« Върни се назад Публикувано на 09.01.2014 / 19:27

СЛЕД КАТО „ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ” ПРОТЕСТЪРИ СЕ ЗАКАНИХА ДА БЕСЯТ „ЧЕРВЕНИТЕ” ПО СТЪЛБОВЕТЕ, ГОТВЯТ „КОНТРА” РЕВОЛЮЦИЯ С ПАРОЛА „ЖОЖЕТА”

 

След като в социалната мрежа от дни наред „интелигентните” протестиращи се заканват, че утре ще бесят „червените” по стълбовете, ще се бият и ще мятат молотовки, „контра”-обектите на тяхната ненавист се организират за подобаващ отпор. „Часът и мястото на срещата са ясни – „Хотел Радисън”, срещу Парламента, 10 часа!Паролата е, ЖОЖЕНЦЕЕЕ…:)”, се предават съобщения във Фейсбук.

Мишо Шамара саркастично също се включва: „Утре в 10 сутринта, който иска да се смее на протестиращите жоженца може да дойде на кафе в Радисън, хахаха,

да станете свидетели на първата Олигархична революция в света, хаха,
ще е мнооого смях”.

От Шумен пък иронично подмятат: „Тъй като утре няма да мога да присъствам на кафето в „Радисън“ а чувам, че Малвина и педержожетата се канели да бесят нашия приятел Stefan Bachvarov, се надявам останалите да им наритат хубаво соросоидните канчета! В никакъв случай да не се посагя сексуално на Цона ганг-банг (не вярвам да сте си го намразили).Само може да го подадете на Тетте-тя е световноизвестна „флейтистка“.

Утре се очаква, според заканите на „умните” и „интелигентните” да има невиждан протест, в който вече … щели да бият.

Afera.bg

«