. Щото вие какво си мислите – бопаджиите откъде лапат първо кинти?! А сете се от първия път!

Калин Стоянов е лична капия на лицето Бойко Методиев Борисов в сие с лицето Делян Пеевски.

Калин Стоянов ще се бори срещу корупцията и мафията. Ай сиктир!

След МВР Демерджиев– идиоти идват МВР Стоянов – мафиоти…

А бъдещият главен секретар на МВР?

Оооо, там ще се избият кого точно да набутат. От единия баир се е засилил един трактор и мачка, от другия баир фърчи – булдозер, мамата си трака…

И на всичките все АФЕРА им виновна.

Хайде бакалъм, Калин Стоянов.

Да видим тоя път как ще се „оправиш“ с Томова!

Като ви знам мръснишките бопаджийски интриги, кого ще набутате да стреля?!

Afera.bg

«