« Върни се назад Публикувано на 16.07.2021 / 13:26

СЛЕД БАЙРЯМА ПРЕСКОНФЕРЕНЦИЯ ЗА ТОВА КОЛКО Е ПРЕКРАСЕН НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ. НИЕ ЛИ СМЕ ЛУДИ, ИЛИ ТЕ?!

Пресконференция на Тошкото на Слави, на Филип на Слави и на Николай Василев.

Вместо тази пресконференция да бъде дадена ПРЕДИ да бъде обявено правителството на Слави от Слави, се дава СЛЕД КАТО Слави отегли Николай Василев като премиер.

Т.е. след байряма сега се прави нещо като дърварски пиар колко е прекрасен Николай Василев, обаче, понеже, се изляла помия, според Тошко, върху Николай Василев, ти да видиш.

Николай Василев се обясни като бюджетар ястреб, като десен реформатор, като такъв, че щял да работи с невиждана скорост и равноотдалечен от всички.

Изобщо по-прекрасен от него няма на света. Василев ни обясни и как щял да свали купища данъци, обаче пост фактум го казва, един Господ знае, дали щеше да направи това, ако бе станал премиер наистина.

Изобщо, тая пресконференция каква файда търсеше, само на тошковците им е ясно.

Изключително изнервен на въпрос на Ива Николова американското посолство ли реди правителството, сценаристът Филип стигна до там да обижда репортерката на физика, изричайки, че природата си била свършила работата при нея.

Къде е Слави Трифонов, бе зададен въпрос. Отговорът бе от Тошко, изнервен: „Господин Трифонов е на работа в момента в тв 7/8“.

Тази партия е правена от зор, каза още Тошко.

Кабинетът, новият, демек, щял да бъде представен съвсем скоро.

Нервозният Филип рече, че като сме искали да знаем какъв ще е новия кабинет, трябвало да четем „целия информационен поток“ и да … четем Слави Трифонов.

Абе, ние ли сме луди? Или те са луди?

Тошко все пак каза, че щели ТЕ да предложат нов кабинет и ако не сме приеме ще се иде на нови предсрочни избори.

Afera.bg

Георги Дренчев:

Ники Василев ме трогна, пла-ча бе! и ние плажувам, ама слушаме Никито по интернета… какъв нешлифован диамант, жертва на Пеевски и т.н. скърбим…

Оф, досега ги гледах- ами нефелна история. ако го нямаше Бойко Борисов, тези са на път да го произведат с малоумното си поведение и тоталното неразбиране на средата, в която са поставени.

Анастасия Гешева:

Само като ги гледам тези и ми се повръща от следващото подниво, което постигнахме. Това Тошко-то е ужасен срам, капак на всичко! Той говори за помия, която се изляла на главите на „прекрасния“ им кандидат премиер. Той идея няма, че помията е тяхната помия, която ние търпим 30 години и сега тя се връща обратно при тях!

Отвратителни сте ИТН!

Многократно повече от ГЕРБ!

Николай Бареков:

Наблюдавате на живо края на ИТН, началото го проспахме на тъмно.

Глад на кутийки, студ на филийки. „Бюджетен ястреб“, но политическо врабче.

Изводите са три, няма нужда от повече:

  1. Осветената връзка с ДПС е идентифицирана като основен проблем от спонсорите и сценаристите на шоумените. Отчаяните мерки за опровергаване раждат само смях и тъга.
  2. Слави и сценаристите започват да се държат точно като Бойко Борисов на втория ден, след като „спечелиха“ избори. На Борисов му трябваха цели два мандата, за да стигне до това състояние на духа и да се разпищоли.
  3. Иво Прокопиев и всичките му медии (много са) няма да мирясат, докато не го качат яко на софрата с Хр Иванов. Те без софрата на държавната хранилка са живи умрели.

Другото е пълнеж за ала-бала, нервно е положението много и от двете линии на фронта. Народът никой „не го бръсне за слива“.

Явор Дачков:

Умирай трудно 3 на живо

Петър Волгин:

Колкото повече слушам Николай Василев, толкова повече се радвам, че не стана премиер. Икономическите му идеи са от ултралибералните наръчници от 70-те и 80-те години. Тъкмо опитите за реализиране на тези идеи доведоха до икономическите сривове през последните десетилетия в най-различни части на света. Десен реформатор, както се определя Василев, е синоним  на унищожител на социалните придобивки и на облагодетелстване най-вече на елита. Мерси, казвам аз на такива реформи.

Елена Банова:

„Помия“ е основната словесна форма,която вече е навлязла в политиката. Да живей!

Мария Динева:

Гледам как Тошко Йорданов се е излегнал на стола в БТА като в бар,  смее се на почти всеки журналистически въпрос … и ми става тъжно … за България, за децата ни, за надеждите на хората.

Бойка Атанасова:

Саркастичното и деспотично поведение на Тошко Йорданов на пресконференцията е брутално, унизително, отвращаващо за всеки гражданин на Р. България. Липса на елементарна корпоративна и политическа култура. Как се забърка Ники Василев там, за мен е необяснимо…

Полина Паунова:

Явно трябва да се борим не за връщане на парламентаризма, а на първо място за връщане на домашното възпитание. После всичко останало.

Виктор Лилов:

Все съм виждал малоумия, ама пресконференция на подал оставка премиер, преди да бъде формално номиниран не съм виждал. Тоя дето го е номинирал, също никъде не се вижда, а лицата, дето му се явяват говорители вместо ред, създават хаос и обиждат журналистите в залата. ИТПН дето ги избира тия.

Богомил Бонев:

В какво качество Николай Василев дава пресконференция.

С него играта приключи.

Не е актуален. Да дават следващия.

Веселина Томова:

Арогантност, простащина, никакво джентълменство, късопишковско комплексарство! Не можеш да кажеш на една жена, която и да е тя, каквато и да е тя, че при нея „природата си е свършила работата“, още повече, когато самият ти си грозен, или джудже, и когато същата тая природа изобщо не те е пожалила и те е натъпкала с комплекси, които отдаваш навън като омраза и злобарско високомерие. Тези са по – отвратителни и от боковците, съжалявам да го кажа.

адвокат Красимир Недев:

Въпрос на Генка Шикерова:

– Къде ще бъде обявен новият проект за правителство?

Тошко отговаря:

– Ще бъде обявен, където ще бъде обявен. Не сме длъжни да ви отговаряме на тези въпроси.

На въртележката в парка ще бъде обявен…

– Пак ще повторя, ако не можете да помните, записвайте си!!!

( и Тошко повтаря…).

Тази пресконференция задължително трябва да влезе в учебниците. Да се изучава. Задълбочено и задължително.

По история, политология, социология, ПР и журналистика.

Дано не се обидят медицинските специалности…

Не знам дали джипката си е отишла, но пък гледа(х)ме валяк.

По нанадолнището…

П.п. Трябва да се изгледа. Цялото шоу.

Като бъзик на гол г@з е.

Бъзик, бъзик, ама то ще си стане чисто еВане…

Ето тук, час и 55…

http://www.bta.bg/bg/live/show/id/0_kw51ga8a?fbclid=IwAR0BX74PMqyZpRk6hno6s0NEM5P9zRXDQeU7W7lN__lWck6CGm-dLUlj5XM

 

 

«