« Върни се назад Публикувано на 12.10.2017 / 17:11

СЛЕД КАТО ЦАЦАРОН РЕШИ, ЧЕ Е ЯХНАЛ СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, МЛАДИТЕ ЦАЦАРОНЧЕТА РЕШИХА, ЧЕ КОМАНДВАТ В СЪДЕБНАТА ЗАЛА

ПРОКУРАТУРАВчера един от кинжалите в СГП-СЗА, прокурор Иван Зарев/Зашев, така и не се представи, поиска отвод на председателя на състава поради заинтересованост и липса на непредубеденост, защото състава не му уважи две искания. Това, че иска отвод само на председателя, а не на целия състав, е въпрос на компетентност. По-важно е тонът, с който бе поискан отвода – на висок глас, назидателно, нетърпящ възражение и искащ обяснения от председателя, защо не са уважени исканията.

След като Цацарон реши, че е яхнал съдебната система, явно младите цацарончета решиха, че командват в съдебна зала и останалите сме само миманс!

Не му уважиха искането за отвод, след което той даде брифинг пред залата, на присъстващите по делото журналисти и обясни колко виновен е моят клиент и как лошият съд се опитва да го спаси, но той няма да го допусне!

Сега се чудя с какво да го издразня на следващото заседание, защото видях, че бързо се пали, губи самообладание и бърка в и без това бедните си познания за процеса!

ИВАН ПЕТРОВИван Петров

Адвокат, прокурор на столична аплативна прокуратура /1995 – 2008/

«